Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fetele cu sfaturile pupici de la noi! Toate sfaturile se vor aplca in ordinea in care au venit! Am sa va zic care a dat roade!

Oricum, am sa fac si eu o lista. Lista cu mamicile ce se arunca pe geam pentru ca bebeii sunt fitosi la mancare!
Deci:
Adina (eu, cap de lista)
Andreea zisa si Soleil
Ahelen (ca sa inceapa cu a).
Cine se mai inscrie? Facem de-un club kamikaze?

Deci asa, Roxi, nu vrei sa mananci nici tu piure de morcov, ha? Bineeee. Mai vedem noi.Faci figuri? Ai sa mananci pana la urma.TOT!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tania, pai eu nu mai alaptez din o mie noua sute toamna. Adica mai precis de cand avea Moti 6 saptamani.
N-are mama...ca i-ar da...

CE E CU ANITA? N-ati mai aflat nimica nimica de ea?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hellooooooooo

cu ce mai scoateti voi petele de piureuri de pe bluzitele dragalasilor nostri copilasi???

sa nu-mi spuneti "cu foarfeca" ca aia o stiu

de unde pina acu vreo 10 zile Matei nu se murdarea deloc si minca disciplinat, deci fara bavetica, acum a prins gust de brruuuu cu mincarea in gura. in consecinta vreo 10 bodys sint ... bleah.
uffff .... cum sa le curat?????

culmea e ca alea romanesti mai nashpa s-au curatat (probabil bumbacul numai l-au mirosit) ... alea mai faine de prin tari au ramas pictate cu galben mai ales ... ca tot e culoarae preferata a lui Matei

deci, daca stiti o solutie secreta, spuneti-mi si mie, pliiiiiz

a ... inca una misto ... azi ni s-a stricat carutul .... adica i-a sarit un surub

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La ora 18,30 Albert a mancat o jumatate de ficatzel cu putin piure de cartof, aprox.7-8 linguritze, nu mai mult, si 150 grame piure de fructe. Tot e bine, fructele le-a mancat cu gura plina, casca o gura de credeam ca ma inghite si pe mine. Foamea asta...
Petele ? Pai cand va intrebam eu.... Eu pun Vanish, le mai scoate dar nu mereu. Albert cateodata se murdareste el peste tot, se freaca la ochi, baga mainile in gura sa se scarpine la gingii apoi pune mana pe carucior, cand ii dau in el si il face varza. Tot timpul il curat, hainele la fel. Chiar azi ma gandeam, ca atunci cand era mic ma gandeam ca la spalam degeaba, nici nu-mi venea sa le spal, acum nu mai vorbim. Dar cand or mai si umbla peste tot, am vazut eu copii mai mari in parc, la groapa cu nisip cum erau.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei vezi Monica cum a papat baiatul tot! Sa nu mai aud reclamatii.

Anca, eu zic sa iei bavetici din cele mai mari cu umeri. Asa avem si noi si de atunci nu mai patam hainutele. In rest am mai folosit Vanish dar nu a avut succes de fiecare data. Caruciorul e varza si la noi si nu sunt sanse sa mai fie ca la inceput. Oricum e inchis la culoare si se vede ca naiba.

Adina, am promis ca verific ce e cu Anita. Problema e ca nu mai gasesc numarul ei de telefon sa o sun. Imi pare rau.
Cat despre morcov, sa stii ca daca ma lasi nemancata vreo 2 zile cred ca il pap si eu inclusiv din biberon.

Flaviana, te asteptam duminica in parc cu drag. Tatici au mai fost si pana acum. Al nostru a chiulit de fiecare data, dar uite ca de data asta si-a propus sa vina sa vada care e treaba. Cred ca l-au impulsionat pozele de la ultima intalnire cu taticii tare mandrii de bebelusii lor.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

Am venit si noi de la vaccin, totul a fost bine, Carinuca nu a plans tare mult, si tanti dr ne-a laudat ca mergem f bine.Deci Carina are 7450 gr si 64 de cm, e micutza, da nu are cu cine semana inalta, perimetru cranian 44.
Mi-a zis sa-i mai introduc iaurtel la masa de pranz, si incet pana la sf lunii sa aiba o masa fara titi.Si am mai intrebat-o grupa de fructe si legume pt luna asta .A mai zis sa-i introduc linguritza de carne de pui, sau vita, sau curcan,pe saptamana, dar nu prea as vrea sa-i introduc carnea , numai dupa un an, mai vedem.CAm atat.
Mi-a zis cand voi ajunge la legume la 180 de gr, atunci sa nu-i mai dau titi dupa , si la fructe 120 gr, la fel.
va pupicesc si somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sunteti mortale cu sinucisul....M-as alatura si eu voua dar nu stiuc e motiv sa invoc.Acum lasand gluma la o parte..haideti mai fetelor ca nu e chiar asa.Avem copii diferiti, unul papa mai mult, altul mai putin..ne invatam noi.Vorba unui prieten:astea-s lucruri minore, sa vezi peste cativa ani cand daid e altele iti spui:mancare..ha ha ha..o nimica toata.Sa fie bebeii sanatosi ca asta e si mai important, si or papa ei si dupa 3 zile de infometare-vorba Roxanei ling si biberonul cu morcov-Deci fruntea sus si va fi/TREBUIE sa fie bine.

Noi azi ne-am dus la o comisie sa vedem ce facem cu casa de la stat, si cica sa mai asteptam pana in 2006 cand avem dreptul...3 ani pt un apartament .Un an a trecut deja, mai avem doi.Apoi am mers sa mai fac umplere de frigider si sa iau fructe multe...ca se papa la noi cu tonele, am luat o lasagna si am papat acasa....miammmm .Mi-e tare lejer sa iau lasagna semifacuta-o bag doar 30 min la cuptor- si sa dau 3.5 euro(papam lejer 2 persoane) decat sa ma pun sa fac.Imi ia si timp mult, si costa si mai mult...asa ca e mai simplu .A facut baita Bubu..papa, si nani...nu inainte de a spune: 'ta te te '.
I-am trimis eu un sms Anitei, ca am numarul ei de tl..dar nu a raspuns inca.Daca nu avem semn pana maine dau un telefon...ca sa stim ce e cu ele.
L-am tuns pe Vio si acum fug la baita si la nani bun.
Va pupacim

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi fetele, nu stiu ce a patit giza mea ca tare bine mai doarme la prinz de 3 zile, sper sa nu o deochi si sa o tina tot asa sa ma mai dau si eu pe net.

Mi-am cumparat varza sa-mi pun la picior si fiind prea multa pentru piciorul meu am facut o varza cu carne buuunaaa ca la mama acasa si tocana de cartofi cu carne si garnitura salata de varza.

Degetul parca imi e la fel, ceva puroi mi-a scos varza, buna treaba si cam atat, sotul imi spune ca e bine,el imi pune diagnosticul si-mi zice ca e ok.Merg pe mina lui...

Nici Ilinca nu papa bine, dar nu disper deocamdata.Luni mergem la pediatru si sunt curioasa ce ne-o zice.

Voi ati facut si alte vaccinuri puiutilor vostri in afara de cele obisnuite?

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Vazui ca mesajul a fost postat cu data de 27 asa ca zic tuturor sarbatoritilor zilei

LA MULTI ANI, sa cresteti mari si sanatosi si frumosi!

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

LA Multi Ani! sarbatoritilor zilei de azi si celor carora nu am mai apucat sa le zic. Sa cresteti mari si sanatosi si sa ascultati de parinti!

Eu tot cu interviurile ma zbat, am avut si azi unul. Treaba e cam asa...intai dau interviu cu agentia, apoi ma trimit la interviu la firma (daca am noroc si se pupa resumeul cu ce vor ei) si la firma intai cu resurse umane si daca ma plac si aia cu managerul pe departament. Asa ca tot umblu pe drumuri! Simt ca o iau razna...si nu mai am deloc timp pentru ratusca mica, nu stiu cum o fi cand o sa incep munca!
Fetelor, voi va plangeti cu mancarea, eu ma plang de somn...nu vrea cu nici un chip sa adoarma in patutul ei (seara) si chiar cu noi langa ea, pe canapea in sufragerie, sta treaza si pana la 1 noaptea! Ne-a chiaunit, suntem ca doi drogati prin casa, nu mai putem!
In rest e cuminte foc, de papat papa bine, 128 ml fructe si cam 200 de supica, plus cereale, plus cam 700 ml lapte pe zi. Eu zic ca e de ajuns.
Acum vrem sa-i schimbam scaunul de masina, ca a depasit lungimea pentru asta pe care il avem. Am vazut unul care ne place dar nu il mai au in stoc la nici un magazin pe unde am incercat.

Emily, vindecare grabnica!
Helen, poate e doar o faza, sper sa treaca!
Fetelor, rabdare cu mancarea, ca au si ei perioade....

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput