Sus in Scandinavia (5)
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
'Neata la scandinavi!!!
Bre...io tot nu-ntelesei cine ia carnea pina la urma!!! (Adela s-a oferit doar in cazul in care ar fi musai----e musai?? ) Sau poate cind va conjugati (Adela cu Frantuzoaica) luati carnita impreuna, aaa??? Ce grija am io acilea de mincare!!! Ca pina acu' lista mea de sarcini arata cam ashea:
Rayuela vine cu laptele, productie proprie
Narancea cu morcovul...si ala de la talcioc
Adela cu cabana, cu sucul de narancia si cu cafeluta
Frantuzoiaca cu tuica, cu Adela si poate cu carnita...nu de alta da Katarina vine din turneu si n-as lasa carnea pe mina ei...
Lilanda cu beuturica (Bere, Capmari rosu ca focul si Irish Cream....de vin pina la urma cine vrea???)
Si cam asta e, nu???
Narancea...sa vezi tu ce dresura live fac eu io cu tine!!!
pozulici
Adela99 spune:
Asa, lilanda ... ordine si disciplina
m-oi baga inapoi pe partea a 4:a sa vad ce zice narancea de carne si cantitati si sa-mi fac lista ...parca zicea ceva de oase si grasime ... ca bicarbonatul am inteles il aduce el (fie de amoniu, fie de sodiu ...el stie )
sunt de acord cu programul de dresura , m-as chiar oferi sa fiu arbitru
Adela99 spune:
am gasit si lista:
8 kg de carne tocata de vaca, 2 de miel tocata si o bucata de ciorba tot de vaca cu os si grasime
sunt cam in dubiu, nu stiu daca gasesc carne de miel ( m-oi consulta nitzel cu sotzul Elei-bucatarul )... usturoi aduci tu naranceo?
frantuzoaica spune:
Neata,neata!
Mai,nu ma puneti pe mine la carne!Noi am facut ieri un barbeq si am cumparat schnitzel...eu asta stiu sa cumparce-i mai scump!Cu Adela si Radu pe langa noi,ne descurcam noi!Eu una ma plimb de nebuna prin magazin si am lipici la preturi cu doi de 0 !Si sa nu mai spun ca nu am mai gatit o ciorba de vacuta de cand am plecat de la mama de acasa!!
La o adic'poate o luam de acolo,tre'sa fie un magazin mai de doamne-ajuta,nu?
Vineri la ce ora trebuie sa check in?
Adela99 spune:
Mai fratilor, stateam eu si ma cugetam si socoteam ...cati mici ies din 10 kg de carne? Ca doar n-om manca mici de dimineata pana seara, ca ni s-o apleca (unora) iar restul se "ciumurlesc" (stiti ce-i aia?)
frantuzoaica spune:
Pai numai de mici e vorba?eu ziceam sa mai variem..un piept de pui,un schnitel...o salata,nu?ca daca mancam numa'mici, vai de capu nostru!
Katarina spune:
quote:
Originally posted by narancea
aaaaaaaaa Kati de poate, un numar din ala a la braila nu stii tu? un cintec o poezie o gluma o ceva acolo un dans hahahaha.... daca nu ai sa fi victima glumelor noastre, fara sa faci ceva nu ai sa scapi.
Mey Narcea Cupilu' Minune,parca vaz c-ai sa ajungi dama de companie a lu' Ilie.Sa vezi atunci numar de numar!Ai sa cersesti in genunchi chilotii aia a lu' Nilson,numa' sa sa fii la adapost..
Si..un,doi ,trei:
dimineata-n stana miicaaaaa
everybody in the stana mica
eu beau viiin,oaia bea tzuuicaaa
everybody,everybody..
si ne luam la incercaaareee
everybody in the stana mica
care behaieee mai taaree..
everybody,everybody
http://www.divertis.ro/download/mp3/tv/DivertisParc/Divertis%20Parc%20-%202003.04.27%20-%20%5Bzdob%20&%20zdub%5D%20Everybody%20in%20the%20stana%20mare.mp3
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Adela99
"ciumurlesc" (stiti ce-i aia?)
habar nu am!Förklara!
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaicaquote:
Originally posted by Adela99
"ciumurlesc" (stiti ce-i aia?)
habar nu am!Förklara!
ardelenescul pentru: bubite, basicute in jurul gurii, nasului - cand mananci ceva cu prea mare pofta, sau nu-ti pica bine (munsår, da' nu herpes)
pe la voi cum se zice, sau voi sunteti scutiti de asa ceva?
se zice ca tuica (in general tariile)ajuta...daca le bei inainte ...de masa, preventiv..ceea ce vom si face