Mamici si viitoare mamici de gemeni! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,

Noi suntem in perioada cind fetele au inceput ,,sa circoteasca,, de noi, se ascund de noi, se joaca mult una cu cealalta.
Theodora, ce-ti fac baietii?
Mioara fetitele sunt superbe.
Patricia am trecut de faza cu mersul tiris, sa vezi cind o sa inceapa sa mearga, ce distractie o sa fie.

Va pupam pe toti.

Ionela, Maria & Elena 26 ami 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Dragelor, mie mi-au iesit bine analizele, dar nu mai termin cu raceala Crinei. Am ajuns la faza ca nu-i mai dau nimic.
In plus incerc sa le fac o singura repriza de somn in timpul zilei, dar nu reusesc.
Asta noapte ne-am speriat ingrozitor de cutremur. Am luat fiecare cate un copil in brate si ne-am asezat sub o grinda. Mi se taiasera picioarele si nu reusesam sa ma calmez ca sa nu sperii fetele mai rau... Tare urate mai sunt cutremurele...

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Mai folositi carutul la plimbare, noi nu-l mai folosim, daca le pun acolo, nu mai au rabdare sa stea. In schimb le-am luat triciclete si ne facem de lucru cu ele.
La ce virsta le-au dat caninii, baietilor tai, Theodora?

Un weekend super!

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Azi am primit o veste mare, a nascuta nasica mea, dupa un delung tratament, a avut tripleti doua fetite si un baiat fiecare de 1 Kg, dar una dintre fetite nu a rezistat. Acum suntin afara oricarui pericol. Pe baietel il cheama Tudor si pe fetita Ioana.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ione,
sa le dea Dumnezeu sanatate la copilasii nasilor tai. Imi pare tare rau pt. cea de-a treia fetita... ea este un ingeras acum...

Mioara, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele - am tot vrut sa raspund de cand ai scris, dar nu am avut timp.

Sper ca sunteti toate si toti bine, doar f. ocupati.
Va pup

Simona, Mia si Lucas - 7 luni... nu-mi vine sa cred...

Mergi la inceput

Simona multumim pentru ginduri. Mia si Lucas ce-au mai facut?
Fetitele mele au inceput sa se alinte.
Mioara ce-ti fac fetitele?

Ionela, Maria & Elena 26.05.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Ionela, fetele sunt oarecum bine. Nu vreau sa-L manii pe cel de sus, ca nu au mare lucru, dar ma dispera Crina cu flegma si mucisorii si tusea. Nu mai stiu ce sa-i dau si am ajuns la concluzia ca eu sunt de vina. Probabil ca nu reusesc sa o protejez cum ar trebui. Colac peste pupaza a inceput si Craita cu tusea. Nu foarte tare, dar daca o ia si ea de la un capat, nu mai am solutii deloc.
In rest e in regula, mai putin noptile de nesomn, ca nu se poate sa nu avem concert cu una sau alta sau amndoua. Am incercat sa le scot o repriza de somn de peste zi ca sa doarma mai bine noaptea, dar devin asa plangacioase, ca am renuntat. Si nu pot sa le adorm seara decat cu foarte mare scandal sau cu ajutor. Pentru ca vor la mine amandoua in acelasi timp...
Dar sunt niste scumpe, spun mai multe cuvinte, Craita intelege tot, iar Crina nu, sau nu vrea...
Le-am cumparat o gramada de lucruri de iarna, cu toate ca aveau, si nu mai incap in sifonier de ele... Sunt cam nebuna, e adevarat, dar si lor le plac toalele. Ma gandesc la o sanie dubla cu spatare, nu stiu daca exista asa ceva si la brad, unde sa-l pun si cum sa nu-l smotoceasca si ele, nu doar pisica.
Va pup.

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Mioara, si eu am patit la fel, cind a inceput Elenei sa-i curga nasul a urmat si Maria imediat, asta este problema la gemeni, imi explica pediatra, se ia de la una la alta.
Si fetele mele converseaza in limba lor, Elena mai coerent, Maria le poceste, am rabdare totusi.
Sanie dubla sa sti ca am vazut la munte, la cabane.

Sanatate multa.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikimi spune:

buna seara,
si eu sunt viitoare mamica de gemeni(DPN 10.04.2005), care inainte de a da de voi am fost moarta de spaima ca n-am sa fac fata. am bajbait vreo 2 spatamani pe net dupa informatii, caci nu stiu mai nimic despre copii si sarcina, d-apoi despre gemeni si mai mult decat atat nu am pe nimeni care sa stie ceva despre gemeni, de fapt nu prea am pe nimeni, ca abia m-am intors in tara si cu exceptia mamei mele nu mai am pe nimeni apropiat ...am trecut si prin faza cand toata lumea spunea "vai ce minunat ca ai gemeni, dar mi-e mila de tine!!" sau" vai saracuta, ai gemeni!!!" de mi-au imprimat si mie o stare de autocompatimire, mi-era si frica sa ma gandesc. acu' ca v-am gasit pe voi si am vazut ca suntem mai multe si ca nu-i de "sarit in balta", mi-a mai crescut moralul ... am inceput sa gandesc mai la rece si cred ca o sa mearga, am sa ma descurc....
sper sa ma primiti si pe mine in "gasca mamicilor de gemeni". milioane de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

kikimi,felicitari pt sarcina!
Ultimul sentiment care ar trebui sa il iei in seama e teama,nu e cazul sa te temi,nu e chiar asa cum se crede!
Asculta de la mine(si nu numai!!!),care stiu mai bine!
Si pe cuvint de onoare daca de multe ori nu e mai usor cu 2 decit cu 1!!!
Noi sintem aici,macar sa fi descoperit si eu site-ul cind eram gravida,si te vom ajuta!
Daca rasfoiesi subiectele de la mamici de gemeni 1,2,3 o sa gasesti multe articole despre gemeni postate de-a lungul timpului.
Poate o fac si eu pt tine,dar acum sint in lipsa de timp!
Si eu sint mamica de aprilie!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput