Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Monica, tot respectul pentru tine ca ai facut operatia. Felicitari!
Danette, si eu sunt pornita sa fac opratia, dar cam la un an dupa ce nasc, pentru ca implica ceva bani, nu gluma, dar ii "repar" pe rand!!
Abia astept! Imi amintesc cand eram mica si umblau sarmanii mei parinti la un doctor bun cu mine, acum e batran nu cred ca mai practica, Cojocaru se numeste, si lucra doctorul asta si duminica, dormeam cu parintii in spital ca veneam cu o zi inainte sa ma bage la control, era foarte multa lume la el la usa la cabinet, veneau oameni cu operatii nereusite din Bucuresti; mie a reusit sa ma scape de strabism; aveam trei ani.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danette nu prea a fost asa de minunat dupa cezariana mea....
in primul rand ca mi-au pus o drena ca nu eliminam (lohiile) parca se cheama si nu-ti zic cum este sa stai cu furtunelul in burta, sonda pentru facut pipi, stiti voi unde(asta doar pana a doua zi) si maiaveam si o perfuzie in mana...asa ca imi mai trebuia una in cap(Doamne fereste) si setul era complet.
a doua zi dimineata a venit dr meu la mine si a zis ...hai...hopa sus!
eu am crezut ca glumeste dar chiar vorbea serios si va zic prima ridicare din pat a fost cumplita, parca eram taiata in doua, si nu puteam sa unesc cele doua jumatati hi hi...chiar aproape ca am lesinat de durere....apoi m-a pus sa ma plimb pe holul spitalului cu toate alea mai sus mentionate dupa mine....nasol dar ce nu suportam eu pentru bb-le meu.
dupa numai 3 zile mi-au facut externarea la cerea mea ca nu mai suportam sa stau in spital, nu puteam merge la wc si nu suportam nici mirosul de spital....vroiam acasa.
acolo noroc ca m-au ajutat sotzul si mama mea de fiecare data cand era nevoie sa ma ridic, cred ca dupa vreo 2 saptamani de la operatie am inceput sa ma ridic singura si fara durere, apoi a mai durat pana mi-am revenit de tot....
nu vreau sa va sperii, poate ca organismul meu a reactionat asa, fiindca alte fete din spital care nascusera si ele tot prin cezariana erau din prima zi la tzigarica pe hol....mai ales tzigancusele...nu mai zic(astea nascusera normal si nu aveau chiar nici un fel de probleme)
dar va dati seama ca daca dupa cate am tras m-am hotarat sa-l fac si pe al doilea inseamna ca nu a fost chiar asa de rau, nu? hi hi
va pup si sper si pentru voi si pentru mine ca de data asta sa fie usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Andreea nu vreau sa te sperii dar unei cunostinte de aici i se deschisese colul de 20mm si au internat-o de urgenta in spital unde a stat aprox 2 luni,ea a nascut la 7 luni.ai gija mare de tine!.sora prietenei mele din Romania a nascut la 26 sapt un bebe de 0,860g,care traieste si in ziua de astazi dar are un mic handicap,asa ca se poate.picioarele ti se umfla pt ca stai mult pe scaun si nu faci miscare,acum circulatia sangelui e mult mai inceata si de aceea apar"picioarele de elefant".cu greutatea bebelinei stai fff bine,mie la 27 sapt mi-a spus ca nu e obligatoriu sa aibe 1kg.sanatate maxima!

octy 30 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

quote:
Originally posted by danette

Fetelor merci, adevarul e ca sunt tare incantata ca e bine bbelina.

Raluca, cezariana o fac din cauza miopiei forte (-9 dioptrii) la ambii ochi. La efort - e pericol de dezlipire a retinei...
Eu stiam de multa vreme ( de pe la 18 ani) ca in cazul unei sarcini nu voi putea naste natural..
Dar, asa cum scriau si Moss, si Eliza, oricum as fi optat pentru cezariana, cu toate ca stiu suficient de bine ce inseamna operatia asta.
Dealtfel nu ma gandesc sa am mai mult de 2 copii, caci atunci ar fi o problema cezariana.

Dana - 26 sapt.
DPN 27 Nov.




Va pupic fetelor!

Danette, sa stii ca poti face lejer 2 copii chiar daca ii faci prin cezariana. Sora mea are un baietel si o fetita (este diferenta de 6 ani intre ei), ambii nascuti cu operatie cezariana si fara probleme.

Daca te incalzeste cu ceva, am o cunostinta care a stat cu sotul ei multa vreme in Arabia Saudita (ei amandoi sunt romani) si are 5 copii. Ultimii trei sunt facuti prin operatie cezariana (stii ca in caz de cezariana nu se recomanda sa faci mai mult de 2 copii). Ei insa au insistat (dispun si de "resurse materiale") ea stand in permanenta sub supravegehere medicala acolo, a facut tot ceea ce au sfatuit-o doctorii si a reusit.
Eu o admir tare mult pentru asta.

Iepurasu - 23 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza, sa astept eu pana se face timpul sa nasti tu! Cred ca e cam mult, il fac gata de premergator! dar nu-i nimic, o sa-ti rezerv patul meu( si eu tot cezariana fac)si vin sa te iau din spital!.
Dana, mersi de informatie.BBica mea are 980g.+/- 120 g.Sper sa creasca mare-mare si nasc un"butoias".
Roserb, sa ai concediu placut.s-ar putea ca dupa ziua de luni sa intru si eu in medical, apoi in odihna si in final(sper cat mai tarziu) in prenatal.
Andreea 28 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Bits, nu vreau nici sa ma gandesc sa se nasca acum! Ma gandesc cu groaza la organele lui(mai ales plamanii) daca sunt suficient de dezvoltate.Asa ca noi mai asteptam.Chiar acum 2 minute a incetat BBica sa "bastacaie" la burta mea ca la sacul de box.E vesela, deci e bine.
Vad ca suntem destule care optam ptr. cezariana.Chiar de dimineata prietena mea cu BBica de 10 luni imi spunea ca daca ar fi sa dea un sfat, ar spune cezariana-ea a nascut normal-.Motivele ptr. care vreau cazariana sunt:frica de durere, sa nu fiu nevoita sa o scot cu forcepsul, taietura aia oribila intr-un loc mult mai sensibil decat burta etc.
Monica,si cumnata mea s-a refacut f.greu, dar restul cunostintelor cu cezariana dupa o saptamana mutau casa din loc.vorba vine.Cred ca depinde de organism.Sper al meu sa fie bun.
Andreea 28 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Imi vine sa mor din cauza statului pe scaun. Ca ma doare spatele e una, dar mi se intareste burtica si parca ma strange ca o menghina. Imi mai las eu scaunul pe spate dar chiar sa ma intind nu prea pot, asa ca de pe la ora asta incepe calvarul meu la servici. Si ma tot foiesc pe scaun, dar degeaba. Si apropo de soacre, ca tot s-a vorbit ieri, ma suna ieri "draga de ea" si-mi tot zice ca nu stiu cine i-a zis ei ca ar fi bine sa ma leg cu un prosop sa-mi tina burta . Zic ce burta, ce prosop, unde sa ma leg doamne iarta-ma? Si incepe sa se "ratoiasca" la mine cum o intreb asa ceva eu chiar nu stiu.? Atat mi-a trebuit...numai nu i-am zis sa ma lase naibii in pace cu leacurile ei babesti, daca altceva nu stie. Asa e ea, daca nu esti de acord cu ea ii sare tandura. Problema e ca nu prea suport nici eu multe acum...doar sunt gravida, nu?

Adriana 27 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANA, de faza cu "nu stiu cine i-a spus ei" sunt satula; numai ca mama patea asta cu soacra ei! E cam demodata soacra ta, si tafnoasa din cate spui, ia pune-o tu la respect, Adriana, pai!!! Ea si-a trait viata, sa te lase sa si respiri, sau macar sa te lase sa alegi tu ce vrei si cum vrei! Hai ca m-am descarcat! Afurisite soacrele astea!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

....aproape ca va invidiez .... cu soacrele voastre!
Sa nu in mine

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

tuturor celor care intra in concediu va doresc odihna placuta si multa sanatate!

week-end placut tuturor,ne auzim luni!

octy 30 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput