Mamici de ianuarie-februarie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6

Anuc spune:
Andrutza, stam relativ aproape, eu stau la Iancului, dar cunosc zona ta ptr ca am copilarit la Morarilor. Sa stii ca ptr hainute tot la Victoriei am ajuns. De acolo mi-am luat un sarafan si o salopeta de blugi din care nu cred ca mai ies in toamna.
Anuc si BBL mic

ixxi spune:
Mie mia cam crescut burticuta. Nu mai incap in haine!!! AM ramnas cu 3 pantaloni, o rochita si 5-6 bluze, dar la unad deja umblu cu ultimul nasture desfacut.
In ultima sapt mi-a cam crescut balonasul, dar in greutate nimic.
Mie mi-a dat dr. sa iau calciu si mi-a spus ca s-ar putea sa am contractii și imi este cam frica ca incerc. Voi ati luat calciu?
ixxi si piersicuta 14+
dr Calaras

ixxi spune:
Draga ANUC cat ai dat pe salopeta de blugi? Eu am vazut mai multe in locuri diferite, iar diferentele sunt considerabile (si ca pret si la calitate).
ixxi si piersicuta 14+
dr Calaras

sara18 spune:
ziua buna , fetelor!
bun venit nou venite!multa sanatate tuturor si
ca si altele de altfel chiar daca nu scriu zilnic totusi nu pierd niciun mesaj afisat ,asadar sunt la curent cu tot ce se intampla pe aici. si eu le aprob pe cele care au DPN in februarie ( care au spus ca nu au scapat de greturi)si ma altur lor cu greturile si uneori mele .de mancat mananc pt. ca trebuie , am diferite pofte dar cand le vad nu imi mai plac.intre timp am pierdut 2 kg. dar nu ma ingrijorez, sunt convinsa ca organismul stie el ce face si ma gandsc la ziua cand o sa scap de greturi si o sa mananc de nu o sa ma mai opresc
in rest, numai de bine! 15 sapt.
Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Anuc spune:
Ixxi, nu mai stiu cat am dat pe salopeta, dar pe amandoua (sarafan + salop) am dat 2,8 mil, ceea ce mi s-a parut enorm, dar avand in vedere ca eu cautam de 1 luna bezmetica prin magazine, am zis mersi ca am scapat de umblat. Sunt super misto, dar cam scumpe.
Anuc si BBL mic

Alina Maria spune:
Buna seara,
Ce mai fac fetitele ? eu una asa am devenit o micuta rasfatata si nu se potriveste cu burtica.
In rest ma plang la toata lumea ca sunt obosita si asa este , nu stiu ce sa fac sa imi revin .
La capitolul mancare nu stiu ce sa mai fac sa am tot cei trebuie lui bb.
Va doresc o seara placuta si sper pe maine !
Alina si bb. 17 saptamani
alina

tomasa spune:
Neata fetelor!
Cornelia, laptele pasteurizat nu trebuie fiert. Il papi asa cum este sau il incalzesti doar putin daca nu iti place rece. Doar laptele de tara trebuie fiert. La astea pasteurizate au omorat ei deja, prin pasteurizare toti .
Andrutza poti sa incerci si la magazinul Titan. Parca au si cate ceva de .
Irina, 18+ sapt
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

andrutza spune:
'Neata la burtici!
Sunt ingrozita de preturile pe care mi le spuneti. Eu am investit in amenajarea casei in perioada asta, ca mai tarziu e mai greu si vreau sa ii fac bebeului o super camera. Si inca imi mai trebuie destui banuti in acest scop. Si atunci, cum sa mai am eu un milion si jumatate pentru o amarata de salopeta? Mai bine imi cumpar material si imi fac pe comanda, sunt sigura ca ies mai ieftin.
De altfel, cam toate preturile articolelor de gravide si copii sunt mari. Noi ne-am hotarat sa facem patutul tot pe comanda si ne costa in jur de 2 milioane, si cred ca asa o sa facem si cu mobila din camera bebeului si cu tot ce ne mai trebuie. Sa le fie rusine ca nu merita nici pe departe produsele lor banii pe care ii cer.
Andrutza si bebelusa
18+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

tomasa spune:
Andrutza sunt perfect de acord cu tine si la fel de revoltata. Din pacate aceste preturi imense speculeaza doar bucuria si emotia viitorilor parinti, care isi doresc lucruri cat mai bune si frumoase pt. copilasii lor, sau nevoia , care nu mai pot imbraca vechile haine si vor sa arate si ele cat de cat modern-cum a patit biata Anuc, care a cumparat ce a gasit, satula de cautari. Iar preturile in nici un caz nu reflecta calitatea produselor comercializate.
Din pacate nu prea avem incotro. Ramane varianta ta cu croitoreasa dar si astea sunt greu de gasit iar eu am fost mai mereu dezamagita de ce a iesit, plus ca trebuie mers la probe, etc.
Eu pana acum nu mi-am cumparat nimic. Aveam cateva rochite colorate de vara, din voal si le-am tot purtat, sau panataloni cu snur in talie si tricouri mulate, care acum se cam ridica pe burta fiind prea micute, dar nici ca-mi pasa.
Astazi pt. ca e vineri si am program scurt mi-am pus niste blugi pe care i-am lasat descheiati de tot la nasturi, un tricou mai lung (ca sa nu se vada ca sunt cu burta goala) si adidasi.
Dar ma gandesc cu groaza ca vine toamna-iarna, cand burta creste mult mai mult si chiar va trebui cumparat ceva special.
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

oana cretu spune:
Buna dimineata, fetelor! Am trecut si eu sa va salut, caci nu pot sa omit niciodata asta si sa va urez un inceput de we placut, caci am de gand sa ies cu burtica la aer zilele astea, ca poate se mai linisteste bebita, ca, zi, noapte el da. Si cand stau sa ma gandesc ca este doar inceputul asta. Va pup!
oana si bebitza din burtica (21 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."