Mamici de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Anuc si mie mi-e frica de rezultate sau de control, din acelasi motiv. Cum sarcina mea a fost super usoara pana acum parca in sinea mea mi se pare prea bine ca sa fie adevarat.
Ingeras eu sunt sigura ca oricine poate participa la cursuri la Municipla, nu conteaza unde o sa nasti. Dar pt. mai multa siguranta ma interesez si-ti scriu exact.
Andrutza nici eu nu cred sa ne arda de sarbatorit Revelionul, indiferent cum il vom prinde, burtoase sau nascatoare. Si in legatura cu acidul folic, nu-ti face griji ca organismul tau a fost destept si l-a obtinut singurel, pe cale naturala (vezi andivele ).
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Rachel, ma bucur ca esti aproape de noi, chiar daca scrii mai rar.
Despre papica eu pot sa iti spun ce mananc eu cu precadere:
- dimineata: müsli cu lapte sau paine neagra cu crema de branza, laptic cu paine neagra cu miere sau dulceata de caise facuta de mamica mea (miam, miam) sau sunca. Cand am timp, adica duminica mai pap si cate un ou fiert sau paine cu ou.
- la amiaza: ciorba de legume sau in orice caz o ciorba acra si carne cu salata sau cartofi (eu sunt carnivora, mamanc aproape zilnic carne si incerc sa o variez sa fie si pui si peste si porc si vita)
- seara: fructe sau peste sau laptic
Peste zi mai ingurgitez fructe si iaurt ca mi se face brusc foame la serviciu. Aoleo, bine ca mi-am amintit, merg sa pap o para.... m-am ingrasat 3 kg, majoritatea in saptamana de concediu la mare...

Despre Gravibinom nu stiu mare lucru, dar da si tu o cautare, parca era un subiect aici sau la aspirante cu acest titlu.
Pupici, sanatate si sarcina cat mai usoara ...

Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Natalia si Cornelia multumesc pentru raspunsuri.
Si eu cred ca mi-a iesit de la ceva care nu mi-a priit.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Irina, si eu ma simt la fel, sunt fericita ca e totul ok si mi-e teama sa nu fie ceva ascuns. Sunt ca omu' prost care nu se poate bucura de ce are de frica sa nu i se ia. E, dar ma apuca repede si-mi trece repede gandul negru...ca nu-l las, mi-am propus sa fiu optimista. Singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine.

fetelor, dar voi aveti chiar tupeu! Auzi, vreti sa nasteti repede ca sa chefuiti de Rev. Bravo, imi place atitudinea asta, asa va vreau! Eu nasc in februarie, dar cred ca de Rev o sa dorm de pe la unspe', ca la mine daca ma prinde 10 seara de cand cu bebic, e mare lucru.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Laptele pasteurizat de exemplu La Dorna, mai trebuie fiert?

(17 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Rachel ma bucur ca esti ceva mai bine. Se pare ca noi astea care avem DPN 15.02.2004 suntem mai lipsa de pofta de mancare si cu stari de greturi.
Si eu aveam unele zile in care mancam numai coaja de paine goala si tot vomitam, iar cand se vorbeste de mancare numsi simt deja noduri in gat (ca o gluma care mi s-a intamplat prin primele saptamani a fost ca stateam linistita in fata televizorului si au inceput reclamele, de fapt a aparut cea in care o cumatra bucatareasa cara o oala, se loveste de cineva si arunca ciorba pe perete- este reclama la o vopsea lavabila... si atunci mi s-a facut rau de tot...).
Ieri dr. ginecolog cand ia-m spus ca vomit cam la trei zile a spus ca este bine si ca este ca si cum n-ar fi deloc.
Va pup.
Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Cornelia, eu stiu ca nu mai trebuie fiert, pasteurizarea fiind deja un tratament termic.

Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Asa scrie si pe cutie, dar....cu atatea listerii, toxoplasmoze, vitamina A in exces si alte alea, mi-e frica sa mai bag ceva in gura!!!! Mai bine va stresez pe voi cu intrebarile infantile....
Merci Lali.

(17 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita (vecina :)) si eu prima data aveam dpn 12-15 feb, dar dupa ultima echo mi-a dat 5 feb.
si eu inca am greturi, in unele zile chiar mari de tot (intre control saptamina 7 si 13 am slabit 3 kg), dar mi-e si foame, spre deosebire de tine. Daca ma apuca foamea si nu maninc, mi se face rau. Insa mincarea dupa aia mi se pare oribila si urmeaza....
dar am avut si pofte, din fericire cele mai multe la fructe. Se cunoaste ceva? la mine ca si cum am mincat ceva mai bine, inca mai intru in hjainele mele, dar nu stiu cit.

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Mai stiti vreun magazin de haine pentru noi nu prea scumpe in afara de cel de la et. 3 din mag. Victoria? Am citit azi si de cel din Sebastian dar nu cunosc zona deloc si mai bine nu merg. Eu stau la Delfinului pe Pantelimon.

Andrutza si bebelusa
18+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput