Creierul nostru

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

Da, oake, e fantastic!

Organismele noastre au o inteligenta a lor, separat de vointa noastra, si cred ca am fi orbi sa nu recunoastem ca in spatele la masinaria asta extraordinara numita corpul omenesc se afla un Proiectant!

Ceea ce tot incerc eu sa zic aicisilea, pe forum, desi mi se taie uneori dreptul de a imi expune fiinta, este ca nu exista fericire mai mare pentru un om decat sa treci de la a cunoaste DESPRE Proiectant la a-L cunoaste PE Proiectant!

Suntem ceea ce ni s-a spus ca suntem, nu mai vorbesc dpdv biologic, ci spiritual (dar sa nu mai ziceti ca n-au legatura, pentru ca totul are o forma si un continut, dragostea pentru copilasii nostri e o legatura intre fizic si spirit), si ne-am obisnuit asa, de generatii, si ni se pare ok, dar eu descopar ca Dumnezeu ne cheama la nivele mai inalte.

Procesul asta de decadere a fiintei umane de care vorbeam, cred ca a avut loc treptat. Interesant de citit in Biblie ca in vechime oamenii traiau sute de ani (va dati seama si cata informatie trebuie sa fi stocat oamenii aia in creier). De ce a scazut limita de varsta? O fi si din cauza ca legumele, fructele erau altfel, mai aproape de tiparele initiale, nu era poluare...
Dar eu mai cred ca si din cauza degradarii, carierii duhului omului, care din ignoranta, lene, egoism si-a ales generatie dupa generatie un stil de viata cat mai prost, cat mai inconstient, si vorbesc atat despre alimentatie, cat si despre relatiile inter-umane, si si-a adus asupra lui singur blestemul unei vieti scurte si nenorocite, retezate de cele mai multe ori tot de boala.
Una din cele 10 porunci zice "Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta, ca sa fii binecuvantat si sa traiesti zile multe!!" ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Emilia,

Respect opinia ta desi este un punct de vedere pe care nu-l impartasesc. Totusi, pentru a nu inflama din nou discutiile te-as ruga sa te mentii pe linia subiectului.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

(Ina Stan ,ma faci sa -mi fie rusine ,daca tu ca locuiesti in USA,dar apai eu? )
Sora 2001

Din pacate creierul meu n-a exersat prea mult in ultimii 10 ani(si nu glumesc cu asta) asa ca a mai pierdut din capacitatea de a invata lucruri noi, cu usurinta din adolescenta. De asta va sfatuiesc, daca-mi permiteti, sa va feriti de joburi cu prea multa rutina in ele. Sunt moartea creierului! E unul din motivele ce m-a adus aici: Dorinta de a-mi da un motiv sa invat, sa gandesc, sa ma oblig singura la chinul unei noi adaptari. Poate vi se pare ciudat, dar eu am simtit nevoia unei incercari, unei lupte, care probabil e normala la cei de varsta medie. Si poate ca asta o sa fie benefic si pentru neuronii din my Balanced-brain, pe care il am cica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Puteti citi cate ceva interesant aici:

http://www.tao.ro/Articole/Creierul%20produce%20noi%20celule.htm
http://www.inoan-press.com/san/iunie2004san/d012.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Mrrr shi io sunt balanced brain...de aia ma zbat in indecizii :D
.

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by Ina Stan

Revenind la oile noastre, mi-am facut cica IQ-ul. Auzi Domle:

Congratulations, ina!
Your IQ score is 127
Your Intellectual Type is Facts Curator. This means you are highly intelligent and have picked up an impressive and unique collection of facts and figures over the years. You've got a remarkable vocabulary and exceptional math skills Ewhich puts you in the same class as brainiacs like Bill Gates. And that's just some of what we know about you from your test results.

Scuze de engleza, dar eu nu-s tare la traduceri !
Chiar asa, la unele intrebari am raspuns pe ghicite, ca n-am avut chef sa mai caut in dictionar! Si-atunci?
O sa pun chestia asta in rama, ca altfel nu ma crede nime'!
Te pomenesti ca unii, ce se uita de sus la mine, sunt extraterestri, ca sigur depasesc nivelul testului!
Gluma, negluma, am mai facut si eu teste prin Ro, si zau ca sunt rabdatoare, da de multe ori le lasam balta, ca simteam ca ma depasesc. Acu ce sa cred?
Si eu care cazusem pe spate citind ca Sharon Stone are IQ-ul de peste 140. Cu asa test...
Bine ca nu m-ati testat la intrarea pe forum, ca nu ma mai citeati acu. Auoleu, te pomenesti ca v-am dat vreo idee! . Mi-am adus aminte si de-un banc da' nu-l spun ca e in afara de subiect. Gata!

Ina Stan ,eu 70% am raspuns la nimereala,pentru ca n-am inteles semnificatia cuvintelor in engleza,pai erau acolo niste cuvinte ,de care eu n-am auzit in viata mea de ele.
la engleza sint "varza cu carne"si nu numai....

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput