Mamici de iulie-august (98) + 55 bb
Raspunsuri - Pagina 13

Doamna Bibi spune:
Iti dai seama ca m-a dus cu vorba pana in ultima clipa cand aproape nu se mai poate face nimic. Nu credeam ca poate fi asa, mai ales ca i-am promis ca dau si eu ca omu' sa ma rezolve.Ma deranjeaza ca nu mi-a zis de la inceput, femeie nu te tai, nu-ti provoc nu-ti fac nimic stam si asteptam. Dar am vorbit cu ea, mi-a zis facem cezariana pe 20, pe urma imi zice hai sa mai asteptam cateva zile poate vine bebe singur ca acum sa-mi zica sorry, eu nu ma bag. Nasol moment!!!
Ma duc la Elias la Vladareanu, macar am intrare acolo si pune o vorba buna, vorba ta nu nasc cu medicul de garda care isi baga picioarele si ma lasa in voia soartei.Ea cica ma prezinta unei alte doctorite despre care n-am auzit nimic (parca a zis doctorita Moaca sau asa ceva), iti dai seama ca e un medic care nu prea are paciente.
Monique si bebe mic 39sapt.

Doamna Bibi spune:
Pana la noi vesti va doresc numai bine voua si bebeilor (cele care ii aveti), iar noua viitoarelor sa-i avem cat mai repede!
Va anunt cand vine momentul!
Pupici
Monique si bebe mic 39sapt.

Catinca spune:
Dragi mamici,
pe 15 august a venit pe lume prin cezariana neplanificata Stefan Theodor dupa un travaliu de 14 ore. e un rotunjor si scump, s-a nascut cu 3628 gr si suntem innebuniti dupa el, stam linga patut si il privim fara sa ne saturam.
abia azi e prima zi cind am deschis computerul de cind am venit acasa, nu am reusit sa citesc din urma sa vad cine a mai nascut in ultimele 10 zile de cind n-am mai intrat pe dc. pina gasesc citeva minute sa citesc tot, le doresc noilor mamici bebelusi sanatosi si mincaciosi si cu mult noroc in viata.
Catinca si stefan Theodor

kim222 spune:
Doamna Bibi nu esti singura pe aici. Eu sint in saptamina 40-a si tot nu vor sa-mi faca cezarina sau inductie.
In mod normal se mai lasa gravida inca 10-14 zile dupa DPN, asta in cazul in care BB este OK (ecografie). Nu-ti poate face inductie acum probabil pentru ca colul tau nu este pregatit pentru nastere. La primul copil colul trebuie sa inceapa sa se subtieze si sa se scurteze (adica se pregateste pentru nastere) si apoi apare dilatatia...Daca este primul copil si nu ai macar dilatatie de 1cm (cum este si cazul meu dealtfel) nu-ti fac inductie pentru ca este lipsit de sens , oricum ar esua...
Si eu sint la fel de nerabdatoare ca si tine ...dar sa mai avem putintica rabdare...
Si eu voi naste cu cine-i de garda, aici nimeni nu se deranjaza pentru tine, decit daca ai cezariana programata. M-am obisnuit mai greu cu ideea...dar cind nu ai de ales...
Mult succes!

eli spune:
Catinca, felicitari! Refacere usoara! Sa ai un bebe sanatos, cumintel, mancacios si fara de colici! Bine ati revenit acasa si pe DC!
D-na Bibi, eu am avut contractii neregulate si dureroase timp de aprox 24 de ore. Chiar doctorul vazand ca ale mele contractii isi fac de cap, dar nu se indesesc deloc, nescazand mai deloc sub 5 min, mi-a propus sa imi puna perfuzie cu oxitocina si in aprox. 3 ore jumatate am nascut. Tin pumnii sa vina repede bebe si sa nu mai fie nevoie de un nou doctor, dar daca nu e sa se nasca pana vineri, mult succes in gasirea unui alt medic.
Eu cu 5 zile (11 august) inainte de nastere aveam 73,4 kg, cat oi mai fi luat pana la nastere nu stiu, dar dupa, vineri (20 august) aveam 68,15 kg, iar ieri m-am cantarit si aveam 66,4kg. Insa pana la greutatea mea ideala mai e mult drum de strabatut. Felicitari celor care au ajuns la greutatea de dinante de sarcina sau sunt pe aproape! Mult succes celor care mai au de dat jos!
Irinuca, si aici ne-a zis sa il hranim pe bebe exclusiv cu lapte pana la 4, dar mai bine ar fi pana la 6 luni.
Voi de cate ori ii schimbati pe bebei de hainute intr-o zi? (noi inca nu iesim afara).
Bebe al meu are icter. Va rog dati-mi ceva sfaturi, pana cand e ok sa aiba?
Mai aveti timp de calcat hainutele puiutilor?
Cate grade aveti in casa si cum ii tineti imbracati pe bebei? Doar pampers si body?
Ma duc poate prind si eu o ora, doua, trei (???) de somn. Odihna multa tuturor! Somn usor!Eliza,
scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

vrabiuta spune:
monique - incearca sa te mobilizezi, nu mai pune baza pe doctorita ta, ca mi se pare cam neserioasa... daca nu rezolvi la elias, poate vii la nayel si ii explici situatia si poate nasti cu el.
si nayel zicea ca pleaca in concediu pe 20 august, de imi venea sa alerg pe scari pana la parter si inapoi (noi stam la 4), numa' sa se intample ceva... dar la ultimul control ne-a spus ca nu mai pleaca in concediu deocamdata, pentru ca are paciente care au nevoie de el, asa ca o sa plece cand o sa fie mai liber.
maria - tu ai rezolvat ceva?
marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Ssarah spune:
Hello fetelor,
Noi am fost in weekend la mare si i-a facut tati prima baitza, o sa postez zilele astea si ceva pozici...
In rest, azi am fost la medic si ne-a masurat si cantarit, am crescut 6 cm in 4 saptamani, si a luat 810 g in 3 saptamani si 4 zile de cand am iesit din maternitate, acum avem 3750g...
Monica, eu am auzit numai lucruri bune despre Vladareanu (nasa bebelinei a nascut cu el), oricum la Elias o sa fi foarte multumita, nu am apucat sa postez povestea nasterii, dar pot sa spun ca atat spitalul cat si majoritatea personalului au fost de nota 20. Mie mi-a fost indusa nasterea abia cand am avut 41 saptamani si 1 zi, dar ti-as recomanda sa nu te grabesti cu indusul, diferenta este ca te dilati foarte greu (cel putin asa am patit eu). Dupa ce m-am internat la 9 dimineata, la 11 seara aveam dilatatie 2, m-au fortat sa ajung la dilatatie 4 (cat trebuia sa am pentru epidurala)...si tare dureros a fost, am avut aproape 2 ore de-mi venea sa musc din pereti. Ce-i drept dupa anestezie n-am mai simtit nimic, dar bine ar fi sa te dilati tu singurica, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si mai asteapta nitzelus..
Azi am fost si eu la control, si se pare ca mi-a venit ciclul (de parca nu eram satula de 4 saptamani de scurgeri ), si din nefericire mi-a spus dr sa mai stau in pauza inca 7-10 zile...zau ca nu mai pot..

roxanaz spune:
Monique imi pare tare rau ca te chinui si mai ales de madam Grigoriu....nu stiam ca e asa neserioasa, stiam nhumai de bine de ea. parerea mea e sa te duci la elias...Bafta!!!
Alex tu cred ca vrei bataie multa....cum adica ati fost la mare???? si nu ai dat nici un telefon???? sa ne vedem? sa vezi ce te urechez eu pe tine...
Catinca, felicitari si sa va traiasca Stefan Theodor!!!sa fie sanatos si fericit!
va pupam si va dorim o noapte linistita si fara colici!

Marina spune:
monique...suna-ma (sunt fierbinte). Prietena mea Catalina_1 era tot la D-na Grigoriu daca nu ma inseala memoria si asisderea a lasat-o cu fundu in balta. Parca pe 20 s-a carat in conced sau cam asa ceva. Oricum a trimis-o la alta dr tot in municipal da nu mai stiu numele si nu poci suna fata acum sa intreb . Ideea e ca , (virgula) Catalina a nascut pe 18 super cu noua dr, cezariana fara probleme si a fost super incantata mult mai incantata decat Dr Grigoriu.
So, suna-ma sa te pun in contact cu fata sau da-mi PM
PS: Mey are Nicole o papusa frumoasa si zambareatza foc! Ptiu ptiu ptiu sa nu o dioki!