Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Fulguletz, ei bine, te inseli: ma macina ceva serios dar te asteptam pe tine caci cine altcineva ma mai comenteaza cu atata talent cum faci tu?! Ideea e ca aseara am facut cornulete si am stat practic cu burta in cuptor, la fel saptamana trecuta am facut clatite. Astea, puse langa doua zile de canicula cand am stat afara si bebe s-a miscat NON STOP m-au facut aseara sa ma pabnichez: daca nu ii place caldura?! Mai mult: daca caldura cuptorului/aragazului/asfaltului ii dauneaza rau lui bebe?!

da vreau si io cornuletze...

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Gata, am revenit, am avut treaba cu niste hartii (sa le plimb de colo-colo!!!)

Onitza, te-am auzit din prima!

Am slabit ca eram o inconstienta de 16 ani care se vedea grasa si am hotarat eu asa peste noapte ca nu se mai poate continua asa (imi placea si mie de un baiat care se uita "prin" mine).
Si am zis eu ca ce ar fi sa mananc numai pepene (rosu + galben) si am trecut la "fapte". Bineinteles ca nu am mancat numai pepene, dar am eliminat definitiv painea, dulciurile, pastele de orice fel , si incercam atunci cand imi era foame foarte tare (si exista tentatia de a manca mai mult) sa beau apa pana mi se potolea aceasta senzatie . In loc de dulciuri poti incerca fructe, dar toate cu masura (sa nu crezi ca daca mananci 1 kg. de mere si un kg. de banane pe zi in loc de tort de ciocolata o sa slabesti!
Oricum, DON'T TRY THIS AT HOME fara sa completezi dieta cu mult sport (jogging dimineata - ca seara risti sa te muste vreun caine!, abdomene seara, etc)
Cam asta e reteta, a..... si trebuie sa te tii de ea!!!!

Dar asta numai dupa ce vin bebicii nostri frumosi pe lume, acuma trebuie sa ne gandim numai la binele lor.

Pup.

Iepurasu - 24 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Stiu ca nu e usor cu apartamentele,mai ales ca acum toti cred ca pot cere sume aberante pt case nezugravite si neingrijite de 30 de ani.Dar eu intelesesem ca preturile s-au cam stabilizat de cateva luni.

Jasmine
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Ba nu s-au stabilizat deloc, Jasmine, au luat-o chiar razna.

Stii ce se intampla, oferta nu este deloc vasta, iar cei care vand detin "monopolul" si iti pun un pret aberant de mare, justificand prin faptul ca "ei nu se grabesc sa vanda", cand or vinde, or vinde si gata. Oricum, la viteza cu care cresc preturile la case peste 3-4 luni tot or sa reuseasca sa ia cati bani au cerut inca de la inceput.

Uffff....hai ca ma deprim si eu ca Simonica...acuma ce sa mai zic si eu, eu sunt cea care o incurajez pe ea dar si eu sunt in aceeasi situatie si stiu ce groaznic este!

Iepurasu - 24 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Fulgulet bine ai revenit! m-ai pus rau pe ganduri acum cu coborarea testicolelor in scrot.sapt viit merg la control dar nu stiu daca mai rabd pana atunci.daca e baietel si nu i-au coborat testicolele in scrot?(la asta nu ma gandisem).

Roxy eu nu prea merg la piata singura,numai cu sotul.facem cumparaturi pt o sapt,iar in rest cand am nevoie de ceva am magazin la nici 3 min de mine,asa ca 2 luni pot rabda.carucioarele astea de aici nu se intind perfect plan ,sunt inclinate la 165grade si nu e bine pt coloana.am gasit un port bebe fff fain BABY BIORN ,au o intaritura f.buna pt spate ,de aceea am sa-l folosesc mult pe orizontal cand ies afara.

Simonel am doar 10 nr asa ca mai astept putin.

