Sus...in Scandinavia (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Mai Yllen ,da' tu ai ajuns in Suedia? Sau esti inca in Romania?
Si lasa bre tanguiala,fii fata curoajoasa,ca doar medicu' ala stomatolog n-o fi vreun dr. Mengele

Mergi la inceput

ce-ai mey tanti Jacquelin?probleme cu autoritatile sau numa' de comportament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Buna la scandinave!
Katarino,cum iti este?dupa scris,se pare ca esti bine!
Aici a inceput sa ploua in draci exact cand voiam sa iesim si noi la o plimbarica!
Rayuelo,sunteti o familie foarte frumoasa,sa fiti fericiti si sanatosi!
V-am pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ei,Katerino,fresh dupa bisturiu?Las ca te-om drege noi cu o compresa cu tuica.
Multumim pentru complimente,sintem verzi prazulii de mindrie si ingimfare,si io si fi-mea
Mai mai mai ..ce ti-e si cu amoru asta...noroc cu cupii ,ca dupa ce apare unul nu mai ai timp de conferinte cu tema:"Sint nefericita,de ce nu ma bagi in seama..etc".Inainte de Amelie si eu eram mai mai ca o clienta de-a lu doctoru Phil,acum mi-a trecut de tot,problema mea cea mai mare la ora actuala este:CE pampersi tin suficient de bine RAHATUL?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
[Mai mai mai ..ce ti-e si cu amoru asta...noroc cu cupii ,ca dupa ce apare unul nu mai ai timp de conferinte cu tema:"Sint nefericita,de ce nu ma bagi in seama..etc".Inainte de Amelie si eu eram mai mai ca o clienta de-a lu doctoru Phil,acum mi-a trecut de tot,problema mea cea mai mare la ora actuala este:CE pampersi tin suficient de bine RAHATUL?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Sunt ca un nou-nascut!Azi mi-am dat jos si pansamentu' al mai mare care-mi acoperea operatia,si m-am inveselit cand vazui ca toate sunt la locul lor.Nu stiu de ce traiam eu cu impresia ca personalu' medical fugii in lume cu o buca' de .Nu de alta,da' era a mea,na!

Mergi la inceput

Ia rezolvati si voi testul pe care l-a postat descantec.
Hai,la treaba cu voi!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31359

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by yllen

Ce vrei sa spui cu "e de pe Oland"?

A fost doar o glumitza
Öland fiind o insulitza cu nu foarte multi locuitoti, daca nu ma insel cu doar doua comune (una in nord si una in sud) si cu aprox. total 20 000 locuitori. De pida auzisem o gluma mai rautacioasa cum ca tot al cincelea locuitor e oaie (sau o oaie) Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yllen spune:

Katarina medicul asta e chirurg si numele lui e dr.Măcelarul Călău!!!!! Nu are nici un pic de sensibilitate in el. Ups,pâna acum ma plângeam de tipi prea sensibili si acum o dau pe invers!!!!!!
Eu inca nu am ajuns in Suedia tocmai din cauza danturii. Am zis ca aici m-as scoate mai ieftin. Si apoi, tre sa-mi schimb pasaportul.
Rayela,felicitari ptr papusa Amelia. E o scumpă!
Sa sti ca eu deja am trecut de etapa asta. Fiul meu a iesit de mult timp din pampersi deci.....trebuie sa-mi ocup si eu timpul cu ceva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yllen spune:

Hai Adelo, chiar asa! Nu prea cred! Eu cred ca tot al treilea!

Mergi la inceput