Mamici de martie-aprilie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11

simonnete spune:
salut ! eu sunt noua.. ma primiti si pe mine in club?am 23 de ani si 1/2 si un bebe
in burtica de 8 sapt. Referitor la intrebarea AN-K-AI as vrea sa-i spun sa uite de lama si crema si sa foloseasca in continuare ceara chiar saca acum are parul putin >.

simonnete spune:
salut!eu sunt noua...am23 de ani si 1/2 si un bebe in burtica de 8 sapt. Referitor la intrebarea AN-K-AI eu vreau sa-i spun sa uite de lama si crema si sa foloseasca in continuare ceara, chiar daca are parul un pic > .

simonnete spune:
buna!!!! am un raspuns pt Infofun .Ca sa te nu te mai corecteze doctorita, sa stii ca TOXOPLASMOZA este boala parazitara produsa deTOXOPLASMA GONDII care este un protozoar.
Pupici pt mamici .
Simonnete si bb de 8sapt

anky spune:
Bun venit in club Simonette si sarcina cit mai usoara.Pe cind trebuie sa nasti?Anca si
Bianca

adrianafedorca spune:
fetele cu greturi, voi ce mancati , ca pe mine de cand m-au apucat greturile ...vai de mine, nu pot sa mai mamanc mai nimic...nu mai suport nimic, mi se pare toate asa ciudate la gust , de fapt nu mai e bun nimic....si mi-e o foame....de cateva zile stau numai pe cartofi copti cu putin unt si sare asta e tot ce pot manca..
Voi cum va descurcati?
Adriana si bebe ( 6 saptamani si 2 zile)

simonnete spune:
mai Adriana mie mi-e greata de dimineata pana seara, de vomat vomit cam 1-2 ori la 2 zile mai ales dimineata. Problema la mine este ca mie nu-mi este foame , ci mananc doar pt ca ma mai lasa un pic greturile. Asta se intampla cam 1 data la 2 ore, cand ma apuca durerea de cap ,stomac si bineinteles greturi mai puternice. POT sa tolerez aproape orice mancare este bine gatita si are un aspect frumos ,in schimb ma omoara unele mirosuri cum ar fi cel de ceapa prajita,calita si nu pot sa beau apa deloc dimin. pt ca o vomit rapid.Si inca ceva nu mi-e nici sete.
pupici si aveti grija de burtici

simonnete spune:
fetelor eu inca nu mi-am facut nici o analiza. Imi spune si mie cineva cat costa toate pt ca eu am vreo 3 trimiteri,m-ar interesa in mod special cele facute la Cantacuzino

anky spune:
Mai fetelor eu spun sa nu va jucati si sa mincati pt. ca veti deveni anemice.Curios ca mie nu imi este rau deloc,si nu mi-a fost nici la prima sarcina.Si inca ceva,sa nu uitati de vitamine si acid folic.
O zi buna!Anca si
Bianca