In ce pozitii dorm copiii?

In ce pozitii dorm copiii? | Autor: MLDiana

Link direct la acest mesaj

BAiatul meu ma surprinde si in acelasi timp ma amuza in ce pozitii doarme.Una dintre pozitii este cu fundul in sus.Citodata mai apuca sa doarma in picioare cu capul pe pat sau canapea.
Cel mai tare m-a amuzat cind a adormit uitindu-se la tv.CAdea putin pe o parte si iar se ridica, pina s-a sprijinit in cot dar capul tot ii cadea intr-o parte.Dupa ce l-am tras putin pe camera video l-am pus in pat ,la mine, ca la el nici gind sa doarma(asta e alt subiect).

Tiara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

cu capul in perna si cu funduletul in sus binenteles......Alex se plimba prin pat pana cade din picioare de somn..si in ce pozitie a cazut ..asha adoarme hihihihi. Si kiar adormit..tot incearca sa se ridice in picioare...dar nu mai poate de somn..de aia ramane in 4 labe si cu fundun sus :))) sunt nijte draguti ma bebelicii astia :)))))))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Da, da, cu fundu-n sus!!! Imaginati-va ca Andra adoarme cu biberonul, si ala e pe undeva in gurita, capul intr-o parte, cu o mana tine biberonul si cu fundu-n sus. Nici sa ma chinui nu pot sta asa, chiar treaza, darmite sa mai si dorm! Ce mai, sunt bestiali!!!

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Io tre' sa ma gandesc cum dormea Maria cand era mai mica...da' pana una alta ma amuz de cum dorm copiii vostri...bhihihi..mai luizax dar ce zvarcolici mic e fii-tu...n-are astampar...huh???:-)

Ortansa-de 2X mamica va doreste:
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

da ma ortans ma..zvarcolici si bazdacos e de cand lam facut.....cica daia nu se ingrasa......ca e prea activ..hi hi....sa vezi ce mujki are pa picioare.....uh uh

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Si al meu nazdravan tot cu fundul in sus ii place sa doarma, dar mai alterneaza cu dormit in fund si cu fruntea sprijinita de plasa tarcului, de-a curmezisul tarcului si cu picioarele in sus (nu mai are loc altfel), a adormit odata si in scaunul de masa (a pus capul pe tablita si a adormit, evident ca de mincat am mincat eu), cu patura in cap sau sub el, pe el niciodata. Plus de asta, daca nu se rasuceste si nu se invirteste de vreo citeva ori pe noapte inseamna ca nu a dormit, iar daca mai pun la socoteala si gemetele pe care le scoate atunci cind ii dau dintisorii (nu s-a trezit niciodata sa plinga) atunci cred ca poti sa-ti faci o imagine completa a somnului "linistit" de bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Mariuta si acum la 2 ani si 8 luni tot cu fundul in sus doarme, o baga pe "Ma" (paturica) sub burtica si doarme cu fundul in sus

Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Daaaa....se zvarcoleste pana oboseste...dupa care isi baga paturica sub el...si tup...fundul in sus..si gata...
sunt mortali..:))

va pup

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

tot cu fundul in sus, cu capul ingesuit in coltzul patului (cred ca se simte in sigurantza la un coltz); se suceshte si ea in toate partile, de-a curmezishul (si nici ea nu mai incape!) si apoi cu capul in partea cealalta, asa ca plapumioara este decorativa, trebuie sa o imbrac la culcare ca sa nu-i fie frig;
a adormit si ea o data in timp ca manca, rezemata de perna, cu mancarea in gura.

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Si Diana cam tot ca Alex dorme, cu genunchii aproape de gura si cu fundul in sus, cu mainile asezate pe langa corp, e asa de haioasa. Problema e ca adoarme din ce in ce mai tarziu si pana adoarme se zvarcoleste de nu se poate, nu-i ajunge patul oricat de mare ar fi el.

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codrutza spune:

AL meu bebelas nu vrea sa doarma decat cu fata in sus, inainte cand era mai mic(acum are 5 luni) dormea pe cate o parte, insa de la o vreme nu mai vrea. si nu stiu cum sa-l fac sa doarma pe cate o parte fiindca deja vad ca i s-a turtit putin capshorul la ceafa...si nu-mi place. Am mai incercat dupa ce adoarme sa-i pun o pernita la spate, si sa-l asez pe o parte...dar de unde...ca se trezeste urland....
Solutii?

Mergi la inceput