Experiente bune/ rele cu cazarea in vacanta

Experiente bune/ rele cu cazarea in vacanta | Autor: Nusch

Link direct la acest mesaj

Check this out si desi mai sunt asemenea topicuri la diferite sectiuni ale forumului, invit pe oricine sa spuna ce experiente a avut cu locurile unde s-a cazat in vacanta, macar sa avem informatii minme despre un anume loc (hotel, pensiune, camping).
Sper ca ceea ce scriu mai jos nu se incadreaza la cap. publicittate, fie ea si NEGATIVA !!!
Am fost saptamana trecuta intr-un miniconcediu la Neptun. Am ajuns sa stam la hotelul Tomis, la pretul de 420.000/ pers./ noapte. Ma rog, la pretul asta nu se astepta nimeni la cine stie ce minuni, dar am primit o camera cu igrasie - "element" observat de prima data - si - surpriza care a venit un pic mai tarziu - o mocheta - scuzati termenul prea dur - IMPUTITA !!! Nu te puteai aseza pe pat sau intr-un alt loc care sa fie relativ aproape de podea, ca mirosea ingrozitor. Banuiala noastra a fost ca mirosea a urina.
Cand prietenul meu s-a dus la receptie sa ceara alta camera, expunand motivele si aceasta banuiala, intrebarea receptionerei-sef a fost: "Ati urinat in camera ?" (??????!!!) Si oricum a pretins ca nu prea mai sunt camere libere - desi noi le vazusem cum se elibereaza - si ca "ei, aveti si sejur scurt, ce sa facem...". Ce-i drept, noi luasem initial doar doua nopti, dar am ajuns sa stam 4, dar daca am sejur scurt inseamna ca trebuie sa-ti bati joc de mine ??!!
Mocheta veche, nu cred ca a fost schimbata de la dotarea initiala a hotelului (probabil anii '70), plina de pete, imposibil de pasit in picioarele goale, mozaicul clasic din baie - verde - de asemenea.
In plus, 5 zile cat am stat acolo, nu s-a schimbat DELOC lenjeria de pat, iar sora-mii, care a stat 8 zile, nici atat.
Baia nu cred ca a fost spalata cat am stat noi, din rezervorul WC-ului se scurgea in permanenta apa, iar dusul era inconjurat de o "perdea" de plastic - plastic pentru saci, nu vreo minune - destul de "respingatoare".
Hartie igienica primesti o singura data, la inceperea sejurului, apoi te dotezi on your own de la supermarket, sapun nu mai spun .
Cameristele intrau in camera volens-nolens: bateau la usa, nu ziceai nimic, cheia in usa pe dinauntru. Foloseau cheia lor si isi vedeau de treaba: adica schimbau cosul de gunoi, nu altceva. Daca nu erai in camera, aveai norocul sa puna si aspiratorul, dar nu in mod oblogatoriu. Cred ca se intampla numai cand aveau chef.
Bottom line: nu ma mai duc NICIODATA acolo !!! De fapt, ma gandesc serios sa renunt la litoralul romanesc !!
Anul trecut am stat la Caraiman, tot in Neptun. Desi cotat tot cu 2 stele, mult mai curat, televizor si frigider in camera.
Recitind, suna mai sumbru decat a fost, dar, asa cum zicea cineva, tuturor hotelurilor de pe litoral trebuie sa li se scada 1 (cel mai nano-pico-putin)- 2 stele (mai just) ca sa se apropie de valoarea lor reala.