FETELOR TRIMITETI=MI IN PM NR-LE DE TELEFON SI ADRESELE DE MAIL PT A PUTEA FI CONTACTATE!

octy 30 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bits, mie mi-a spus Iosupa de la 15 saptamani ca am baietel si s-a confirmat si la celelalte ecografii. Imi este fff greu sa cred ca tu mai ai putin si nasti si totusi nu se vede sexul bebeului. As inclina mai degraba sa cred ca asta e politica doctorilor de acolo, sa te tina in suspans pana cand nasti.
Fetelor, este un sentiment atat de minunat cand ma uit la hainutele pe care le-am cumparat astazi pentru bebe!! Mi se par atat de mici... Din pacate mi-am dat seama (cand am ajuns acasa bineinteles ) ca poate nu am ales totusi cel mai bun body avand in vedere ca are capse doar jos, la fundulet. Ma gandesc oare cum o sa i-l indes eu peste cap?? Cred ca ar fi fost mai intelept sa cumpar unul care are capse si in sus, ca sa nu trebuiasca sa i-l trec peste cap. Oricum, nu am luat decat un set asa ca paguba nu e mare daca totusi nu o sa pot folosi piese din el.
Simona, secretul este perseverenta. Angajeaza mai multe agentii imobiliare din zona si spune-le exact ce vrei si in ce pret sa se incadreze. In felul asta poate nu te cheama la tot felul de vizionari inutile si obositoare.

Eliza - 27 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eliza are dreptate.Asa am facut si eu acum 5 ani,cand am luat apartamentul.E adevarat ca atunci nu era nebunia asta cu preturile.Dar astia de la agentii au prostul obicei de a te chema sa vezi niste case pe care in mod cert nu le vei cumpara.Am fost si eu la cateva "vizionari" total aiurea,dupa care le-am spus clar : in ce zona sa fie,cate camere,cam ce etaj,cam ce pret.Le-am zis raspicat sa nu ma mai sune sa mergem sa vedem toate apartamentele care le intra lor in oferta,ci numai pe cele care corespund cerintelor mele.Asa am scutit o gramada de timp si nervi.

Jasmine
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, referitor la body-uri si bluzite pentru bb cele mai practice sunt cele cu 6-8 capse parca....2 sus la umeri, 4 pe piept si 2 intre picioruse. eu va zic din proprie experienta ca e cel mai bine asa decat sa-l chinuiti pe bb sa-i indesati pe capsor.... in general copilasii plang dupa ce li se face baita si trebuiesc sa fie imbracat asa ca-l scutiti de plans...am vrut sa va zic mai demult...noroc cu eliza ca a deschis subiectul.
si in loc de pantalonasi care sa-l stranga de burtica incercati salopetzele peste aceste bady-uri,care salopetzete sa aibe daca se poate si ciorapel jos...adica sa fie imbrace si labutza piciorului ca bb se frichine si ii ies ciorapeii din picioare sau il strang...depinde...
nu stiu cum o sa fie ca o sa nastem cand e destul de frig afara, eu l-am nascut pe alex vara(in iunie) si a fost super...nu-i puneam prea mlte pe el, dar acum....
va pup si mai vorbim maine...toate cele bune voua si bb-ilor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Salutare Burtici!!!
Uf, da' greu mai merge internetul in seara asta. De 45 min. ma chimui sa intru.
Danette, eu voi fi nasa in 7 luni aici in Bucuresti, dar nu am auzit la nimeni de faptul ca nu ar fi bine sa fii nasa insarcinata, ba chiar am auzit si de alte nunti la care au fost colegi de servici unde nasa era in 8 luni etc.
Felis, 24 sapt, +10.5Kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

gandacel, de ieri m-a lasat arsura si durerea aia sub coasta stanga. De fapt, inca e acolo, dar nu ma mai deranjeaza asa tare si pot trai cu ea, cum s-ar spune. In wee insa a fost de groaza. Presupunerea mea e ca stomacul meu e impins in sus prea mult si o parte din peretele stomacal se freca de coasta cea mai de jos. Asta a dus la o sensibilizare a bucatii aleia de perete al stomacului si asta imi dadea senzatiile de arsura pe piele si durere ca si cand as avea o vanataie. Probabil ca bebe o fi avut o pozitie nu stiu cum in wee si uterul formandu-se dupa el a impins si mai tare stomacul meu in sus si de-aia senzatia mai acuta in wee. Poate ca acum bebelicu' meu s-a induisat si si-a schimbat pozitia si mi-a mai "eliberat" stomacul. Cu siguranta nu e vorba de vreo terminatie nervoasa, ci e o chestie ca o "rana", asta era senzatia mea, ca si cand as avea o rana, o buba imediat sub piele.
Canadienii fac bine-merci, fiecare cu treaba lui. Mai nou Kale l-a luat la calul cu manere pe Marian Urzica-al nostru. Sa-i fie rusine!!! (lui Kale, nu lui Marian). Da' las ca la proba de sol, romanasu' nostru a trecut in fatza canadianului (s-au ofticat un pic la faza asta ca au zis ca al lor a fost defavorizat la punctaj).

