s-a "intepenit" numaratoarea
Raspunsuri
lilanda spune:
Nici la asta nu se contorizeaza, ca daca da, are omul dreptate!!! M-am uitat, inainte de a posta ultimul lui mesaj, la counter si arata tot 58!!!
pozulici
Aha...nu se contorizeaza!!!
marius spune:
Pot sa donez counterul meu. Glumesc desigur. De ce este asa de important numarul de mesaje pt voi?
Marius (www.desprecopii.com)
joxy spune:
Felicitarile, bancurile, zona zoster, cosul de gunoi, problemele&sugestiile... sunt cateva forumuri la care nu se contorizeaza mesajele.
N-ai pierdut nimic.
Cu respect,
Florin
Choose life
lilanda spune:
quote:
Originally posted by marius
Pot sa donez counterul meu. Glumesc desigur. De ce este asa de important numarul de mesaje pt voi?
Pot sa te intreb despre cine vorbesti??? Io vaz aici nume de forum "anunturi&tehnice probleme&sugestii". Omul a facut reclamatie pe o problema care i s-a parut lui a fi problema tehnica. Tu ai facut o gluma si in loc de sugestii ai aruncat o intrebare, generala, cuprinzatoooare, extrem de controversata si aprins discutata nu cu multa vreme in urma. Acum vin si eu si intreb: daca nr. de mesaje n-are importanta, de ce a fost inventat counterul...eu una sint de parere ca ar putea lipsi foarte bine!!!
pozulici
marius spune:
Sunt sectiuni in care mesajele nu sunt contorizate dupa cum s-a specificat mai sus. Este decizie administrativa.
O sa verificam pt cazul tau daca este vreo eroare sau nu.