balante (dez)echilibrate (2)
Raspunsuri - Pagina 5
elutza82 spune:
Salmida ai dreptate...mai este foarte putin si incepe zodia BALANTZEI...
si cand ma gandesc ca mai imbatranesc cu un an...voi cum va impacati cu gandul asta?...nu aveti momente cand va ganditi ca-i viata atat de scurta???
si uite asa mai trece o zi...
hai ca va las ca deja am dat-o in cealalta extrema si va intristez si pe voi...
mai vb si maine...pupici
http://community.webshots.com/user/elutza82
Cary spune:
GATA! la raport,sa traiti!
Am fost plecata o saptamana la mare,dar cu gandul la voi si ce sa vezi,vin acasa,dau fuga la calculator sa mai afle omul vesti,dar nu merge site-ul.
Asa ca mare durere s-a asternut in sufleul meu,dar am asteptat sa se repuna totutl in circulatie,asa ca de azi am ce recupera.
Despre imbatranire,ce sa spun,sigur muca nostalgia anilor cand ma zbenguiam cu o alta viteza,dar ce sa-i faci,mai trebe sa ne cumintim ,nu!!!!
Sper sa nu-mi simtiti din nou disparitia,caci plec in W-E la munte si va urez de pe acum:Week-End placut!
Si daca tot vine sezonul aniversarilor de balante,ce cadouri v-ar place sa primiti???(dar sa fiti rezonabile!)
si
Delia21 spune:
Happy birthday to me,happybirthday to me!Asa ma simt eu toata luna septembrie si chiar prima parte din octombrie,de parca toata lumea ar fi a mea.Pupa-v-as!
dana_ene spune:
Ira, ma bucur f.f.f.f.f. mult pentru voi ! BRAVO !
In Buzau... tot ce stii...
Te-am trecut si in listuta
--------------------
Cary, distractie placuta !
Ce cadouri ? Ohohoho! Pai, daca ar fi sa fac o lista...
Dar mi-as dori ceva de imbracat, o bluza pe care am ochit-o eu intr-o vitrina . Am batut apropo-ul, astept rezultatul !
--------------------
Elutza, nu fi trista ! Anii trec oricum, dar pentru mine fiecare aniversare a mea este un motiv de bucurie. Imi place sa primesc felicitari, cadouri (normal!), sa ma alint. Da, pentru mine ziua mea inseamna intotdeauna ziua in care fac numai ce-mi place !
Pupici, balantzelor !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
elutza82 spune:
Ma bucur ca se prezinta lumea la raport
Dana, si eu ma bucur tare mult de ziua mea,si-mi place si mie sa primesc cadouri,felicitari si sa fiu alintata de sotz...dar nu e vb de asta...ma mai "apuca" cateodata...devin dezechilibrata...si abia fac si eu anul acesta 22 ani...si ma simt batrana...si vad cat de repede trece timpul...
fetelor nu ma intelegeti gresit,dar pur si simplu am momente...de felul meu sunt o tipa plina de viata...
Acum sunt la sora mea(Sandra20) in Japonia...
Pe 28 septembrie ma intorc...am vazut ca atunci sunt multe sarbatorite...eu nu o sa fiu la raport..dar o sa mai vb pana atunci...
Probabil ca de asta mai am momente de tristete...ca duc dorul tarii,al familiei,al prietenilor....si cand vin in tara parca vad ca mi se face dor de sora mea si de nepotzelul meu de aici...
Offf...niciodata nu o sa fiu multumita...
Si cand vad cate se intampla si pe aici:cutremure,taifunuri,inundatii chiar ca-mi doresc sa ajung cat mai repede acasa....
Cary distractie placuta la munte...sa ne aduci si nou putina zapada......si cu lista de cadouri ce facem??? ti-o trimitem prin mail sau la cutia de scrisori??? am auzit eu de un "Mos Craciun" printre noi,dar nu credeam....
Fetitzelor va pupic si ne "auzim" si maine
http://community.webshots.com/user/elutza82
dana_ene spune:
Of, ia sa vedeti mai fetelor ce se spune despre defectele noastre (http://www.fun.as.ro/horoscop.php/Balanta/Aparenta):
Slabiciunea care amerninta tipul Balanta cu dominanta saturniana este sa faca o casatorie proasta, fiindca nu a stiut sa refuze.
Neavind pasiuni violente, nici gusturi care sa se impuna de la inceput, ezita adesea inainte de a se pronunta; perioada de incertitudine este fireste folosita intr-un moment sau altul, iar in fata presiunilor, acest mare complezent, ca sa nu supere pe nimeni, dar si din lipsa de curaj, risca sa se lase antrenat pe calea unei uniuni care nu-i place si nu-i convine decit pe jumatate, in timp ce o decizie atit de importanta ar trebui sa angajeze adeziunea totala a personalitatii sale.
Mai trebuie sa semnalam si tentatia frumusetii la acest tip care, orbit de eleganta formelor, va prefera o faptura frumoasa, dar moralmente disgratiata si deceptionanta, unei firi mai putin avantajate din punct de vedere fizic, dar mai sanatoasa si mai bogata afectiv. in talere, aparentele au din pacate prea des mai multa greutate decit realitatea.
Unor nativi din aceasta zodie li se intimpla sa aiba o inima care se imparte in doua jumatati aproape egale; ei oscileaza intre doua iubiri ce par indispensabile echilibrului lor; si, desi hartuiti intre aceste doua pasiuni ireconciliabile, isi petrec viata trecind de la una la cealalta fara sa renunte, dupa ce au incercat zadarnic sa le reuneasca.
Ne gindim la Henric al IV-lea scriind biletelul zilnic pentru Henriette d'Entragues si Maria de Medici si incercind sa impace aceste doua iubiri prezentind-o pe marchiza reginei...
MORALUL SUS, Elutza !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
Adela99 spune:
E bine sa ne stim defectele ca sa putem sa le combatem ... deci ... o casatorie proasta, fiindca nu a stiut sa refuze - nu te casatori, spune Nu tuturor care te cer de nevasta, dar ... nu trai in celibat
hai ca glumesc... da' pe acelesi site mai scrie:
"Este o faptura integral feminina, care construieste cuplul identificindu-se cu partenerul ei in modul cel mai favorabil fericirii domestice. Gratie acestei identificari, se adapteaza spontan la viata conjugala, asimilindu-se cu barbatul, gustindu-si propriile calitati prin intermediul acestuia, pina ce ajunge sa simta ca face parte din el. Nu-i vine greu sa renunte la o latura din personalitatea ei pentru binele casniciei, si se bucura de realizarile sotului, in marginea propriei sale vieti, fara sa aiba cel mai mic sentiment de sacrificiu. Este deci colaboratoarea visata si o partenera de viata ideala."
si
"Mai mult ca orice alt tip, este nascut pentru casatorie."
si de pe alt site
http://www.mycgiserver.com/~oracole_cgi/zodiac/balanta.php
"Femeia Balanta este o visatoare incorigibila, care chiar dupa mai multe deceptii spera inca la marea dragoste. Daca nu o intālneste, ea o va inventa si isi va transforma partenerul obisnuit intr-un print fermecator. Este cocheta si vanitoasa, placāndu-i foarte mult sa i se faca curte."
ticka spune:
Buna Balantzelor!
Subscriu la ce a scris elutza82 "dar pur si simplu am momente...de felul meu sunt o tipa plina de viata...
"
Nush ce am anul asta, dar cu cat mai mult se apropie ziua mea, cu atat mai mult si mai tare imi vine sa plang!! Vreau sa treaca linishtit si fara mare tam-tam, vreau un pic de linishte si echilibru! Si parca nu am cine shtie ce probleme, stresuri si alte chestii deprimante - sunt ok dar tot imi vine sa plang!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Adela99 spune:
Apropo de trecerea anilor ...io nu imi fac probleme, poate si pentru faptul ca is sarita biinee (nu de pe fix ) ci de 40 !!! () si asta e mersul lucrurilor
Capul sus!
Si despre cadouri...cred ca m-am ramolit de tot...de cand s-a pus intrebarea ma tot gandesc ce imi doresc, si inca nimic ... si azi-maine e ziua mea
ticka spune:
Acum despre cadouri:
M-am plictisit sa ma intrebe in fiecare an ce cadou vreau! Vreau o surpriza ! Ehehe ce vremuri erau cand cadourile erau chiar surprize si cand my love isi batea capul ce surpriza sa-mi faca de ziua mea! Acum am ajuns si noi pe taramul oamenilor cu servici, cu probleme, cu prea putin timp, mereu ocupati si stresati, care isi dau seama cu o spatamana inainte de sarbatori ca trebuie sa caute cadou ! si atunci apare veshnica intrebare 'ce cadou iti doresti?' uneori nu pentru ca chiar ar vrea sa stie ce-ti doresti ci pentru a-si usura cautarea si a scapa de bataie de cap.......
Sorry balantzelor, dar astazi sunt cam ramolita
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">