plecam si noi la mare!
dragele mele,
scumpul meu prieten mi-a facut propunerea tentanta de a pleca de vineri la mare.noi doi.bineinteles ca m-am topit de placere,dar acum cand se apropie ziua stau si imi pun tot felul de intrebari.majoritatea tin de faptul ca zilele acelea o sa fim foarte mult timp impreuna.si daca pana acum am impartit cheltuielile acolo facem la fel?cred ca in subconstient mi-e teama.cu atatea subtirici pe plaja,iaca si eu cu doua operatii pe burtica si cu un genunchi zdrelit pe scari.eu si cu ileana cosanzeana!orice incurajare este binevenita.
pupici,
Maria
Raspunsuri
tora97 spune:
draguta de tine!!!!
cheltuielile se impart si nu prea... in general, spre exemplu la restaurant, plateste el La alte cheltuieli (diverse) poti plati tu, cu naturalete, fara sa intrebi.. eu asa faceam: el suporta o parte, eu alta, faranegocieri, discutii
cit despre acele mici, marunte "probleme" fii serioasa!!!! atunci cind iubesti defectele incep sa devina calitati, nu le mai acorzi o atit de mare importanta!
Du te cu zimbetul pe buze, increzatoare, fara idei preconcepute, fara complexe, caci abea atunci cind ti le constientizezi cu rivna ele devin saritoare in ochi
! Este adevarat, ca si eu atunci cind m am dus cu el prima data, ma gindeam ca am o burtica in plus, o sunculita "de rezerva", etc. Insa am trecut peste astea (chiar doream sa mi pun costumul de baie intreg) insa m am gindit ca o data si o data tot o sa ma vada si atunci asta e! nu voi putea sa ma ascund o viata!
considera te cea mai cea!!!! si nu uita: distreaza te!!!
pe de alta parte si el s ar putea sa si faca aceleasi probleme...
stii vorba aia: asta sint, iti place bine, nu... este deja problema ta!
dezmatz placut va doresc!!!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
gianina-alina spune:
daca te-a invitata sa stii ca sigur nu ii este rusine sa iasa cu tine!ei au ochii mai mari si mai spiridusi decit noi la unele chestii....tu trebuie doar sa fii convinsa ca esti frunoasa asa cum esti si daca mai esti si fericita in zilele astea ....se va vedea in felul in care arati !
asa ca fara complexe!
distractie placuta !
te pupacim , andreea si eu
mariamunteanu spune:
Poarta un sarong transparent asortat la costumul de baie pe care ti-l legi lejer in jurul taliei si ti-l dai jos cand te asezi la plaja. E sexy si mai mascheaza din adaosurile de pe solduri/burtica.