Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
Crina bine ai venit printre noi!
Ela,bine ca ai scapat de musafira aia,eu cred ca as fi facut criza de nervi
Veve,pai matale stai in umbra lu croko precum o kaghebista?Stii vorba aia:Daca veve nu ne vrea ,noi o vrem!
Clauditzo,ai iesit cu scumpicu la plimbare?iete ca si sclifosita mea doarme..oare cit o dura minunea?
Azi cred ca incerc morcovior,ca vedem ce zice madam,daca ii place sau nu!
Va pupic
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Nedda spune:
CRINA-CATALINA, iti zic si eu bine ai venit! Cum de ai asteptat tu atat de mult pana sa te hotarasti sa postezi ceva? Sa-ti traiasca puiul!
CORINA, ce vaccin a facut Stephi? Cel de la 4 luni?
Cum de aveti voi zapuseala la Canada?...ca aici la noi cica a venit un val rece de la nord!:))
ELA, cand povestesti de verisoara ta doctorita imi aduci aminte de cineva cunoscut care, efectiv, imi dadea dureri de cap de cat de mult vorbea!:))
Daniela si papusa Lara
Veve spune:
'Neata,fetele!...Io-s tot la umbra.. da' si cu ochisorii pe voi!
Bun venit blerina si crina-catalina!Sper sa va simtiti bine printre noi...adica printre ele ca io-s mai mult de decor!
Eleno si io va vreau!Da' mai rarut asa!
Pupici la gasca si-o zi buuuuna!
PS bei,io nu mai am id-urile voastre-n ym.M-am gandit io ca n-o sa am vreme si-am ras tot.Asa am io mania curateniei!O sa va caut in e-mail sa va bag la loc...Nedda,te-astept si pe tine!
Irina,veve & croko
Claudelu spune:
Facut tema, trecut tot in listuta!!!
Crina, bine ai venit !!!
Mama, mama, ce copil mare ai!!! Ptui, sa nu-l deochi...si ce lungan e!!!
Elena, nu sunt afara cu ginerica pentru ca e o vreme de-ti vine sa sari de la 6...nu de alta dar n-as vrea sa merg mai sus ca sa nu le fac probleme vecinilor II frig si de mama focului...Ginerica al tau doarme acum, cred ca s-a vorbit cu Amelie
Ela, si Raul are fff multe haine, cred ca are mai multe si ca si mine, sa nu vorbim de tacsu ca el are putine Si la fel si eu, nu am mai dat banii pe ele de o gramada de vreme...las' ca-i bine asa
Veve, croko al tau e micul tiran? Am citit intr-o carte ca bebelusii pot devenii un fel de micii tirani ai unei familii si m-a distrat tare, dar are perfecta dreptate cartea aia
Corina, nu vreau sa stiu cum e senzatia sa te trezeasca din somn o alarma falsa...mai rau ca si la armata
Nedda, ma gandesc ca multi sunt in concediu, dar mie mi-e dor sa le "aud"...
Fetelor, stiti la ce ora s-a trezit piticul meu azi dimineata??? La ora 11.00...binenteles ca si mama lui a dormit cu el si cand m-am uitat la ceas am crezut ca nu vad bine, am deschis tv, ca sa ma uit si acolo si atata era...apoi m-am speriat ca nu stiam daca m-am mai trezit pana atunci...si nu, a fost prima noastra trezire...si dormim de pe la 24.00...vad ca si lui Raul ii place somnul ca si mie
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Nedda spune:
Fetelor, de la 7.00 de dimineata eu nu mai pot sa dorm. Acum e 8.00 dimineata aici la mine si pot sa zic ca m-am trezit "cu noaptea in cap". Lara doarme inca si, uite asa, am si eu timp sa va mai zic ce-a mai facut in ultima vreme:
-a inceput sa-i placa s-o plimb in carucior. Credeti-ma, e mare lucru pentru noi. Pana acum o plimbam numai in marsupiu dar de-acum schimbam "mijlocul de transport".:)
-in fiecare zi face smecherii noi dar dupa o vreme se plictiseste de ele si le uita. Apoi gaseste altele: ba scheme noi cu mainile si picioarele, ba scoate sunete noi si tot asa.
-rade din ce in ce mai mult cand facem mutre la ea si am observat ca are perioade cand abia asteapta sa ne jucam si sa o fac sa rada!!:))
-mananca cu mare placere cereale desi eu nu-i prea dau. Lasa sa manance lapte de la tzatze, ca altfel imi explodeaza precum bombele! Zilele trecute am incercat sa-i dau si cartof dulce (sweet potato) de la borcanel si l-a mancat si pe ala cu mare placere. Nu stiam ce sa fac, daca sa ma opresc sau sa o las sa manance cat vrea ea. Pana la urma n-am lasat-o, ca manca tot borcanelul.
Oricum, cred ca mai astept pana face 5 luni (in vreo 10 zile) si incep sa-i dau serios mancare fiinca vad ca ar vrea.
Si ar mai fi multe de spus, ca doar as putea vorbi despre Lara zile intregi fara sa ma opresc, dar mi-e sa nu va plictisiti. Va mai zic si alta data ispravi d-ale scumpei mele.
Daniela si papusa Lara
Veve spune:
Daniela,si noi tot cu cartofior dulce am inceput acum vreo 3 zile;i-am dat intai simplu si-i venea sa vomite,asa ca i l-am combinat cu cereale.Acu' vaz ca nu mai face mutre si-o sa-i bag si mazare de azi.Io cred ca poti incepe sa-i diversifici incetisor.Daca tot ai starnit-o...Poti eventual sa-i dai numai o masa cu solide si sa suplimentezi cu san ori de cate ori vrea.La noi cu tot cu solide,croko tot atat de des suge,so...
Aaaaaa,si eu tot la 6-7 ma trezesc in fiecare dimineata.De obicei papa croko la ora aia si io incerc sa cobor incetisor,fara sa-l trezesc...Daaaaa,ti-ai gasit!Cand sa ies io tiptil din camera,incepe sa se foiasca.In caz ca ma trezesc mai devreme si n-am chef sa ma dau jos din pat,la 7 fix,da' fix,pe bune,domnu' croko deschide ochisorii si-ncepe sa bodoganeasca.Amandoi copiii-s ca mine!Dorm putin de tot si-s matinali!Asa-mi trebuie!
Irina,veve & croko
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Veve
Sper sa va simtiti bine printre noi...adica printre ele ca io-s mai mult de decor!
Irina,veve & croko
Veve, ...Ce prosti vrobesti!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Nedda spune:
VEVE draga, si Lara tot matinala e! Ce, crezi ca a durat mult somnul ei fara mine in dimineata asta? S-a trezit deja!! Acum suntem dupa o complicata operatiune de schimbare a scutecului fiindca Lara nu mai gaseste de cuvinta sa stea linistita cand o schimb. Se intoarce pe toate partile, ba sa se uite la nu stiu ce, ba sa apuce cu mainile tot ce vede in jur. Ce-i pasa ei ca eu ma lupt sa-i aranjez scutecul ala rebel?:)
Cu diversificarea ai dreptate! Cred ca pot sa-i dau o masa de solide, mai ales ca vad ca-i place mancarea.:)
Pupici scumpi vevericilor matinali si revin mai tarziu. Ma duc sa ma transform in jucarie uriasa!:))
Daniela si papusa Lara
Rayuela spune:
mai fetelor cucuietelor,eu tocmai i-am dat cereale piticoatei,a 4 zi azi..si i-am dat cam 4 lingurite mici.Ieri 3..etc.Azi insa,dupa ce i-am dat,a inceput sa urle de mama focului cind a vazut ca ma carambesc cu fafurioara!!Sa-i dau mai mult?Ca se uita la mine precum cupilu strazii de cinta "mamelor din lumea intreaga",mi-a fost mila de ea..asa ca i-am bagat la desert si o tita
Rayuela spune:
veve,id meu este rayuela12000 pe yahoo.Cauta-ma beibi
Clauditzo,eu ce sa mai zic de vreme,ca i-am luat deja hainute de iarna pisicutei