Mamici de ianuarie-februarie 2005(29)
Raspunsuri - Pagina 3

simonadinca spune:
Azi am avut o zi tare frumoasa...
Dupa intalnirea cu dr. imi venea sa zbor... Nu s-a intamplat nimic nici cu colul si nici gagalicea nu este "jos" asa cum mi se parea mie... Am foarte mare incredere in acest doctor si eu si sotul meu.
Mi-a facut dr. programare pentru eco la CMU. Din pacate dr. Iosup nu mai era disponibil si am inteles ca voi merge la altcineva... Saptamana viitoare sun si poate reusesc sa gasesc un loc liber la dr. Iosup.
Marti, cel tarziu, ma duc la Medsana pentru triplu test... Ma apuca ameteala dar stiu ca tb sa-l fac... (dr. a zis ca-i alegerea mea si ca varsta nu indica dar...eu nu ma pot linisti).
Asa ma amuza lista mamicilor si bebelusilor...Eu chiar credeam initial ca vor conduce fetitele...dar...se pare ca nu!
Irina si Ingerasu va doresc bafta la eco! Abia astept sa vad ce v-au spus...
pupici
simona, 17+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

corneliaa spune:
Bafta fetelor care vor face eco saptamana aceasta!
Ingerasu'poti sa completezi pe listua cu numele Alexandru si...la al doilea ne mai gandim, Iar ca doctor, Nicolae Cernea, Craiova
Weekend placut!!!
(18 sapt.+)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

CristinaM spune:
Pup burticoasele !
Am revenit din concediu si tare e greu, uffff !
De cateva zile ma kinui sa va scriu, dar din nou nu mi-a recunoscut numele de utilizator, vad ca abia acum si-a revenit...
Insa v-am citit si ma bucur ca toata lumea e bine.
Bebica mea e cuminte, asa a fost tot concediul,si in avion i-a placut, acum are activitate mare acolo la mami in burtica, da din toate cele...
Eu sunt la munci azi, vad ca nu mai e nimeni cu mine, toate burticoasele dorm, vroiam doar sa va pupacesc si ne auzim luni...daca nu face asta fitze iar...
Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Viktoria spune:
Bine v-am regasit
Eu sint bine santoasa, saptamina viitoare am termin pe data de 1 Septembrie la medic si atunci voi afla cum sint analizele.
Doris incepe pe data de 6 Septembrie scoala asa ca am avut o sumedenie de lucruri de cumparat, ghiozdan, rechizite, haine. In 2 Septembrie am penultimul examen asa ca invat.
Galaxy tu unde locuiesti in Austria? Eu stau in apropiere de Baden in NÖ.As dori sa nasc in apa daca e posibil.
Va pup pe toate si un sfirsit de saptamnina placut

oana cretu spune:
Buna ziua, fetelor care petreceti we! Eu sunt mai bine, desi cu dureri de fese si spate, caci am cazut pe scari alaltaieri si ca sa imi protejez piul meu scump, am preferat sa cad pe fund si spate. Dar nu a miscat o zi si o noapte, m-am speriat, m-am trezit noaptea din somn si aveam impresia ca nu mai am burta, mi-a trebuit ceva timp sa o vad. Si a doua zi dimineata a revenit in forta cu miscari innainte sa mergem la dr. Iar dr a zis ca l-a speriat zguduitura, din cauza asta nu a mai miscat poate. Ca la mine e la ordinea zilei, cel putin din ora in ora (daca nu din doua in doua ore) misca pe toate partile. La dr mi-a facut obisnuita analiza de fiecare luna la toxo, cea de luna trecuta a iesit bine, cu tot salamul mancat, si m-am linistit, triplul test a iesit si el bine, si iar m-am linisti, mi-a pus sa-i ascult si inimioara. Totul a fost ok. Acum astept repetarea ecografiei morfologice pe 13 septembrie. Noi ne-am gandit la numen dar nu stim sigur. Vrem sa punem unul francez si unul romanesc. Dar cel francez sa fie primul. Adica Sébastien Cristian. Dar sa mai vedem. Al meu sot vrea Sebastien, dar eu nu sunt prea sigura.
Va pup si we placut!
oana si bebitza din burtica (6 luni 2 zile)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Lali spune:
Bine ai revenit, Cristina. Pai vii tu, mama din concediu fara sa ne povestesti nimic...Cum a fost in Grecia, ai simtit miros de Olimpiada ?
Oana , draga, n-ai fost cuminte si ai speriat-o pe cea mica? Imi pare rau ca trebuie sa induri dureri de spate acum... dar ma bucur ca ti-au iesit analizele bine ! Si eu cred ca bebelina ta nu s-a mai miscat din cauza sperieturii tale, al meu baietel reactioneaza la starile mele psihice, chiar azi dimineata cand faceam ceva treaba prin casa iar bebe era chiar linistit m-am enervat putintel pe taticul lui si a inceput sa dea imediat din picioruse. Bineinteles ca i-am spus sotului ca i-ar trage un pumn bebele, daca ar putea, pentu ca m-a suparat...
Lali si licuriciul ei 21+
Dr. Anca, Municipal

crinuta spune:
Am ajuns la concluzia ca eu sunt anormala. Triplu test prost, bb nu se omoara cu miscatul, si deja ma apuca complexele cand citesc ca la voi da din picioare.
Cred ca o sa ajung la spitalul 9 in curand.
Crinuta si bb din burtica 22 saptamani
Dr. Nayel, CFR2

simonadinca spune:
Crinuta,
ma faci sa zambesc! Cum sa fii anormala? Bebelina mea o simt miscand doar cand sunt intinsa sau stau pe scaun... Tu, din cate mi-ai povestit, rezolvi o gramada de probleme si stai mai toata ziulica plecata??!!!
Cat despre faza cu "datul din picioare" sigur este o vb... Doar nu-ti inchipui ca una dintre noi face diferenta intre picioare, maini sau fundulet in acest moment.
Te-ai speriat cu triplu si din cauza asta nu mai reusesti sa-ti recapeti increderea. Lasa gandurile negre deoparte si gandeste-te la faptul ca Ryan este foarte sanatos - daca nu ar fi fost asa sa stii ca intuitia ta te-ar fi condus la amniocenteza.
Sper ca timpul sa treaca repede pentru toata lumea iar in dec-ian-feb sa ne luadam care mai de care ce copil sanatos, frumos si istet are!
Oana, ai grija de tine! Dupa februarie avem voie sa ne dam de-a dura pe scari!
Azi am fost la cumparaturi... Am fost tare dezamagita de hainutele de la Roccoco... Sunt oribile! Sper ca in curand sa aduca altele mai dragute... Din cate am observat sunt cam de proasta calitate... Eu cautam ceva pentru birou si sg pantaloni care-mi veneau sunt sigura ca in doua zile ar fi cedat la cusaturi, ca sa nu mai aduc vb de material. Sg fuste pe care le aveau erau lungi si urate!
Asa ca m-am dus in Cocor si mi-am luat pantaloni cu 2 numere mai mari, mi-am luat o fusta si un sacou...Pantalonii sunt draguti si au talie joasa... Din pacate, pantofi nu am gasit...
Ma gandesc cu groaza la hainele pe care voi fi nevoita sa le imbrac cand voi fi prin luna a 7-a... Parca erau saci pentru cartofi... Culori urate, materiale proaste, combinatii ciudate!
pupici
simona, 17+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

CristinaM spune:
'neata la burticoase!
Iar la munci, ufff...
Lali iubita, iaca m-am intors si tare bine ce a mai fost.
Din cauza olimpiadei ne-au decalat zborul la intoarcere, ca dupa ora 14 nu mai zbura nici un avion pe teritoriul Greciei (motive de securitate)
In rest, a fost tare tare frumu, ne-am bronzat binisor, desi am stat numai o ora dimineata si una dupa-amiaza la soare, am innotat mult si am facut km intregi pe jos, tare bine ne-a prins.
Am mai fost apoi si la munte cu colegii mei de la serviciu si am luat o portie de aer curat, mi-a priit concediul, ca sa zic asa
Bebelina, asa cum spuneam, a fost tare cuminte si nu i-a facut lu' mami probleme deloc.
Pe 22 sept mergem la Herghelegiu la 4D.
Tu esti bine, Lali? La tine cum a fost?
Camitzu, tu pe un'e esti? Am vaz't ca ai fost cam tacuta, sa stiti ca am citit tot...mi-a luat vreo 2 zile, ce-i drept, ca tare harnicutze ce ati mai fost...
Cristina si bebica+21 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

corneliaa spune:
Fetele cochetele, voi cu ce creme va dati pe burtici, ca a inceput sa se intinda pielea si...cred ca ar fi bine sa dau si eu cu ceva. Cum stiu ca nu orice crema este recomandata, astept sa-mi spuneti voi ce stiti despre asta.
Pupicei!
(18 sapt.+)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100