Din Elvetia - partea a-3-a

Din Elvetia - partea a-3-a | Autor: Adela

Link direct la acest mesaj

Continuare la:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28052&whichpage=10" target="_blank">Mamici si tatici Elvetia-partea 2

Dragelor,cum spuneam , astept pozele de la petrecere.

~~Adela & Julia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami1974 spune:

Buna dimineata fetelor,
Multe multumiri inca o data pentru invitatie!! Si eu si sotiorul meu ne-am simtit foarte bine si speram sa va revedem.
Laura, intr-adevar ai organizat super, s-a vazut ca ai muncit multisor pentru pregatiri. Inca o data La Multi Ani si complimente pentru petrecere! Acelasi lucru e valabil si pentru Giny, felicitari si salutari si lui Roger (sper ca am scris bine), ca tare ne-a placut si de el.
Ana, m-am bucurat sa te cunosc, Iulia deja povestise mult de tine, binenteles numai de bine. Si nu a exagerat deloc. Sa stii ca am poza pe care am facut-o noi trei, dar nu stiu cum pot sa ti-o trimit.
Iren, intr-adevar, noi ne-am cunoscut mai de la distanta un pic, eu tot asteptam sa vina "Iren", si m-am prins abia cand am auzit de "Bogdanel" ca tu erai. Eu eram, cu bebelul mic si la inceput cam speriat. Am observat insa de ce mare ajutor a fost mamica ta aseara, super!
Adela, sa stii ca tare as fi vrut sa te cunosc si pe tine! Sanatate multa fetitei tale si sa-i treaca repede, ca noi om reusi candva sa ne cunoastem personal.
Am uitat pe cineva? Sper ca nu. Sigur ca mi-a facut mare placere sa cunosc si celelalte fete, chiar daca nu am apucat sa stau de vorba cu toate. Nu le pomenesc aici ca nu le-am vazut pana acum pe forum, dar foarte simpatice toate.
O duminica placuta la voi toate si salutari si pupicuri de la mine si de la sotiorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Camelia inteleg ca vrei sa pui poza la paginuta sau in album? daca nu stii iti scriu eu cum sa faci.

pupici,

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelooor, tare-s suparata ca-mi pleaca puiul. tot ma intreaba Malina de ce-mi tot intra muste in ochi si lacrimez mereu. Uuuuf, tare-a mai trecut timpul asta

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Lorelei capul sus ca nu pleaca Malinutz la armata! De ce sa fii suparata? Gandeste-te ca ai procedat cel mai bine asa, e pentru viitorul ei. Sa vezi ce bine se va simti acolo, sa vezi ce repede se va acomoda. Va fi in mediul ei, cu fetite de varsta ei. Si cel mai important e ca Malinutzei ii place unde va sta!!!
Si apoi mama lor de musculitze vin si le bat pe toate daca iti mai intra in oki.

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Adelush, ce sa mai spun? Ai perfecta dreptate, da stii ce goala e acu casa dupa ce mi-a plecat puiu?? si acu, ca nu ma vede, am droaia de muscoi in ochi, ca nici nu mai vad tastele de lacrimi.
Va pup pe toate

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Adelush, ce sa mai spun? Ai perfecta dreptate, da stii ce goala e acu casa dupa ce mi-a plecat puiu?? si acu, ca nu ma vede, am droaia de muscoi in ochi, ca nici nu mai vad tastele de lacrimi.
Va pup pe toate

Paul are nevoie de noi:

Fii barbata, Zoe! Ia sa vezi, ca nici n-o sa simti cum trece timpul pina la sfirsitul saptaminii, cind o s-o vezi iar! Pai e frumos sa plingi asa? Ca doar nu pleaca la razboi, vorba Adelei...Da daca se marita si pleaca in Alaska?? Ian sa te vaz atunci!...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

A nascut IREEEEN! Bine-ai venit, Julia Alexandra si sa cresti sanatoasa si plina de noroc.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Revin cu amanunte calde de la Lauraomar- fericita viitoare nasha a papushii: micutza Julie are 3.00 kg si sunt bine amandoua. Numarul de tel al Andreei este 01 255 64 90. Fetelor, care mergeti maine seara la spital?

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraomar spune:

Fetelor sunt fericita ,finutza mea Julia Alexandra a iesit din labirind .Are 3,600Kg si 51cm ,este ca un ingeras de frumoasa.Felicitari parintzilor ei si multa sanatate lui Iren si Julia.Bogdanel a fost asa de incantat de bebe mic,ca o cauta prin toata sala cand nu a mai vazut-o la mine in bratze.

Totul este bine cānd se termina cu bine !
Laura

Mergi la inceput

23 august 2004, ce zi de nastere interesanta. La multi ani Julia Alexandra.
Felicitari Iren! Sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea. Refacere usoara!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput