cresa sector 4

cresa sector 4 | Autor: mihaelasimion

Link direct la acest mesaj

Text

am mai facut ceva cercetari si am mai gasit cate ceva. stie cineva ceva de cresa armatei din Cobalcescu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vezi link-ul asta:
http://www.paginialbe.ro/crese/index.php3
Costuri de 300 de euro sunt pentru gradinitele particulare. Cresa particulara eu personal nu stiu, stiu insa o fundatie, care este scumpa, nu chiar cat o gradinita privata, dar "intre".
La cresa te costa cam 35.000 pe zi mancarea. Dar, ai grija: la grupe de vreo 20-25 de copii nu sunt decat doua ingrijitoare. Programul este cam de la 8 jumate la 6 seara. Si eu m-am interesat, insa nu mi-a placut. Totusi copilul este cam mic. Ar fi mult mai bine daca ti-ai putea permite o bona.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Plus de asta, vezi ca in listele de discutii vei gasi un "capito" scoli, gradinite, crese, bone...
Daca mai citesti de acolo subiectele postate, vei obtine multe informatii.
Succes!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

buna eu am o fetita de 2 ani si opt luni .pana acum trei luni a stat la bunici la Pitesti ( parintii sotului meu), de cand am adus-o in Bucuresti neavand cu cine sa o lasam am dat-o la gradinita .
s-a acomodat foarte greu dar am reusit pana la urma.
initial am inscris-o la o cresa pentru ca nici o gradinita de stat nu primeste copii pana-n trei ani ,dar conditiile au fost jalnice,plus ca nu aveau grija de nici o culoare de ei, nu stiu ce sa zic poate am avut noi ghinion si poate exista si gradinite bune.
in final am inscris-o la o gradinita particulara de care suntem mai mult decat multumiti n-avem nimic de reprosat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

Buna
Una dintre fetitele mele , Ioana acum de 3ani merge la cresa de la 2 ani , la Cresa Tohani; cred ca totusi este departe de tine , la statia de metrou Tineretului; dar totusi cresa a fost renovata recenta ; au centrala proprie si aer conditionat; sunt 3 asistente la grupa la 18-20 de copii; asistentele sunt foarte dragute si grijulii; mincarea costa intre 600000 si 700000 pe luna si nu au mai fost alte cheltuieli; daca crezi ca te intereseaza sau pot sa-ti dau si alte informatii... cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

multumesc frumos dar este destul de departe de mine tinand cont de faptul ca eu stau pe la Podul Grand.asa ca.....
oricum am inscris-o la o gradinita particulara este destul de costisitor dar ma gandesc ca merita pana la urma

Mergi la inceput