Sunt sau nu insarcinata?

Sunt sau nu insarcinata? | Autor: mihaelasandu

Link direct la acest mesaj

Am avut mereu o menstruatie regulata, la 30 zile aproximativ. Luna aceasta nu mi-a mai venit(pe 6 august trebuia). Am fost la doctor si mi s-a spus dupa un control ca sunt insarcinata in 4 saptamani. La aceeasi clinica, Marie Stopes mi s-a facut un test care a iesit negativ. De atunci mi-am mai facut si eu unul barza care tot negativ a iesit. La ecografie mi-a zis ca nu se vede nimic... nici sarcina nici chist ovarian. Singura zi in care nu am facut protejat a fost 15 iulie(a zecea zi de la prima zi de ciclu-adica 6 iulie)... Mi s-a dat medroxiprogesteron sa iau 5 zile. Azi as termina tratamentul. Am mai avut niste dureri infundate de atunci de cand trebuia sa-mi vina insa nu s-a intamplat nimic pana acum. Nu stiu ce sa fac, sunt studenta si chiar nu pot pastra sarcina... Cum pot afla daca sunt sau nu? Test la sange cica ar fi cam devreme sa imi fac. Am asteptat deja 11 zile si trebuie sa stiu ce mi se intampla..Va rog mult sa ma ajutati. Ce pot sa fac? Cum pot afla sigur?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nu cred ca e prea devreme pt. testul de sange daca au trecut 11 zile de canf trebuia sa-ti vina CM. Incearca sa-l faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Este MARE PACAT sa faci avort!
Poate nu esti însarcinata, dar, în cazul în care esti, PASTREAZA-L! Stie Dumnezeu de ce ti l-a trimis; COPILUL ESTE SFÂNT!
Sa înteleg ca esti studenta, nu esti maritata si...sa zicem ca nu stai bine dpdv financiar. Nici o problema! Dumnezeu va avea grija sa nu va lipseasca nimic (tie si bb-ului), chiar daca la început va fi o perioada mai grea!

Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa-ti îndrume pasii spre calea cea dreapta!

Sa ne anunti care este situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

oare dumnezeu poate sa mi l educe si sa ii dea sa manance? Eu cred ca nu si in Romanaia sigur nu are cine sa ma ajuate ca femeie..am fost in sitiatia ei si am facut un avort nu mi e rusine sa o spun a fost decizia mea si a lui amandoi fiind constienti ca nu se poate altfel.Oricum aici IN ROMAANIA NU ARE CINE SA TE AJUTE CU NIMIC DACA AI UN BB SI ESTI STUDENTA..CU NIMIC SUBSTANTZIAL ASA CA ....E GREU DE ZIS SA IL PASTREZE SI CA E SFANT..E ADEVARAT CA E PACAT CA ETC .CA SUFERI CA OM ETC..DAR daca nu va avea ce ii trebuie daca nu o sa aiba cine sa stea cu el...ce o sa se intample?

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Poti sa iti faci fara grija testul de sange, e cel mai sugestiv inca din prima zi de intarziere a menstruatiei....Poti sa iti mai faci un test de la farmacie dar cu urina de dimineatza.
Gandeste-te bine bine apoi...si ai grija de tine!

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

gianna_r,Este MARE PACAT sa faci avort!e adrevarat ce spui tu dar este mai putin important pentru unele persoane ,fiecare cu credinta sa,eu una as pasta copilul .......si eu am dat un copil afara acuma 3 ani deacord comun cu sotul meu ,motiv ca e prea devreme si mai avem timp.....acuma ma pedepsit dumnezeu ma chinui de atunci continu si am avut 3 sarcini oprite din evolutie si sarcina aceia era perfect bine dezvolata si era in 11-12 saptamanii ,acuma trag cosencitzele,asta e.Dar e bine sa te gindesti inainte de renutza la sarcina Mihaelasandu.Numai bine si toate cele bune!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput