Provocari decorative (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ciuf! asta am inteles si noi, dar IN BAIE vrei tu sa faci asa ceva?! dai un dus, pica juma de perete?!

ca sa nu mai zic de alte efecte ale umezelii, prafului... nah ca vorbesc ca o tanti de la cratita!

am priceput si cu gradina... deci e ca un "ghiveci" imens... nu e ce credeam eu... deci se poate, ce mai! spre marea mea rusine nu prea le am la gradinarit, nu ma pricep la flori, dar aici compenseaza sotul... ne completam, ce mai!
cat despre idee, io nu mi-as face gradina in casa... am avut un ficus imens (cand zic imens inseamna ca era ceva ca in jack si vrejul de fasole!) in care am descoperit uletrior raiul gandacilor de bucatarie! oi fi io gandacel, dar... tot ce-i mic cu picioare si misuna ma baga-n boala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ciuf, dar poate poti sa faci asta cu tapet pur si simplu ca ala merge si in baie. Adica cumperi foile de tapet si le decupezi si le lipesti (asta mai nou e autolipicios ca abtibildul).
De obicei tapet in baie nu stiu cat este de sanatos ca poate mucegai drywall-ul dedesubt de la umezeala dar ma gandesc ca nu e chiar asa grav daca sunt numai bucatele si nu foaie intreaga. Poate depinde si cat de dese le vrei pe pereti. Eu am avut tapet in ambele bai cand ne-am mutat si l-am dat jos iar in baia mai mica aveam intr-un colt niste pete de mucegai.

Bey gandacicotu cele mai haioase chestii le scrii in fine print de nu vede omu' sa citeasca.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, vreau sa fac chestia aia in baia unde nu am dus, e ca o baie de serviciu.
Va spun eu ca merge mai bine daca hartia e creponata.
Si la Parada caselor, textura asta era tot in baile de serviciu, nu in cele cu aburi.
Ref. la tapet, ma gandisem sa-mi iau unul cu textura pe el, sa-l aplic pe un perete pe care am eu probleme, care nu e uniform, cu tot felul de "bube" pe el, si anume unde am acoperit niste gauri de cuie, etc. si apoi sa-l vopsesc.
In felul asta ma aleg si cu textura pe perete.
Ca altfel nu prea sunt eu indemanatica sa trantesc o textura din ipsos pe perete.
Oricum, banuiesc ca nu stie nimeni de tehnica lipirii bucatelelor de hartie pe perete.
O sa mai caut eu pe Internet.
Da', fetele din Ro imi spuneti si mie ce zugraveli se poarta pe acasa?
Multam,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

ciuf, dar daca lipesti tapetul cu cute direct? il pui sifonat!

si pe urma ne povestesti daca ti-a iesit sau nu, ca sa (nu) repetam experimentul!

cat despre baile de aici... uite tomnai acuma a venit sotu cu o revista cam subtirica de design romanesc (subtirica rau... la creer, adica!) si ma uit cat de putina imaginatie au romanii astia, domne!

pai la noi baile arata asa: gresie si faianata, nu conteaza altceva decat sa fie pana sus, sa fie lucios-orbitoare, spalata bine (au venit aia de la revista sa-mi fotografieze casa! iu-huu), culori tampite, cam ce au vazut oamenii prin reviste si ei, deh... dar niste culori tampite de nu se pot imagina (albastru violent, rosu strident, gri in pictele mov sunt numai cateva exemple din revista asta!)

Doamne, ce frumoasa-i o baie alba-alba... cu geamuri mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

'ai mah gandacico chiar asa? Am vazut si eu un numar din revista Casa Lux la o prietena aici si vreau sa-ti zic ca mi-a luat piuitul. Mi-au placut la maxim ideile de combinatii de culori, mobile alea-alea, foarte modern-exotic ca sa zic asa.
In fine, mie mi-au placut tare-tare, tu vrei sa-ti faci casa rustica cum vrei sa mearga mov, rosu sau portocaliu aprins la tine:))))

Oana_B

Mergi la inceput

oana, tu ai dreptate, gustutile nu se discuta... dar casa lux e... lux fata de ce revista tin eu acuma in mana! (si a costat ceva, ca sa nu credeti ca vorbesc de foi de ziar)

sunt destule reviste romanesti suficient de proaste care prezinta "colectii" intregi de case kitschoase, pe care unii saracii le copiaza in continuare, ca isi fac casa "ca in revista"

nu stiu, doamnelor, cui ii place sa stea in case care arata ca birourile moderne... ca la "serviciu", deh! vorbesc de case lipsite de cea mai elementara idee de "locuit", al carui principiu suprem e "sa luceasca! ah ce sentiment orbitor!"

nu pot sa spun mai mult, dar stim cu totii ce inseamna o rochie de tzoapa pe langa una eleganta... fara a sti exact care sunt deosebirile, dar SE VEDE!
nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ia uite domnule,scot si eu 2 ore copiii afara si va puserati la sedinta!!!

Gandac bortos,sa stii ca vin daca e de mutat ceva,ca mie tare-mi place,ma simt altfel si imi face bine cate-o mutare de-asta;DE CE?efortul fizic ma face sa mananc mai bine si noul aranjament ma face sa visez la altul!!!!iar sotul e MUSAFIR prin casa,caci imi zice:
-Cauta tu actele,ca tie ti-a trebuit mutare si nu stiu pe unde le-ai pus!?!?!?!!!!!!!

Ciuf,referitor la baia ta,eu am alta idee:

Iei coala de hartie A4,pui pe o parte a ei mai multe nuante de acuarela si impachetezi foaia in 2,apoi o desfaci si realizezi ca respectivele culori sunt simetrice( in oglinda),dupa ce se usuca tai foaia astfel incat sa realizezi un FLUTURE pe care-l lipesti(pe muchie)pe perete,asa va fi o invazie de fluturi la tine in baie!
Te poti gandi la o culoare predominanta pe care o folosesti mai des;din an in an poti schimba culoarea baii.
Oare am explicat bine?

Mergi la inceput