Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Claudelu si noi pe lista!!! Io, Niels si Ilie!!! :-))
Adelino, te-am pus pe raboj...doua campari Tiu eu bine minte ca e rosu si alb??? De care vrei sau unu asa si unu-ashea???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Multzam fain. Nu prea are importanta alb/rosu pe care pui mana ... da' parca se face o culoare mai apetisanta rosu cu galben (suc de portocale)

Mergi la inceput

Si daca tot mi-ai dat un deget, hai sa-ti iau mana toata ...poti sa-i aduci lui Radu o vedere cu mica sirena (i-a promis fiului sau sa-i trimita una)si pana ajungem noi pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

AAAAAAAAAAAa,golani golaniiiiiiiiiiiii!!
Pai vaz ca ati stabilit tot..io vin cu un bebelus urlator pentru incalzirea atmosferei!
Cred ca iese cu bataie la bucatarie,ca si Catalin e isteric cind e vorba de mici si ciorbe..meserie,io stau la plaja si baietii muncesc..pentru Amelie poate gasesc vreo viitoare mamica dornica de leganat..eu M-AM SCOS BEY!!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Am pus si sirena, Adelino...:-))) Pai atunci sa trec pe lista si doua cartoane de soda: unu cu suc de (n)arancia (hihi...narancea, scot zeama din tine!!!) si unu de pepsi. Bun ashea???
Io deja ma desfat numa cu inchipuirea...beietii la bocatarie si fetili la...barbut sau poker!!!

pozulici

Mergi la inceput

suc de narancia il aduc eu (da' pentru aia poti sa scoti zeama din narancea), ca vreau din ala la cutie, nesifonat ... sa vedem ce mai zic si ceilalti ...

Mergi la inceput