Sus in Scandinavia (4)
Raspunsuri - Pagina 12
frantuzoaica spune:
Adela,asa ma gandeam si eu.Noi avem o lada frigorifica,la o adica putem lua cate ceva de acasene pentru prima seara(vineri,nu?)sa ne dai si noua harta,sa vedem unde-i cabanuta ..nu de alta,dar de data asta nu vrem sa mai pierdem inceputul petrecerii Io mi-s batuta in cap azi...voi veniti cu noi!asa ca ne pierdem de manuta hehehheh
La cumparaturi nu ne trimiteti pe noi ca eu sparg portofelul iar Daniel..fuge!
hai ca am fugit,vin soferii si vor salariile!
Adela99 spune:
Si nu uitati sa pastrati chitantele (nu pentru decont ci pentru imparteala cheltuielilor)
Harta o primesc o data cu factura, dupa care vi-o trimit.
lilanda spune:
Voi care lista vreti de la narancea bre??? Aia cu..cumparaturi romanesti sau aia cu ce ne trebe noua la intilneala, ca io pentru asta din urma il tot bat la cap!!! El e circotasul, bucatarul - pardon, sef care stie cum se face ciorbita, micii si toate alalte si sa-l vedeti cum birfeste dupa aia daca nu-i convine!!! (haha, narancea, ma pun bine cu tine!!! Dar am incredere ca tu esti food technologist). Mai precis io vreau lista de la narancea la modul...cite kile de carne de vaca, de miel, de porc de ce-o fi si alalte!!!
Sintem 13, da??? Cite de beri de caciula, vin, apa sau suc-soda?. Propun ca astea toate sa le luam din Germania (noi si cu narancea).Si mustarul....
quote:
lilanda tu cu daneza te descurci si in Skåne ca si aia vorbesc de parca au un cartof fierbinte in gura
Pai cum vrei sa vorbeasca...nu fura si-astia danezi????
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Sintem 13, da??? Cite de beri de caciula, vin, apa sau suc-soda?. Propun ca astea toate sa le luam din Germania (noi si cu narancea).Si mustarul....
Eu ma bazez pe tine ca esti fata deshteapta si de incredere, da eu am socotit 11 si cu Ilie 12 (nu dati, da' oare pe cine am scapat?)
Oricum loc este!
Adela99 spune:
Recunosc, eu ma refeream la lista cu produse romanesti, ca de la aialalta mi-am mutat gandul... ca vaz ca narancea nu se prea inghesuie cu scrisul si cand o face, scrie balade ...
lilanda spune:
Io cre' ca n-ai pus la socoteala si baietii aia doi ai lui narancea....ca parca asa tiu minte :-))) Unu Horica sigur - "ala baiat de treaba" si al doilea, Jorjel, parca!!!
naranceo, lasa baladele, ca o sa ai vreme de cintat, si zii odata cu citi baieti vii si daca mai esti sef la mincare...
(Asta cre' ca intra pe furis pe net, ca n-apuca sa citeasca decit ultimul mesaj...pariu!!!)
pozulici
frantuzoaica spune:
ptiu!scapai!
Adela,iti spun sigur ca narancea sta si incearca retetele sa nu care cumva sa dea gres fata de fumeisi imi si inchipui:bucataria in fum,alarma tipa,narancea se frige la labute,scapa oala cu mancare...si nu mai continui ca va inchipuiti voi mai multe!hehehhe ce mai!bucatar sef!d'aia nu zice el nik,tace(zbiara la propriu!)si face!
las' ca ne descurcam noi care cumva cu de'ale gurii,daca nu si nu,ne inchipuim ca suntem in
Bai, eu de ani de zile nu am jucat remy si chiar mi-am luat din Romania cand am fost...care-i amator?care pierde,spala vasele!heheheh sau mai vedem noi ce pedepse!
frantuzoaica spune:
apropo de vase...or sa fie acolo sau tre sa luam noi ?ca sa ne orientam la pedepse
Adela99 spune:
Vase sunt...ca parca scria ca bucataria e dotata ... tu pune tuica si remy ...lilanda tu ce carte iti iei cu tine? ca eu pun cartile de rentz
lilanda spune:
da...mey, ca bine zici de-un rent!!! Hai ca io aduc si zarurile...de-un barbut!!!
pozulici