Sus in Scandinavia (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

of of of faci ceva cu romancele hahahaha ce va agitatzi ma asa? mai este pina pe 11 septembrie . ce liste tot vretzi voi de la mine ? am sa fac eu o lista cu voi hahahahaha va pun pe lista neagra !
ce lista ne trebuie sa facem o ciorba ? doi pastirnaci si trei morcovi si o ceapa ? hahaha ok le punem pe lista si luam 10 kg de carne de vaca pt mici. sa vedetzi ce o sa iasa cu banii parca vad, unii avem koroane daneze altzii suedeze.
de Horica a zis ca vine si i-am zis sa intre aici sa puna o lista cu ce are el de vinzare. Lalandia, cu Jorjica am vorbitara la telefonsky si nu vine omul, abia a venit din Romania si are si cupil micutz, si nu are unde il lasa, asa ca Horica pina acu, e pe lista.

Mergi la inceput

am intzeles eu gresit, sau Claudia vrea sa vina la petrecere tocmai din Romania ? astea minuni si figuri............. hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by narancea

am intzeles eu gresit, sau Claudia vrea sa vina la petrecere tocmai din Romania ? astea minuni si figuri............. hahahahaha

AS VREA IO!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Claudelu, ce faci acilea...dusuri scotiene cu noi?? Una calda- alta rece, ba vii, ba nu vii!! Las ca punem poze cu noi, fetele si dl. narancea!!! :-))
Ba narancea, sa te prinda al de sus ca faci comentarii la mincare!!! Ca trebuia nu-sh ce carne in loc de nu-sh ce carne ca-ti trag o bataie la barbut si te las si fara coroane...sudeze, daneze...n-o sa mai conteaze!!!
Deci...o sa fim 12 pina-la urma!!! 5 cartoane de bere ajung din alea cu 24 de doze??? Asta inseamna pentru toata perioada 10 beri de caciula....da' soferii n-au voie duminica asa ca partea lor se reporteaza...:-))) Vin, cine doreste si de care, si cit??? Soda de care (pepsi, 7 up, cola)??? Si cit, iar???

pozulici

Mergi la inceput

aolueeeeeeee moldoveanco hahahahahaha, mincatias gura ta cu nas cu tot si cu urechi, imi iei coroanele la barbut ? hahahahaha tine minte ce ai scris, de nu pleaca ilie acasa cu alt stapin hahahaha deja ma apuc sa ii fac cotetz aici.

Claudia mama, aaaaaaaaa tu bagi strimbe ? asa ceva........ lasa nu fi necajita ca nu pierzi cine stie ce, o sa fie o bauta, dupa aia o curatz de lovele pe lalandia, ii iau si ciinele, cred ca pleaca in chilotzi acasa, si aia ai lu barbatisu hahahaha si cam asta o sa fie.

Adelino gasisi mama cabana? e rezolvata ? trebuie platit in avans nu ? vrei sa iti trimitem repede toti, cit ne vine pe persoana ? sau pui banii si iti dam cind ne vedem ? zi cum facem, poate ar fi mai sigur sa ii dam deacum, asa am facut noi in dk plata la inscriere si apoi am calculat diferentzele de la mincare.

Lalandia tu esti linga granitza tu cumperi berea, si daca e ceva o sticla de tarie sau doua si poate niste vin. Deci verilor hai sa vedem cita bere luam, 10 de caciula e bine zic eu cum a zis lalandia, ce ramine o vinem la suedezi hahaha si jucam cistigul la barbut.