Nu mai fac nici o eco, tristete mare pe mine. As fi vrut sa mi se confirme sexul lui bebi. Eu am cumparat numai hainute de baiat, dar cred ca nu-i bai sa fie folosite si la fetita in caz de...Dar eu cred totusi ca tanti nu s-a inselat la aparat si pare edstul de credibil filmuletul cu ciucurasul lui bebe.

Onitza, da' nu-ti mai incapi in piele... de mandra ce esti, razbate din poze cat de mandra esti de burtica ta. ["D] Si noi ne mandrim la fel de tare ca si tine, nu ne lasam mai prejos. Stici ca uneori imi pare rau ca o sa se termine sarcina si o sa nasc? Cand ma gandesc ca n-o sa mai fie nici un piciorus care sa mai batzaie pe-acolo, nici o manutza care sa mai loveasca, se va termina cu valurele pe burtica...
Legat de vecina ta sau in generla vorbind, cand cineva pierde o sarcina oarecum inexplicabil (mai ales daca nici nu prea are multe info legate de cum si ce se intampla in timpul unei sarcini, despre evolutia lui bebe etc.), nimeni nu se multumeste cu raspunsuri de genul "asa a fost sa fie" si atunci toti cauta diverse cauze de genul "sa stii ca din cauza ca ai fost la mare si-ai intrat in apa" sau "ai facut ceva ce nu trebuia?" "Nuuu, doar cand am fost la control acu' 2 sapt. m-a apasat doctorita aia tampita cam tare pe burta", "sa stii ca de acolo ti s-a tras". Si uite-asa apar povesti de genul asta si de fapt cine stie care a fost adevarata cauza. Chestia cu "din cauza ca m-a apasat prea tare am piedut sarcina" sunt cauze fabricate de neavizati de regula. Chiar nu trebuie sa credem ca orice zboara se mananca. Pentru ca suntem si noi gravide acum tindem sa credem toate prostiile-astea si sa ne panicam cand auzim de intamplari de genul asta. Gandeste-te ca sunt femei care se lovesc de-adevaratelea in burta si nu mai pierd nici un bebe, iar tipei doar pentru ca i-a apasat mai tare (banuiesc ca a fost inconfortabil pentru ea, dar nu cred c-a durut-o nimic) i s-a parut ca de-aia a pierdut ea sarcina. Bebe nu e asa sensibil precum credem noi si in plus e foarte bine protejat acolo, nu se duce caruta de rapa asa usor.
Iar chestia cu intratul in apa poate fi adevarat daca apa era prea rece, dar altfel, nu.

Ia uitati-va la ultima poza din albumul meu de poze...http://pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/album?.dir=1039
Nu sunt eu, n-am avut inca fericirea de-ai surprinde faza asta, dar n-am stiut unde s-o pun ca s-o vedeti si voi. E bestiala!

Dana, sa stii ca dupa ce-am cautat vreo 2 sapt. prin magazin sa vedem alternativele, am inceput sa fac sapaturi si pentru carut si patut la mana a doua. Sunt la jumatate de pret si multe din ele sunt folosite doar de cateva ori. Am dat de un site al unor mamici de aici din Toronto si imprejurimi care vand/cumpara asa ceva, plus o gramada de alte chestii leagte de cresterea unui copil. Iti imaginezi ca nu sunt niste jerpelituri, am ochit 2 caruturi care aratau ca noi in poze si sincer sunt la juma de pret. Ne ducem sa le vedem pe viu sa vedem daca merita. Oricum astia pe aici nu stau intr-un carut, isi cumpara si cate 2 (de-alea pentru jogging) si una din tipe mi-a zis ca ea pe cel ce vrea sa-l vanda nu stie daca la folosit de 10 ori. Deci...
Legat de patut, sunt chiar mai hotarata sa iau la second hand (e vorba doar de cadru): 2 lemne, 3 surcele asta e un patut. Cea mai importanta parte la un un patut este salteaua (de calitatea ei depinde confortul lui bebe) si lenjeria. Am vazut si eu unul dragut in magazin care mi-a cazut cu tronc, dar sa vad daca pana la urma iau nou-nout sau unul second hand. Plastic sau lemn prea mare diferenta eu nu vad dpdv al sigurantei copilului. E mai mult chestie de imagine, de frumusete. Unii le prefera pe cele de plastic ca sunt mai copilaroase, altii pe cele de lemn ca aduc mai a mobila. Aici mai toate patuturile sunt 3 in 1, adica gratarul din fatza se scoate cand bebe creste mai mare si se inlocuieste cu o placa joasa care trece doar putin peste saltea (pt. 2-3 ani) ai apoi se poate transforma in patut de copil mai mare (lateralele alea lungi se pot folosi ca si capete de patut, doar cumperi o saltea mai mare si cutia de lemn ce se pune intre lateralele de la patutul de bebelus, se poate folosi asa pana la 7-8 ani). Plus ca aici seturile de lenjerie de patut vin cu tot cu plapumioara si cu aparatoarele laterale. Bebe se va lovi cu capul de patut si daca e de lemn si daca e de plastic si nu cred ca unul din cele 2 doare mai putin. So what? Asa va invata sa se fereasca de lovituri. Asta nu-i un lucru de care musai trebuie sa-l feresti, sunt alte lucruri mai periculoase, asta cu lovitul de patut o sa fie la ordinea zilei la o anumita varsta, nu-ti face probelme prea mari din cauza asta.
Carutul ai sa ramai dejamagita, dar n-o sa-l folosesti pe cat o sa dai banii pe el. Aici de pe la un an de zile astia cumpara caruturi de-alea mici care se strang ca umbrela si pot fi carate usor oriunde (masina, autobuz, tramvai). Sau daca au doi copii (de regula iaci copii se fac unul dupa altul), dupa cateva luni astia cumpara caruturi duble (gen trenulet) si-i plimba pe amandoi: si pe bebe si pe cel mai mare cu doar 1-2 ani. "Tancurile" astea mari de carucioare pe care le cumparam si le vedem peste tot (nu stiu care e oferta in Ro, dar banuiesc ca tot ca pe aici; in Ro e problema de bani, nu de lipsa de produse), vor deveni foarte incomode la un momet dat, plus ca de fiecare data cand vei iesi cu el, parca mergi cu toata casa dupa tine. De-aia nici nu cred ca merita sa dau atatia bani pe unul nou pe care nu-l voi folosi foarte mult, mai ales ca iarna fiind n-o sa ne petrecem foarte mutle ore si plimbari pe-afara. Accidentele care apar legate de caruturi dupa parerea mea sunt mai degraba din vina celui ce manuieste carutul (neatentie), decat din cauza carutului in sine. Au ajuns astia la niste standarde de siguranta ca acum caruturile mai au un pic si merg si singure, fac si pe dadaca. Glumesc, dar parerea mea e sa nu despicati prea tare firu-n patru cand e vorba sa alegeti. Inca o data, aveti in vedere ca multe din lucrusoarele pentru bebi vor fi folosite un timp foarte scurt, in plus, ei nu au la inceput cultul lucrurilor (vai ce carut mi-a luat mami sau vai ce patut dichisit). Ce trebuie sa primeze e siguranta (dar am spus, multe din cele de pe piata intrunesc conditia asta), confortul lui bebe si nu in ultimu lrand pretul. Cu diferenta de bani sincer prefer sa-i cumpar carti, jocuri etc. ceva ce sa-i stimuleze mintea si inteligenta...
Stii ce-am observat ca foarte multe din lucrusoarele lui bebe (ca e vorba de hainute sau alte obiecte) de cele mai mutle ori sunt cumparate de parinti ca sa le satisfaca lor placerea de a cumpara, bebe e prea mic sa realizeze/constientizeze ce botosei fantastici are si care au costat o avere sau cu ce carut ultramodern se plimba el. Dupa 1 an, incep si ei sa aiba preferinte la imbracaminte, jucarii, dar pana atunci e o problema mai putin importanta pentru ei. Nu zic ca trebuie sa ne fie indiferent ce cumparam, ca doar am asteptat atat de mult sa ajungem aici (faza cu cumparaturile pentru bebe e una din cele mai frumoase parti ale sarcinii, moment pe care-l asteptam toti), dar vreau doar sa va atrag atentia sa nu cadeti in capcana cumparaturilor, sa va lasati duse de val si sa cheltuiti nejustificabil (chiar daca va permiteti) pe niste chestii atat de...uneori nu foarte importante. Un body de corp pe care-l va purta 3 luni si pe care scrie Chico (sau mai stiu eu ce) si costa 20$ de cele mai multe ori nu e cu nimic mai deosebit decat unul de 5$ si care e "no name".
Si eu tot pentru placerea mea ii cumpar acum hainute si lucrusoare, dar incerc ca nu sar calul si scap din vedere ce e important: siguranta, comfort, pret.
Si cu asta imi inchei si pledoaria pentru caruturi si patuturi si alte alea.... Sper sa nu-mi sariti in cap si sa vedeti partea buna a mesajului meu catre voi.

Dana, referitor la nasitul gravida... fii fata serioasa, Dana! Nu lua in seama vorbe de genul asta. Unii dau "sfaturi" de genul asta doar ca sa se simta si ei importanti, probabil asa simt ca iau si ei parte la marea decizie a viitorilor miri (alegerea nasilor). Ce poate fi mai frumos, mai emotionant pentru tine decat sa fii nasa surorii tale? Dupa mine e o chestie la care nu poti sa renunti de dragul vorbelor si superstitiilor. Plus ca ea facandu-ti oferta de a-i fi nasa, banuiesc ca e ca e o onoare pentru ea sa accepti.
Nu e bine pentru bebe... Da' ce pateste bebe? Ce rau poate sa-i faca unui copil nenascut faptul ca intra intr-o biserica? Daca avem credinta, atunci orice apropiere de Dumnezeu nu poate fi decat benefica pentru, sub orice forma ar fi ea (ca-i citesti o rugaciune, ca intri in biserica etc.). Mai stiu eu "vorbe" de-astea cum ca nu-i spune pe nume inainte, nu-l inchina pana nu e botezat etc. Dupa mine sunt babisme si prostii. Daca voi simti nevoia sa ma rog pentru copilul meu, o voi face, daca voi simti nevoiasa-i spun o rugaciune sau sa-i fac o cruce, o voi face, daca voi simti nevoia sa merg cu el in biserica o voi face. Credinta e in suflet, nu in obiceiuri, conteaza sa ai sufletul curat, sa gandesti cu sinceritate cand e vorba de credinta. Si iarasi pun parafa de sfarsit "parerea mea..."

Aaaa, stai ca citind mesajul lui bits, m-am prins de ce patut de plastic vorbesti tu Dana: din ala ca tzarcul? Cand ai zis de plastic am crezut ca zici de cel clasic, doar ca materialul folosit e plastic, nu lemn. Eu nu le vad prea mult utilitatea la aceste tzarcuri decat daca vrei tu sa aiba bebe si tzarc, dar asta pe langa patutul obisnuit. Nu mi se pare o varianta buna sa iei patut-tarc in loc de patut clasic. Se distruge mult mai repede, iar bebe nu poate beneficia de acest tip de patut prea mult. La un moment dat tot vei simti nevoia sa-i cumperi patut normal (la care eventual sa-i dai gratarul din fatza jos). Nu poti sa treci de la tzarc direct la pat de copil ca al nostru doar ca e de o persoana din cauza ca in tzarc nu cred ca va dormi pana prea tarziu, iar la 1 an mi se pare totusi mic sa-l culci intr-un patut in forma de pat de adulti. Vanzatorii de astfel de patuturi-tzarc bat mult moneda pe faptul ca-l poti cara dupa tine, fiind usor de strans si remontat, dar sa fim seriosi, chiar e nevoie sa ne caram cu patutul dupa noi cand plecam undeva cu bebe? Chiar daca e vorba de mai multe zile...Iar ca sa plimbi un patut de lemn prin casa ca pe tzarc nu e nevoie decat sa-i montezi niste rotite (aici aproape toate patuturile clasice au si roti). Pentru o situatie ca a ralucai, da... merita sa iei.. .de fapt ea trebuie sa ia doua...

olga, bravo tie cu scutecele si plapumioare. Sper sa am timp si eu sa ma ocup de treaba asta... eu imi iau concediu cu 2-3 sapt. inainte de DNP si tot ce-i posibil ca Praslea-al meu sa nu aiba rabdare sa ma mai odihnesc si eu acasa si sa vina mai devreme...
Si sa stii ca acum vad si eu ceva kg in plus fata de cum ai postat tu primele poze cu tine. Erai mai ascutita la fata, acum te-ai mai rotunjit (bine, in pozele astea noi ai si parul strans si asta accentueaza senzatia), iar manutele tale erau tare subtirele la inceput, acum ai facut si tu manute... hi,hi,hi asa cum imi zice mie sotul. Eu eram betzishor si acum am facut manute de bucatareasa .
Iti sta tare bine, oricum si bati la fund multe gravidute in privinta lookului, oricate kg zici tu ca ai pus pe tine...

