bai de plante pentru chisturi

bai de plante pentru chisturi | Autor: dandana

Link direct la acest mesaj

am gasit prin arhiva mai multe retete dar nu am gasit-o pe cea recomandata de d-na liciu pentru baile din tratamentul ei.
daca a facut cineva acest tratament sau un altul vreau si eu componentele amestecului.

mii de multumiri!

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Doar luni iti pot spune care sunt plantele ce intra in comp. tratamentului d-nei Liciu, am lista acasa. Baile cu plantuşe sunt insotite de aplic. ovulelor preparate de d-na mentionata. Poti incerca si cu ovule de propolis din comert. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

multumesc, steliana! astept cuminte pana luni si daca esti draguta...

eu nu pot sa-mi comand tratamentul pt ca plec in conced si am inteles ca e cam complicata procedura asa ca stau inca o luna si abia dupa ...

ce fel de ovule cu propolis? am folosit supozitoare cu carpicon dar alea sunt altceva

multumesc si astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Eu am facut 2 doze din tratamentul d-nei Liciu si, intr-adevar, mi s-au retras chisturile. Dupa un an si ceva, insa mi-au reaparut, ba unul dintre ele a ajuns pana la vreo 5 cm. Cred ca tratamentul asta e eficace doar pentru perioade scurte de timp. Cel putin, in cazul meu, cam asha a fost.

Ura!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

mai multe recomandari pentru chisturi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28066
(in subiect mai sunt si alte linkuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

sunteti dragute!

lordra, poti sa-mi spui, chiar si din memorie care era amestecul de plante pt baile de sezut?

si cum le-ai facut? te-ai bagat pur si simplu "cu fundul" in infuzie?

in timpul ciclului se fac?

eu vreau sa fac baile, macar pana plec in concediu si la intoarcere sa comand tratamentul

multumesc daca ai timp sa-mi raspunzi

Mergi la inceput

Dandana, uite ca din pacate nu mai stiu unde am pus lista aia cu ceaiuri. O s-o caut prin casa, poate ca dau de ea totusi.
Imi aduc aminte ca se facea un amestec de pulbere de ceaiuri care se punea dimineata la macerat in vreo 6 litri de apa, iar seara se dedea intr-un clocot. De acolo se pastreaza 2 litri pentru spalaturi vaginale: una seara, inaintea baii de sezut, iar cealalta dimineata.Baia de sezut se face seara, cu restul de 3-4 litri de ceai, asta ca sa stai cu tot fundul in lichid. Dupa 15-20 de minute de stat cu fundul acolo (cam atat dureaza pana se raceshte ceaiul) trebuie sa-ti infasori mijlocul cu un fular sau ceva mai gros, si sa-ti iei un halat pe tine, astfel incat vaporii baii sa tzina cat mai mult.
Cam la o ora dupa terminarea baii, se introduc in vagin si acele ovule, dupa ce le ungi in prealabil cu crema speciala data de d-na Liciu.
Cam asta e ceea ce-mi aduc eu aminte. Sper sa gasesc lista aia cu ceaiuri totusi.
Tratamentul se face dupa menstruautie.

Lordra

Mergi la inceput

Dandanaua draga, hai ca esti norocoasa: am gasit lista.
Iti scriu lista cu indicatiile aferente:

Zilnic seara:
- spalatura vaginala cu o compozitie din plantele indicate si pt baiule de sezut
- urmeaza o baie de sezut cu plante medicinale
- durata baii: 10-15 minute

Prepararea baii:
- cate 2 linguri de plante(in amestec) pt fiecare litru de apa clocotita
- se infuzeaza 10-15 minute
- se strecoara in ligheanul pt baia de sezut

Plante pt bai de sezut:
rostopasca, flori de fan, coada calului, busuioc, salvie, urzica moarta, muguri de pin, tataneasa, pelin, ienupar, coaja de stejar, soc, angelica, tintaura, menta (nu neparat toate)

Important: daca esti alergica la produse apicole, nu te apuci de tratamentul asta cu ovule. Ceaiurile le poti face, ca ele n-au contraindicatii. Sfatul meu este sa pui mai putina rostopasca, deoarece planta este destul de toxica si sa nu te alegi Doamne fereste cu ceva.

Lordra

Mergi la inceput