Cineva din suedia, care sta cel mai aproape de cabana ia carnea, 8 kg de carne tocata de vaca, 2 de miel tocata si o bucata de ciorba tot de vaca cu os si grasime.

eu iau de la talcioc de aici legumele de ciorba, pastirnaci, ceapa, morcovi, luestean, ardei iutzi, usturoi, bicarbonatul pt mici,mustar, si ce draq sa ma iau ? ceva rosii ? ardei ? ba iau vinete si coacem si vinete pe jar ? si cartofi die copt ? ii ingropam in jar ?

ne va trebuii o cratitza mare, una din aia de ii zice pe spaniola El grande hahahahaha verifica adelina mama daca cabana poseda asa ceva si daca este gratar acolo, sa avem ce pune peste foc . daca nu trebuie sa organizam o gratitza si un gratar tot de pe la suedezi cumva care sta mai aproape.

cred ca este si un magazin ceva acolo linga cabana daca uitam ceva mergem si luam.

ne mai trebuie voie buna, pe asta cine o aduce ? rayu ela ?

si table, cartzi de joc,aducem fiecare, si fiecare sa se gindeasca, fiecare familie sa faca un numar distractiv pentru ceilaltzi, fiecare ce il taie capul, dar sa fie haios si sa ii faca pe ailaltzi sa rida, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:

Adelino gasisi mama cabana? e rezolvata ? trebuie platit in avans nu ? vrei sa iti trimitem repede toti, cit ne vine pe persoana ? sau pui banii si iti dam cind ne vedem ? zi cum facem, poate ar fi mai sigur sa ii dam deacum, asa am facut noi in dk plata la inscriere si apoi am calculat diferentzele de la mincare.

ramane cum ne-am inteles, platesc eu si pe urma ne intelegem

quote:

si table, cartzi de joc,aducem fiecare, si fiecare sa se gindeasca, fiecare familie sa faca un numar distractiv pentru ceilaltzi, fiecare ce il taie capul, dar sa fie haios si sa ii faca pe ailaltzi sa rida, ok ?

eu deja stiu ce contributie vom avea noi .... ne vom aduna sigur de pe jos si de ras si la propriu

naranceo, m-ai data gata ...ai reusit de data asta sa scrii mai mult de doua randuri

am sa iau legatura cu proprietarul ... grill stiu ca este ...de cratite intreb, daca nu om lua cu noi o oala de cativa litri

la carne nu prea m-as baga ca nu ma prea pricep ... da' daca-i musai oi face-o si pe asta, ca de voie buna

Claudelu bine ai venit las' ca data viitoare o punem de chef in Romania ... sau mai stii poate trageti o fuga pana aici

lilanda nu te vad bine...ti-a pus narancea gand rau si tie si lui Ilie ... da' imaginea ta in chilotzii lui Nils nu-mi da pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99

lilanda nu te vad bine...ti-a pus narancea gand rau si tie si lui Ilie ... da' imaginea ta in chilotzii lui Nils nu-mi da pace

Breee....si Niels ce face???? Io cre' ca narancea lui i-a pus gind rau, nu mie!!!!
Bon...hai ca de beutura ne ocupam noi....120 de cutii de bere, vin ajung 6 sticle din ala rosu de Chile, sau tre' sa iau mai mult??? Mey, cu taria nu le am asa ca ziceti voi ce vreti...da' daca are franzutoiaca tuica, io zic sa cumparam numai un apertiv doua de pe-aici...ceva martini sau Irish cream, ok??? Cine ia cafea????

pozulici

Mergi la inceput

lilanda daca nu ti-e cu suparare poti cumpara o sticla-doua de campari sa am si eu (si cine mai vrea)la micul dejun?

cafea putem lua noi si de filtru si ness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Manca-v-as inimioara, ca rau o mai puneti de baute!!!!
Eu va astept la Arad, sa vedeti acilea beute, de aia groaznica, cu tuica de Ardeal...ufffaaa ca rau te mai imbeti de la ea si nici rau nu ti...Deci, la anul care se inscrie???Rayu si Cata s-au inscris deja...Va astept!!!

Mai, ca nu stiu ce faceti voi, dar mie mi-ati cucerit inimioara!!!

Vreau pppppppooooooooozzzzzeeeeeee!!!!!!

P.S: Narancea, m-ai spart, cum de ai reusit sa scri mai mult de o fraza:)))))))))

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

Deci, la anul care se inscrie???Rayu si Cata s-au inscris deja...Va astept!!!

Si noi, si noi!

Ardealu' Ardealu'
Ardealu' ne cheama ...

Mergi la inceput