Mamici de iulie-august (98) + 55 bb

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele, va pup si eu din mers...azi i-am facut pasaport lui Lucas la urgenta deoarece venim in tara o fuga in octombrie si ii trebuie prin urmare...
vreau sa va zic ca am incercat sa il scol si nimic...pana sa ajung la posta, a urlat in masina..ei bine acolo l-am tras de ochi ,de obraji,de toate cele...nik...pana la urma i-a facut poza cu ochii inchisi...
in legatura cu infasatul ,eu nu pot si pace...tot imi spun ca trebuie sa se obisnuiasca cu manutele lui ,ca altfel mai tarziu tot de aceeasi pb ma lovesc...
asa ca Lucas doarme imbracat in hainute ...desi stiu ca ar fi mai usor infasat...
iar in leg cu dormitul pe burta, mi-amintesc si la Rares ca prima noapte cand mi-a dormit sapte ore a fost cand l-am culcat pe burtica..si apoi a doua zi sa citesc in "Mami" ca asta e una din cauzele mortii la copii ...si s-a dus bucuria descoperirii secretului unui somn luuuuung...
E indicat insa sa il culci ziua pe burtica cat il ai sub ochisori...LUcas intoarce capul de pe o parte pe alta ,si totusi mi-e frica sa il las pe burta...sunt cu ochii pe monitor intruna cand il am culcat pe burta...
noptile la noi le tratam cam cu dispret..ceva de genul : si ce daca-i noapte, eu ma simt odihnit si hai sa fac scandal...
in ultimele zile si noi am avut reprize de scandal fara motiv...probabil ca tot luandu-l peste tot cu noi , s-a enervat...si o fi fost deocheat...
are colici in continuare,dar are si gaze si ragaituri asa ca ...de dormit ,doarme in prima parte a noptii la el in pat apoi de oboseala il tin cu mine in pat...
noi trebuie sa mergem la vaccinul de doua luni pe 10 sept, ori el face doua luni in 27 sept.ce ziceti are vreo importanta? sa sun sa contramandez?
cam asta de pe la noi ...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Gata am pus pozele, a durat o vreme pana sa apara pe web(cateva ore) si intre timp m-am enervat, fiindca le gaseam acolo doar dupace ma logam. Asa ca cine vrea sa vada o Ralucuta dulce o gaseste pe link-ul din semnatura.

Laura, noi facem primul vaccin dupa ce implineste 2 luni, noi am facut programare pt 8 octomrie, asa a spus pediatrul ca e bine dupa ce implineste 2 luni. O sa te intreb cum e cu pasaportul pt Lucas. Si noi mergem in Bucuresti in decembrie, ma intrb daca trebuie sa facem si Ralucai.
Pupam, s-a trezit Luly mic!
Somn usor si o zi buna celorlalte!

Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa si usoara (bebei cuminti)!

quote:
Originally posted by Dorsilia

Mai nou scoate puiu niste sunete ciudate parca s-ar ineca, numai cand adoarme, un fel de iiiii-aspirat prelung si ascutit. Cand adoarme, viseaza, isi da ochii peste cap, ii roteste de parca ar vedea ceva, de fapt nu vede nimic, misca din urechi, isi tuguie buzele in tot felul, zambeste, se incrunta, ofteaza, scanceste, toate succesiv in ordinea asta sau in alta.
Ai vostri fac asa ceva?
lia
Parca vorbesti de strumful meu.
In legatura cu fornaitul cand respira, e pt ca ei au caile nazale micute si nu respira, inca, pe gura deloc, deci toata bataia se da la nasuc. Nu-ti fa griji!

Ana, e o scumpa Ralucuta ta! pupicei!

azumi, mersi mult pt apreciere. Eu nu-mi dau seama daca are vreo ceva de la mine. Acum nu-mi mai incap in piele de mandrie. Aa, ceva stiu sigur ca are la fel ca mine: grupa sanguina .
Am luat si noi solutie de aceea pt sterilizat, ne lipseste cutia. Inca nu am folosit solutia, 2 zile am fiert totul. Nu stiam ca daca le pun in solutie pot sa le las acolo pana la folosire. Multam mult pt ajutor.

Matei Razvan - denissa
Alexandru Nicolae - gongutza
au facut o lunisoara. sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

Robi si Iren http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31140, felicitari! Refacere usoara! Sa aveti puiuti sanatosi, cuminti, mancaciosi si fara probleme!

Eliza, scumpului Stefan Takeshi

www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">Paginutapersonala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ana,
musai iti trebuie pasaport...nu poti calatori altfel...la oficiul postal am fos/pozat/platit o caruta de bani (172$) cu taxa de urgenta cu tot...fa-l din timp ca sa nu fii nevoita sa il faci la urgenta...trebuie sa mergeti amandoi parintii acolo,va trebui sa semnati , mai trebuie certif de nastere al bebeului, permisele de conducere si cam atat..
aaaaaaaa si SSN puiului mic...pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Mai fetelor, a mea bebelina scoate niste sunete de parca o deranjeaza ceva in gat... e drept ca si regurgiteaza mult, si s-ar putea sa fie de la lapticul amestecat cu suc gastric... chestia asta se intampla in fiecare dimineata mai ales, si in timpul somnului, de am intrat la idei. Stiu ca sunt obsedata de problema ei cu vomitatul, dar ma gandesc daca aceasta regurgitare ii afecteaza esofagul..?

In rest, doarme din ce in ce mai putin, ieri si astazi a dormit numai in reprize de maxim jumatate de ora. Este extrem de activa, da din maini si picioruse tot timpul si daca are stomacelul plin asta o face sa si vomite...:(

Vad ca voi aruncati laptele si nu inteleg de ce... eu daca as avea in surplus l-as pune la frigider... poate fi pastrat la congelator timp de 4 luni. Eu ma mulg la greu dar tot ce scot ea mananca. Acum am inceput sa scot cam 150ml la 4 ore, dar si cerintele sunt mai mari...
saptamana trecuta la am implinit 1 luna si am crescut la 4.250kg.

Va las ca mi s-a terminat pauza..:)
Pupici,
Anca

Mergi la inceput

Laura, voiam sa te intreb daca nu poti lua copilul pe pasaportul tau... nu sunt sigura daca se poate nici aici dar o sa ma interesez, ca si eu s-ar putea sa merg in tara pete cateva luni.

Apropos, voi stiti care e varsta minima la care copilul poate calatori cu avionul? Eu voiam sa il intreb pe pediatru dar nu am apucat.

Pupici,
Anca

Mergi la inceput

Hehe, ce ti-e si cu memoria asta... mi-am adus aminte ca mai aveam o intrebare. Cand dati ceai la bebe... imediat dupa masa sau intre mese?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Ce liniste pe forum!

Nu va lasa puii sa va apropiati de computer, iar cele ce n-au nascut se grabesc spre maternitati?

Io acu reusit-am sa bag ceva in gura in timp ce cu piciorul leganam carutul in fata si-n spate, pentru ca numai asa puteam sa-l fac pe pui sa se simta mai bine.

vad ca de la 60 de kile n-am mai scazut si in plus mai am si o pofta de mancare porceasca, as rontai nonstop dulciuri, indiferent de sortiment, de la biscuitii glazurati Crantz (noua descoperire), napolitane, ciocolata sau chiar si fulgi de porumb cu lapte si, normal, zahar din belsug. dau iama in mezeluri la greu, desi stiu ca n-am voie.

Voi va abtineti de la mezeluri, cafele, dulciuri ? Ce mai faceti, ce mancati ? Ati ajuns la greutatea de dinainte de a ramane gravide vreuna ?

Gata, trec la baie sa spal cata vreme puiu doarme.

Azi noapte am visat atat de urat de-mi vine si acum sa plang cand ma gandesc si a fost si un vis al naibii de lung, nu se mai termina, cand m-am trezit am multumit Domnului din tot sufletul ca a fost doar un vis si m-am rugat cat am putut de tare sa nu devina niciodata realitate...

numa bine
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
noi am fost azi la control, avem 4,400 kg si vreo 55 de cm. ce mai, ditai grasunelul.
Ana super pozele pretendentei...asa mai zic si eu! tre' sa le arat si lui Patrick! doar sa se obisnuiasca, nu?
acum am mincat bine de prinz si ne distram in scaunelul de masina. tare bine e acolo.
Lia maninca mama cate putin din toate, ca tot aia e. fructele crude ar fi de evitat dar la poti minca in prajituri, compoturi....eu m-am convins ca asta cu dieta e mai mult vorba in vint cind pitikus a urlat o zi intreaga de colici si eu mincasem iaurt si paine prajita, asa ca....acum maninc cite un pic din orice.
si eu is la fel cu dulciurile....vad ca deocamdata nu se vede la cintar, dar incerc sa le reduc un pic sa nu fac dupa aia crize de nervi.
va pup, mergem sa mincam si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

roxi, sa inteleg ca esti supla din nou?
Io mai am vro 5 kile de dat jos.

Mergi la inceput