Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Elena faine pozicile

Iar tu ce mai esti trasa prin inel, eu oare o sa mai ajung vreodata asa? Sper ca da, ca a;ltfel jalea ma mananca

bobotzu azi nu e Ok, dimineata a facut febra in urma vaccinului, acum i-a trecut dar nu poate sa faca KK, a tras o tura de plans abea s-a oprit. Acum vorbeste cu stelutza de mare si cu pestisorul ei si s-a mai veselit

Maine plecam la cabana, ura

Si noi ne-am mai luat haine de iarna, dar eu tot mai vreau sa-i iau, cred ca as lua din fiecare model cate una si tot nu as considera ca-s suficiente

Eu am fost harnicutza dimineata, am facut snitzele, , dovlecei pane si tre sa mai fac un cheese cake dar m-a prins un somn si-o lene asa ca-l astept pe al meu sa vina sa stea el cu moatza, sa dorm o ora si apoi inapoi la bucatarie, ca mai sunt multe de pregatit pt maine.

in rest nik nou sub soare, o zapusala afara si umed asa ca noi nu am iesit afara, ar trebui sa merg sa i-au salata dar pe vremea asta...

Nedda i-am facut vaccinul normal de 4 luni si Prevnarul.
Pupicei de la noi

Corina si Stephanie- 18.04.04

Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Vai, e o scumpete si jumatate papusica ta, Elena! Si sunteti tare draguti impreuna! E asa dulce cu pletutzele ei...Abia astept sa-i creasca si Katjei parutzul dar ...cred ca mai am de asteptat! Dar lasa ca ne facem noi mari si cu plete blonde...!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eleno,frumosi mai sunteti!Si pletoasa mica e criminal de dulcica.Tot gasesc io o modalitate s-o trec oceanu!??????

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

In sfarsit am gatat si noi pe ziua de azi!!! Ce praf a fost in casacat ei au facut praf eu am iesit cu Raul la plimbare si e un frig afara de-ti ingheata oasele...cam repede a venit toamna
Am reusit azi sa ma enervez din nou...sunt atatea parinti tampiti de te doare mintea...tampiti si inconstienti!Am fost intr-un parcut pe langa noi si acolo era mama si tata unui baietel...ei doi erau ffff ocupati cu nu stiu ce, si micutul a prins momentul, s-a urcat pe hinta si a fost cat pe ce sa se intoarca in cap, noroc cu Claudiu care l-a observat si a fugit la el si la prins...nici macar un multumesc nu a primit de la parintii copilasului...baietelul nu cred ca avea 3 ani

Elena, ce familie frumoasa sunteti! Doamne ce drag imi e de voiIar tu sa nu mai zic, arati BESTIAL, ti-ai revenit fff bine!!!

Corina, harnicuta mai esti, cand te mai apuca trage o fuga pana in Romanica la mine...la ce cabana mergeti??? Am vazut ca si esti disperata ca si mine cu kilele...lasa ma ca le dam noi jos, la Sf. Asteapta

Cristina, bine ca sunteti bine! asta e important!Te inteleg ca ti-e greu! Pupici piticutei Anelisa

Nedda, ai perfecta dreptate, suntem papusile lor...pai Raul daca nu i se acorda atentie incepe sa strambe gurita, sa strige dupa noi, face orice numai sa-l bagam in seama...

Inaioana, pitica Katja nu are parut? Nici noi nu avem fff mult, cu toate ca atunci cand am nascut avea destul de mult parut...a mai chelit acum...sper sa-l mosteneasca pe tacsu, ca el are un ppppaaaaaarrrr si nu pe bunuso care e pe treisferturi din cap chel

Mai eu nu stiu ce are bebelacul meu ca l-am culcat acum vreo ora si de atunci s-a trezit de vreo 3 ori...uite chiar si acum e treaz si sta si se uita la mine...el de obicei cand adoarme nu se mai trezste pana dimineata...Oare ce-o fi cu el??

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Veve

Eleno,frumosi mai sunteti!Si pletoasa mica e criminal de dulcica.Tot gasesc io o modalitate s-o trec oceanu!??????

Irina,veve & croko

Uite Veve, eu, spre binele vostru zic, m-am gandit ca e mai bine sa ramaneti voi acolo ca uite cu NU, ca doamne fereste de un nou atac, cu NU, ca e pprea lung drumul si poate pana la urma pierdeti, cu NU, ca de unde asa valuri...vezi e spre binele vostru ca stati in USA!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Eu m-am indragostit definitiv de pisicutza Amelie... sa vezi cand o vedea bebelacul meu!!!

Mai mamici mai.. noi acum am ajuns pe la casa noastra.. ca am fost la plimbarica si ne-am oprit si la o terasa cu neste prieteni... ne-a prins si ploaia putin da las sa crestem mari... acum is putin cam ametita de da ma simt f. bine.

Azi am facut smotru in casa ca iar a venit fata si a mai stat cu bebe. Chiar am reusit sa merg sa ma si tund putin ca mi se subtiase rau de tot paru... acum parca-i alta viata cu casa curata si hainele calcate...

Bebe se chinuie in continuare cu dintisorii.. si s-a facut un smecherila si 1/2. Ca s-a prins ca daca bazaie dimineata pe la 5-5.30 il iau in pat cu noi si de vreo cateva zile la 5 si oleaca incepe cu oracaitul. Da e asa dulce cum doarme cu capul spre mine si funduletzul la nasul lui tati . Acum e la el in patut si cam scanceste.. nush ce are.. io speram sa doarma bustean dupa ce a stat atata timp la aer ceva mai rece. Da-l mai las putin poate adoarme singurel.

Tu Rayu.. da la fata sa pape sa creasca mare... bebelacul meu dimineata deja mananca cereale amestecate cu fructe proaspete.. iar la pranz un biberon plin de supica cu tot felul de legume pasate. SI-i plac tare mult. Sapt. viitoare merg la doctorita sa vad ce alimente pot sa-i mai introduc. Acuma la voi e bine ca aveti tzitzi sa le dati la bebei ca la mine a dat cu minus la capitolul asta

Mai scriu io mai acusica ma duc sa vad ce vrea bebelacu de la viata mea

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Claudelu, Katja are putzin par pufulos, fin, blondutz! Asa il avea si cand s-a nascut. Seamana cu mine la par , e clar. Eu pana la un an nu prea am avut par dar dupa aia mi-au crescut niste bucle...mama-mama! Mai bine decat cu tat-su :paros la tineretze si acu...s-a cam rarit in crestet, ne paste o chelie!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31360" target="_blank">Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Irina,veve & croko

Mergi la inceput