balante (dez)echilibrate (2)
Raspunsuri - Pagina 6
elutza82 spune:
Hello!!!!
Prezent la raport!!!
Dana,multumesc mult pt incurajare...azi ma simt mult mai bine...dar asa suntem noi,balantzele...fara nici un motiv ni se pune "pata" pe ceva.
Nici eu nu prea pot sa zic "NU"...dar sa ajung sa nu stiu daca este "ALESUL"...nu cred ca pot fi chiar atat de ametita si derutata...
Abia astept sa ma intorc in tara...prima iesire(de ziua mea) va fi la discoteca...ca astia aici nu au..."sa facem galagie si s-o tinem pana maine"
Va pupic si aveti grija de voi!
http://community.webshots.com/user/elutza82
elutza82 spune:
Din nou yo...
Am citit pe situl www.zodiace.ro despre femeia balantza...
"Poate ca uneori nu e prea frumoasa,dar este in mod sigur cocheta,atragatoare,cu ochii mari si expresivi si cu un suras cuceritor,foarte feminina,plina de farmec,aspirand spre elegantza,ea pare fragila,dar nu trebuie sa va lasati inselati,este mult mai rezistenta decat o arata.Cu un aspect exotic,delicat,si cu o maniera de comportare fara disimulari,imaginea care i se potriveste cel mai bine este cea a unei orhidee.Ii place mult sa-si supravegheze silueta.Este accesibila acelor ce dovedesc fata de ea gentilete si caldura sufleteasca.O mama buna pt copii sai,afectuasa si o buna gospodina,nu va adera niciodata la ideea ca trebuie sa aiba neaparat multe odrasle si nu se va ingropa in mormantul de vase la bucatarie.Ea este facuta pt activitati placute,pt lux si pt a fi vazuta si admirata.Plina de tact si calm,este sotia ideala pt barbatul ambitios,cu conditia sa se bucure de atentie si de intelegere din partea lui.E necesar sa-si suprime din fasa inclinatiile catre lenevie,caci aceasta ii va aduce multe necazuri.Inteligenta si in general,cultivata,femeia balanta este o partenera redutabila pe plan spiritual,sentimental,conjugal si social. "
Mie mi se potriveste "ca o manusa"...sper ca si voua micutze balantze...
adivio spune:
Da elutza82, mare dreptate are cine a scris acolo. Si apropo de ziua de nastere; cind am implinit 30 de ani mi-a facut sotul petrecere mare cu cadouri multe, ca de avea de acum femeie "a'la Balzac", dar anul urmator, adica 31, n-am vrut sa vad pe nimeni, nici petrecere, nimic. Cred ca abia atunci realizasem ca am schimbat prefixul. Anul asta, la 35 de ani, chiar ma bucur de virsta pe care o implinesc, de fetita mea care creste, nu mai simt ca imbatrinesc, si de fapt nici nu ma simt batrina, doar ca vorba Adelei nu stiu ce cadou as vrea, cred ca vreau o surpriza, oricit de mica, dar surpriza sa fie si multe crizanteme(nu stiu daca au astia pe aici ca nu am vazut).
Adivio&Ioana-nazdravana
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by elutza82
Ii place mult sa-si supravegheze silueta.Este accesibila acelor ce dovedesc fata de ea gentilete si caldura sufleteasca.O mama buna pt copii sai,afectuasa si o buna gospodina,nu va adera niciodata la ideea ca trebuie sa aiba neaparat multe odrasle si nu se va ingropa in mormantul de vase la bucatarie.Ea este facuta pt activitati placute,pt lux si pt a fi vazuta si admirata.Plina de tact si calm,este sotia ideala pt barbatul ambitios,cu conditia sa se bucure de atentie si de intelegere din partea lui.E necesar sa-si suprime din fasa inclinatiile catre lenevie,caci aceasta ii va aduce multe necazuri.Inteligenta si in general,cultivata,femeia balanta este o partenera redutabila pe plan spiritual,sentimental,conjugal si social. [/i][/b][/red]"
Mie mi se potriveste "ca o manusa"...sper ca si voua micutze balantze...
DA, DA, DA !
Si mie mi se potriveste bine !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
CCarmen spune:
Bine v-am gasit, Balantelor....
Este primul meu mesaj aici...abia v-am descoperit...datorita unei
pritene
bune de-a mea din Cluj...Si am avut si placerea de a o regasi pe o alta
prietena de-a mea din Mtl.
Si pentru ca eu nu sunt inca mamica...desi imi doresc...dar stiti voi
cum se
spune - toate la randul lor - dar totusi, am vrut sa va scriu, am ales
acest
subiect.
Sunt si eu o balanta...pe ultima suta de metri:-)...pt ca sunt pe
22oct...si
vreau sa va zic ca m-am regasit in tot ce ati scris voi aici, intr-o
mai
mica sau mai mare masura!!!
Ma bucur ca v-am gasit...vreau sa cred ca veti fi prietenele mele
virtuale...chiar imi doresc asta si voi face in asa fel incat sa fiu
cat mai
activa !!
Va pup si va doresc tututor numai bine si bb-ilor vostri sa creasca
mari, sa
fie mandri de parintii lor asa cum sunteti si voi de ei !!!
Carmen
ticka spune:
Alte doua horoscoape:
Horoscopul produselor alimentare pentru Balantze:
Alimente bune painea, orezul.Fructele care nu trebuie sa lipseasca din alimentatie sunt: piersica, caisele, capsunile, prunele si coacaza neagra . Necesarul de vitamine: cereale incoltzite, maltzul de orz, uleiul de masline. Alte alimente binevenite sunt: fructele de mare, midiile. Din condimente: rozmarinul si busuiocul. Din legume: castravetzi, ridichi, salata, sfecla, asperge (in franceza, sparanghel in romana?????).
De evitat: Salamurile si produsele din carne afumate la rece, margarina, condimentele picante, sosurile, torturile si parjiturile cu crema
Printre toate lucrurile minunate scrise despre balante am gasit si ceva mai putin dragutz:
Horoscopul viciilor si inclinatiilor criminale Balantzele ocupa locul doi dupa Pesti la capitolul vicii, locul 1 (imaprtit cu Gemenii) in lista criminalilor deosebit de periculosi, locul 5 la capitolul killeri.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
ticka spune:
Iar eu!
Am gasit un alt horoscop, Horoscopul Umbrelor - cica ar fi existat in Grecia Antica si arata mai mult partzile negative ale persoanei. M-am gandit sa-l scriu pentru ca se potriveste oarecum ca perioada cu balantzele. Deci:
16 septembrie-22 octombrie e perioada Himerei: Himera - animal mitologic cu mai multe fetze (o parte capra, o parte leu si o parte sharpe). Ca si himera omenii nascuti in aceasta perioada sunt fatzarnici si au mereu pregatita cate o fatza pentru orice situatzie.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
elutza82 spune:
CCarmen bine ai venit pe!!!...sper sa te simti cat mai bine in "familia" noastra....a BALANTELOR....
Ticka cum adica de evitat torturile si prajiturile cu crema???mie tocmai astea imi plac...cred ca nu as putea trai fara dulciuri si mai ales cele cu crema de ciocolata sau vanilie....
iar despre topul viciilor si inclinaliilor criminale...nu stiu ce sa zic despre celelalte balante,dar eu va spun sincer ca atunci cand ma uit la tv si vad o simpla seringa mi se face "rau"...nu pot sa ma uit...imi pun mainile la ochi...si la dr cand merg la fel...asta asa ca sa nu mai zic de cutite,topoare sau pistoale...
Fetelor voi ce "inclinatii" aveti????
asa sau asa ???
Mos Craciun(Cary) a venit din "concediu"???...ce se mai aude cu cadourile noastre????
Fetelor trezirea!!! e inceput de saptamana...unde sunteti???
Azi va iert ca nu v-ati prezentat la raport...ca de...e luni...dar de maine...nu mai "tine"...
O zi frumoasa!!!!
ticka spune:
quote:
Originally posted by elutza82
Fetelor voi ce "inclinatii" aveti????
asa sau asa ???
Eu , elutza, ca e mai sanatoasa, dar daca ma calca tare pe coada cred ca pot si asa !
Pupici dragelor !
Cristina & Sandica
Mihaela R spune:
Fetelor, incepe indata perioada noastra.
.
Nasol ca ziua mea pica tocmai marti - pe 28 septembrie - ca intentionam sa-mi fac de cap, sa ma alint si sa imi fac toate placerile. Cred ca am sa petrec in week-end, pe 25 -26.