Ce parere aveti voi?
Raspunsuri - Pagina 4
Maruta spune:
Nu-i de gluma ... eu am avut o prietena care s-a maritat cu un asemenea barbat ... saraca l-a iubit la inceput si pot sa spun ca era chiar incantata de barbatul ei "superman".
... dar cand si-a dat seama ca "superman" nu are nevoie de la sotia lui decat sa-l ovationeze ... si ce ciudatenii mi-a povestit dupa ce a divortat ... din macho man ce era nu se culca cu nevasta'sa decat cand vroia el (trecea si cate o luna - de ambitios ce era - ii placea s-o vada cum ii cade la picioare)... el stia cand e mai bine; cand a ramas gravida a pus-o sa avorteze "draga nu e momentul ... eu stiu mai bine"; tipa s-a angajat ca asistent univerisitar si le spuneala toti ca "datorita mie e nevasta-mea ce e" (iar ea daduse concurs) ce mai a adus-o in pragul disperarii si inevitabilul s-a produs.
Concluzia e ca si eu am super barbat dar nu l-am auzit vreodata sa spuna asa ceva!
Mai bine se abtine prietena ... bine macar ca si-a dat arama pe fata !!!
Maruta
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
lily spune:
lu.more , ai fost !!!
------------------------------
Daca e o gluma...dar, omul spune ca nu glumeste!
Aici devine treaba destul de complicata.
Din ce am corespondat cu citiva tipi pe net, desi nu s-au laudat initial, in final fiecare din ei era un neinteles de femei, de partenere, fiecare se credea 'cel mai cel' ca te intrebai-daca e asa de mare, de superior cum de a ramas neinsurat?
Nu m-as lega la cap daca nu ma doare! Ca e timid, ca e geniu neinteles, trebuie lasat in plata Domnului!
quote:
Originally posted by lu.more
Sper sa fie scris in gluma…
Iaca si la mine poveste : eram in mari corespondente cu sotul meu, ne cunosteam de foarte putin timp, cateva saptamani doar, eu in Romania, el in Franta... ne iubeam la nebunie (virtual) si muream unul de dorul altuia, ce mai, marea poveste de dragoste.
Si-ntr-o zi imi face « Musiu’ » o gluma, ceva in stilul de mai sus.
Cica « Stimata Doamna, avand in vedere intorsatura pe care o ia relatia noastra... » , bla-bla-bla, mai bine ar fi sa luam o scurta pauza, sa ne limpezim la nervii capului.
Mi s-a intunecat dintr-o data, in primul rand pentru ca mesajul cadea asa, tronc, nici una-nici doua, iar in al doilea rand fiindca era scris intr-un stil asa de pretios, ceva ca de marii clasici francezi, de parca il studiase numai pe Molière la scoala ! Nu-l recunosteam deloc, Doamne, cu cine m-am legat la cap ?!?
Si i-am trimis, maiculita, un mail, in care imi varsam tot naduful, ca cu ce drept s-a jucat el asa cu vietisoara mea, si tot din astea, iar la sfarsit i-am trantit un fel de « ‘ratzi ai dracu’ de franceji, cu tot neamul vostru !!!» !
Cum scriam de la un internet café, cand am ajuns acasa am auzit telefonul, stiam ca e el…
Si-a cerut scuze, saracul, era o gluma, si sa vezi dup-aia ce mai incercam sa-l conving ca eu de fapt AM simtul umorului, dar sa nu ma iei pe mine cu din astea...
Si uite-ne « insurati » de 4 ani (primii 4 din tot restul...)
Deci, cum spuneam, si revenind la mesajul americanului, sper sa fie un tip cu simtul umorului. La care trebuie raspuns cu umor…
O zi buna ...
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
aissa spune:
Dar colega care a pus-o in legatura pe prietena ta stie ceva mai mult despre tip? Pare sarit tipul sau cred ca e o gluma, desi proasta. Ar trebui vb serios.Daca anuntul e pe bune, nu i-as recomanda prietenei tale sa se incurce cu el. Un astfel de om superior nu se va simti bine decat printre zeii lui olimpieni. Cu noi pamantenii va avea relatii doar la limita necesarului.
energy spune:
cand "curge mierea pe peretzi" e clar ca-i suspect...oricum e suspect ca acolo fiind (unde posibilitatzile-s nelimitate), asa un baiat bun nu s-a lipit de nimeni. Parerea mea.