modalitati mutare interstate (moving services US)

modalitati mutare interstate (moving services US) | Autor: ruxij

Link direct la acest mesaj

Salutare!

La sfarsitul lunii Septembrie ma mut din Califoria in Texas. As vrea sa imi iau ce mobila am prin apartament, plus masina. Stie cineva cum este cel mai convenabil sa faci asta?
M-ar interesa sa nu conducem noi truck-ul cu masina atashata, de fapt sa nu condcem noi truckul deloc. Posibilitati ca "you pack we drive". Pentru asa ceva, poti sa iti pui si masina in truck-ul alora? Mai spunea cineva de niste containere, exista asa ceva si pentru interstate?

Orice informatii mi-ar fi de folos.

Multumesc mult.

Lia

ruxij

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ruxi,
incearca epinions.com si vezi reviewuri pentru diferite moving companies. alege pe cele care nu sint self-moving ca ryders, u-haul..etc
A

una buna era Mayflower parca

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory spune:

Fetelor, voi cum va descurcati in USA? intreb ca si pe noi ne bate gandul sa ne mutam acolo, cu copil cu tot. Cum v-ati adaptat? Va e dor rau de casa? Ati gasit repede de munca? As putea sa trimit un email personal uneia dintre voi? Va multumesc anticipat pentru orice raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ai grija mare (inclusiv cu Mayflower care face subcontracting cu alte companii) cu mutatul. Cere referinte de la clienti din trecut, verifica sa nu aiba complainuri la biroul de comert din localitate, pentru ca in ultimul timp au fost multe scamuri in care iti faceau un estimate, iti luau lucrurile si apoi adaugau fel de fel de feeuri de-ti dublau pretul si apoi iti tineau lucrurile tale gaj pina plateai tot.

Atentie la contracte (pot iesi alte taxe: prea multa mobila, intrarea pe strada cu obstructii) si preferabil recomadarea de la un prieten, cunostinta, samd. Fii sigura ca include tot in contract (# de cutii, toata mobila....) si ca iti face pretul la fata locului adica la tine in casa, nu prin telefon. Pe vazute, nu pe spuse.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Daca nu imi iau full service movers si imi iau pe unii "u-pack we drive" (U-pack movers) tot asa trebuie, sa vina acasa sa estimeze?

Am luat un quote ieri, dar nu mi-ar conveni deloc sa imi mareasca pretul nici macar cu un cent pentru mobila prapadita pe care o am eu, am zis sa o iau cu mine pt ca platesc angajatorii maxim 2000 pt. mutat, dar sa depasesc suma si sa dau din buzunar nu vreau deloc. Pot sa tina mobila din partea mea.

Deci sa ii sun sa vina acasa sa estimeze?

Inca odata multumesc,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

rory, poti sa imi scrii dc. vrei.
De ce nu deschizi tu un subiect separat cu intrebarile care te framanta, iti va raspunde mai multa lume.

Numai bine,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Da, trebuie sa vina sa vada si sa ai totul inventariat pe hirtie.

Mult noroc in mutare (le urasc - am zic ca o casa imi cumpar in viata si acolo ramin). Imachetatul e cum e dar despachetatul ma irita total.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Merci, uite am sunat si nu vor sa vina, cica si daca vin ei, tot degeaba ca eu poate nu impachetez lucrurile cum trebuie si ocup mai mult loc. Cica sa ocup eu numa' locu' care il am la dispozitie si nu ma costa mai mult. Of...

Plus ca dureaza prea mult pana ajung acolo.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

sotul meu zice sa incerci ABF, la url-ul "www.upack.com".
ia sa ne zici cum ti se par.

Mergi la inceput

Anda, am facut rezervare la astia la care zici tu. Voi ati folosit vreodata serviciile lor?

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

nu, dar sotul meu conclucreaza uneori cu o companie de profilul asta, in interiorul statului ... (chit ca uneori o mai taie fuguta si peste "hotare"). oricum, banui ca se discuta intre ei cine si ce face.
mi-a zis el ca sistemul lor nu lasa loc de "interpretari" tepuitoare. daca n-are dreptate, pe el sa-l injuri!

Mergi la inceput