Please Help!!..Neplata CIC

Please Help!!..Neplata CIC | Autor: criscros

Link direct la acest mesaj

Sotia mea este in CIC de un an de zile. De aproape noua luni, indemnizatia pt. cresterea copiluli o primeste cu intarziere si in mai multe transe. N-ar fi fost o pb. asa mare dar deja s-au facut trei luni de cand n-a mai primit nimic. In momentul de fata firma la care a lucrat a intrat in reorganizare financiara.
Ce am putea face pentru a recupera banii care i se cuvin?
Casa de pensii ar putea sa preia plata indemnizatiei in acest caz?
Trebuie sa actionam firma in judecata? Daca da, cum se poate face asta, ne trebuie avocat sau nu?
Problema e ca firma are sediul social in Bucuresti (desi initial acesta a fost in Tg. Mures si mai au aici contabilitate, resurse umane..etc..) iar noi in momentul de fata locuim in Tg Mures.
Catre cine ar trebui sa ne adresam fiindca am obosit sa tot dam telefoane si sa primim acelasi raspuns..."deocamdata nu sunt bani, dar o sa va anuntam"
Multumim mult, daca e nevoie o sa revin cu detalii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Unde aveti asigurarea la Bucuresti sau la Tg Mures. Puteti sa aflati direct de la Casa de asiguraridin Tg Mures dupa CNP. Daca aveti in TG Mures va adresati cu problema aceasta la Casa de asigurari de acolo. Mie personal mi-e teama insa ca firma a luat banii de la Casa de asigurari (fie ea din Bucuresti fie din Tg. Mures) dar i-a folosit in loc sa vi se plateasca. In acest caz puteti sa ii dati in judecata si sa depuneti plangere penala la serviciul economic al politiei. Va recomand insa sa anuntati inainte toate acestea la firma pt ca e posibil sa primiti (brusc) banii care vi se cuvin altfel administratorul risca sa aiba un dosar penal pe rol si nu cred ca ii va conveni. E doar o sugestie.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscros spune:

Dupa multe telefoane si rugaminti, sotia mea a avut ieri o discutie foarte "aprinsa" cu administratorul firmei care i-a spus ca nu are de unde sa-i dea bani, si sa nu-l mai deranjeze cu telefoane si sa-l dea in judecata ca ce-o sa poata sa-i faca?
Problema este ca am vb cu un avocat care ne-a zis ca firma fiind in reorganizare judecatoreasca n-o sa poata sa-i dea in judecata, toate procesele fiind blocate in aceasta perioada. Tot ce poate face e sa se inscrie la masa credala si sa astepte...Dar asta inseamna cel putin cateva luni timp in care nu ne vom putea descurca deloc doar cu un salariu, avand doi copii si locuind si cu chirie....
Chiar sa nu existe nici o solutie? Este dreptul ei legal, practic banii astia ii sunt furati cu buna stiinta!
Sper sa ne puteti ajuta cu un raspuns,
Multumim!

Mergi la inceput