VIZITE SAU CONCEDII LA PRIETENI DE PE NET

VIZITE SAU CONCEDII LA PRIETENI DE PE NET | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

Vi se pare deplasat sa ne cunoastem mai bine, chiar sa ne vizitam dupa ce am corespondat o vreme pe net si ne-am format o parere unii despre altii ? Mie una mi-ar placea sa cunoastem familii tinere cu copii mici - ca noi - , sa ne vizitam. Din Bucuresti, dar nu numai! Chiar si din alt oras sau din alta tara!
De exemplu week-end-ul asta sau concediul asta il petreceti voi la noi, week-en-ul viitor sau concediul venim noi la voi!
Fiecare e gazda o data si urmeaza sa fie musafir data viitoare! Cum suna? Ma refer la situatia de a ne vizita cand locuim in orase sau tari diferite! Fiecare il plimba o data pe celallt prin cele mai frumoase locuri posibile si il gazduieste, iar data viitoare e el musafir! Bineinteles, dupa ce ne cunostem cat mai bine corespondand pe net!
Sau macar pt cei din acelasi oras, cazul meu Bucuresti, vi se pare aiurea sa ne cunoastem mai bine pe net si sa incepem sa ne vedem prin oras sau sa ne vizitam?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Asta-i continuarea subiectului "Prieteni de pe internet" deschis acum 10 minute de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Eu una tare mare nevoie as avea sa mai cunosc cateva mamici din Bucuresti... Ne-am mutat de 1 luna in Bucuresti... si mie mi-e tare greu ca stau mai toata ziua singura acasa si nici nu cunosc mai pe nimeni cu care sa ma vizitez...
Stam in Drumul Taberei si aproape tot timpul sunt cu bebelacul in parcul Mogyorosh...

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

cred ca intalnirile din parc sunt mai realizabile, iti dai seama ce ar insemna sa te viziteze toti prietenii de pe forum??? sau sa-i vizitezi tu pe toti? mai bine ne intalnim in parc. eu si bebusha ne ducem in 23.
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Am vazut acum cateva zile un reportaj interesant pe un canal de televiziune canadian. Pe un site specializat se creau legaturi intre francezii din Franta si francezii din Quebec. Familii de aici faceau schimb de case pe o perioada determinata cu familiile din Franta. Astfel, sa zicem, familia din Franta ajungea in Montreal pe 2 iulie si erau intampinati la aeroport de un prieten de familie al familiei quebecoase, care le dadea cheile si ii ducea la apartamentul familiei din Quebec. In aceeasi zi, familia din Quebec ajungea la Paris, unde primea cheile casei familiei din Franta. Interesant, dar, evident, destul de riscant. Si totusi, o modalitate fantastica de a face schimb de vacante fara a mai plati cazarea! Cele doua familii nu se intalneau niciodata fata in fata, legatura dintre ele fiind stabilita prin intermediul internetului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mi se pare o idee mai buna, cel putin pentru inceput, terenul "neutru"
Adica ori la munte undeva, ori in parc,... Nu poti totusi stii ce tabieturi are unul si altul, ca sa ii aduci in casa, la fel de bine cum nu stii cum vor fi primite si obiceiurile tale, in momentul in care te-ai duce tu in casa altora.
Dar am o intrebare: de ce dom'le concentratia asta de mamici cu bebici in Drumul Taberei? V-ati mutat toti acolo?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am uitat: si ati lasat toata natia chinezeasca la mine in cartier...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Da, asa e!E mai bine primle dati pe un teren neutru.Chestia cu Franta mi se pare doar partial interesanta.De ce sa nu se vada, sa nu se intalneasca?Mie una mi-ar placea asa ceva, dar in nici un caz n-as da cheile de la casa pe nevazute!Raman la parerea mea, cu mersul pe rand, cand la mine, cand la tine in vacanta sau week-end, dar impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

eu as fi de acord cu propunerea anculinei dar numai pt we...concediu mi se pare mult prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Eu sunt o fire tare prietenoasa si-mi place sa cunosc oameni!
Ca dovada deja mi-am facut cateva prietene pe acest forum!
Ne vizitam si iesim in oras!
Nu ezit niciodata in a-mi face noi prietene cu ajutorul internetului!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

am si eu orugaminte cinei aprope de Ibaraki vreau sami fac prietena sint singura nu vad nicio romanca

knicoleta

Mergi la inceput