Mai fetelor, da' noi ne inmultim precum paduchii Am crezut ca de acum nu prea mai apar fete noi, da' uite ca m-am inselat. Bine-ai venit elilenus.

Andreap, da, contractiile nedureroase apar de prin sapt. 30 de regula (dar pot aparea si mai devreme, si mai tarziu) si sunt un fel de simulare pentru nasterea reala. Corpul nostru face antrenamente pentru cand o fi sa fie pus in fatza faptului implinit, iar bebe se obisnuieste si el cu notiunea de conrtactie ca sa nu se panicheze mititelu' cand o fi sa-l stranga "casuta" si sa-l dea afara...(ai vazut gandacel ca stiiiiiuuuuu, eu sunt copil cuminte, imi fac temele)

Ad-rianna, ceea ce simti tu doar pe o bucata de burta e unul din bebicii tai care face miscare pe acolo si incearca sa-si gaseasca o pozitie confortabila. La contractii se intareste toata burta (chiar daca tu ai 2 bebici, tot un singur uter ai si, deci, contractia tot pe toata suprafata trebuie sa se manifeste). In timpul unei contractii putin probabil sa se miste bebe. Uterul se strange si se intareste, ceea ce nu-i permite lui bebe sa faca vreo miscare. Sau chiar daca el se misca inauntru pe timpul unei contractii, faptul ca peretele uterului e tare ca piatra, miscarea lui bebe nu mai poate fi simtita.
Nici eu nu stiam care sunt contractiile inainte sa le am, dar va veti da seama imediat ce veti simti prima contractie, le puteti identifica usor si nu ma iaveti cu msa faceti confuzie...

Fulguletz, bits, chiar daca nu i-au coborat outele din abdomen, medici tot ar trebui sa vada scrotul, "punguta", diferenta e ca ea e goala si deci mai mica. Baieteii bebelusi se stie ca au cocoselul (in special) mai mare in comparatie cu corpul fatza de un adult sau copil, deci e usor de depistat la 30 de sapt. de anume e fatul cu conditia sa nu blocheze ceva vederea. Dar dupa cate povestesti tu bits, inclin sa cred ca ei nu prea sunt specializati pe citirea sexului fatului in ecografie. De-aia se tot tem sa-si spuna parerea. Eu sunt convinsa ca s-ar fi putut observa (deja esti la a nu stiu cata ecografie), insa ei sunt cam nepriceputi in asta, mai ales daca zici ca se intampla des femeilor din Jap chestia asta cu aflarea sexului. Sau asta o fi politica lor, sa nu prea spuna, asa cu mzicea si Eliza...

Noi am cumparat o pereche de sosetute, Doamne, o minunatie. 3$ am dat pe ele (in conditiile in care cu 6$ am luat un pachet de 6 perechi), dar daca le-ati vedea fetelor, muriti langa ele... Diseara facem calculatorul (a trebuit sa cumparam HDD nou) si o sa fac pozite la hainute sa le pun pe adresa mea sa le vedeti...
Ca sa vezi Dana a propos de ce-ti suneam eu de rationalitatea cumparaturilor...uite-te la mine ce "rationala" sunt Glumesc, da' imi permit si eu din cand in cand rasfaturi de-astea, insa la carut, patut, alte piese de mobilier etc. suma ce-o economisesti facand o alegere rationala poate fi consistenta.

Uite-asa arata cadita de baie ce i-am luat-o noi lui bebi:
http://www.safety1st.com/product.asp?productID=97
Se poate prelungi pentru cand creste si manerul albastru se poate transforma ca intr-un fel de scaunel pentru cand bebe poate sta in fund (ca sa nu alunece in cadita)

30+ sapt DNP 31 oct.

Mergi la inceput