Cine este "Violeta"????!!!!
Mi s-a intamplat mie mai demult, iar astazi am vazut ca li s-au intamplat si altor doua fete de pe forum acelasi lucru. Cand au postat un mesaj in loc sa apara nick-urile lor personale a aparut nick-ul "Violeta". Cine este domn'le Violeta asta si de ce se substituie noua din cand in cand???
Oana si Paul (03.07.2002)
Raspunsuri
Androix spune:
Violeta duce galeata la gunoi... Mai stiti melodia Sarmalelor reci?
Oana, nu te supara pe mine ca sunt pe langa...
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Adela spune:
quote:
Originally posted by Androix
Violeta duce galeata la gunoi... Mai stiti melodia Sarmalelor reci?
Oana, nu te supara pe mine ca sunt pe langa...
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Poate te iarta si Violeta ca esti pe langa.
Din cate stiu eu cea care semneaza cu nick-ul "Violeta" era/este o membra mai veche a forumului.
~~Adela & Julia
Veve spune:
Violeta e..Violeta!Numai ca printr-o eroare a serverului apar mesaje postate in numele ei.Habar n-am de ce!Pur si simpla o prefera eroarea asta pe ea!
Irina,veve & croko
marius spune:
Iarasi glumesc...
"Alice...who the f... is Alice....na...nanana. na na nana..."
Va place formatia? Piesa...
Marius (www.desprecopii.com)
ruxij spune:
Mie mi-a venit in minte aia cu "sa traiti domn' prim ministru, unde draku'i Luminitzaaaaa...Cautatzi prin tot sinistrul ca s-a ratacit fetitzaaaa..."
Desi aci se intreaba "cine-i Violeta", dar putem sa intrebam si Unde'i Violeta of course!
ruxij
iren spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Desi aci se intreaba "cine-i Violeta", dar putem sa intrebam si Unde'i Violeta of course!
ruxij
...si uite-asa ajungem la "Dau un mesaj pentru o Violeta!"
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug
Oana spune:
quote:
Originally posted by Veve
Violeta e..Violeta!Numai ca printr-o eroare a serverului apar mesaje postate in numele ei.Habar n-am de ce!Pur si simpla o prefera eroarea asta pe ea!
Irina,veve & croko
Veve, chestia asta mi-am imaginat-o si eu, dar ma gandeam ca poate vine cineva cu o explicatie mai stiintifica, mai pertinenta.
Am vazut si eu ca Violeta este o membra veche a forumului, ultima ei postare fiind pe 12.04.2004 deci in aprilie.
Dar se pare ca trebuie sa-l asteptam pe Admin din concediu ca sa ne lamureasca, nu?
Oana si Paul (03.07.2002)
liliana csaki spune:
Violeta a postat si pe 17.08 cand s-a-ntamplat povestea, asa ca poate serverul a zis ca-i mai simpatica si i-a trecut in cont mesajele cu pricina.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
Otilia spune:
quote:Da, cum sa nu stim, si cintecul a fost preluat din filmul "La Violetera" cu Sarita Montiel... ce mult mi-au placut! (filmul, cintecul si Sara Montiel )
Originally posted by dodo
Sau mai bine "Violete pt. fete" (cei care mai stiu cine a fost Luigi Ionescu)!
Como aves precursoras de primavera
en Madrid aparecen las violeteras
que pregonando parecen golondrinas
que van piando, que van piando.
Llévelo usted señorito
que no vale más que un real,
cómpreme usté este remito,
cómpremelo señorito
pa' lucirlo en el ojal.
Son sus ojos alegres, su faz risueña
lo que se dice, un tipo de madrileña,
neta y castiza que si entorna los ojos
te cauteriza, te cauteriza...
Vroiam sa mai spun ca sigur este o eroare din server... Adevarata Violeta nu are nimic de-a face cu ea.
I se poate intimpla oricui... atentie!
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">