Marte & Venus
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
quote:
Originally posted by danat
Le-am citit/ frunzarit si eu si pe asta si pe cea cu dormitorul, si concluzia mea, pe facute nu pe vorbite, a fost ca dijaba pun io in aplicare daca el e tot la fel si nu impingem carutza in acelasi sens... Asa ca eu cu cicaleala si uneori urlatul, el cu meciurile
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
Pai cica zic aia acolo sa il lasi sa se uite la meciuri si sa nu mai tzipi ca cica tzipi degeaba Mai bine i-ai aduce si o bere sa stea mai comod pe fotoliu :)) Sfaturi buneee mey, ce crezi tu?:))
ruxij
Dena spune:
Nu am citit-o ,dar daca e cum spune ruxij, imi place despre cartea respectiva. Am sa caut sa o citesc. Pai de ce sa nu se uite la meci oamenii daca sunt pasionati...eu provin dintr-o familie in care partea masculina reprezentata de tata si fratele meu nu fost mari pasionati de meciuri...se uitau la cele reprezentative,cum ma uitam si eu de fapt, dar nu erau ceea ce se cheama microbisti si mie nu mi-a placut chestia asta.... mi se parea ca nu sunt suficient de... :) barbati. Sotul meu e pasionat de fotbal si e un pasionat jucator in Fantasy League si imi place sa ii simt entuziasmul unui baietel de 8-10 ani... e ft destressant si ii incurajez pasiunea... iar berea si alunele nu au cum sa lipseasca din decor...
Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
elena_ltd spune:
Am citit-o dar n-am mai rasfoit-o de atunci. Are cateva idei interesante si sfaturi tare simpatice, dar nu mi-a fost de capatai. Imi amintesc ca i-am citit din ea ceva pasaje si consortului, i-am bagat-o sub nas, dar nu s-a invrednicit la mai mult.
Am fost mult mai entuziasmata de cartea aceluiasi autor "Copiii sunt din rai". Pe asta am devorat-o, am gasit multe idei si solutii referitoare la modul in care iti inveti copilul sa coopereze in educatie.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
lorelei_19 spune:
eu am citit-o sub alt nume: "de ce femeile nu pot sa parcheze si barbatzii nu stiu sa asculte". e interesanta, n-am ce zice, dar nu chiar asha sa schimbe mersul vietzii mele. Cum s-a intalmplat cu cartea lui Normal Vincent Peale- fotza gandirii pozitive. cred ca e important si in ce moment anume al vietzii citesti o anumita carte...
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
"Daca dragoste nu e, nimic nu e".
Oana_B spune:
Pe mine nu ma deranjeaza daca se uita la meciuri, ii duc si-o lada de bere numa' sa stau linistita pe net si la
Da' nu uit oricum data viitoare cand am io nevoie sa-mi scot parleala de o suta de ori mai mult
Oare exista vreo carte din asta scrisa de vreo femeie ca 100% ca e scrisa altfel
Oana_B
noni930 spune:
quote:
Originally posted by ruxij
De aia cand noi le zicem barbatilor "eu vreau aia, eu vreau aialalta" nu reusim nimic, nu ii intereseaza ce vrem noi, ci ce vor ei. Pe fiecare ne intereseaza numai nevoile noastre, mai putin ale celuilalt.
ruxij
Eu nu vreau sa faca, ci sa zica! Ceea ce e si mai greu!!!
Sint o persoana destul de distanta, dar de data asta parca nu mi-a venit sa-l las acolo in "grota" lui sa se chinuie de unul singur. M-am dus dupa el si m-a prajit dragonul.
Eu credeam ca in felul ala ii arat ca-mi pasa de ce se intimpla cu el, dar n-a fost bine.
ruxij spune:
Pai si "zisul" eu o actiune, deci si tu vrei ca el sa "faca" ceva. Sa vorbeasca! Cica n-are chef, lasa-l in pace in grota lui, au dreptate aia. Din pacate, ei nu citesc carti d'astea si uite, tu citesti despre cum sa te porti cu el, dar sunt sfaturi tare bune si pentru cum sa se poarte el cu tine. Ar fi tare bine daca le-ar citi si le-ar aplica si dumnealor, nu doar noi. Cum sa "ii facem" sa citeasca carti d'astea huh (ba inca sa si aplice ce ar citi)? Dc. gasesc o solutie va spun si voua:)) Deocamdata asta ie un "dead-end job"
ruxij
cipcipcip spune:
Am citit si io cartea cu pricina, are niste idei bunicele in ea, dar cred ca anumite diferente dintre barbati si femei sint exagerate. Nici pe departe nu sint toate femeile asa cum zice el in carte si nici barbatii, in a mea relatie e chiar putin pe invers as putea spune.
E totusi o carte bunicica, citeva idei faine, dar in rest nimic iesit din comun.