Mamici de ianuarie-februarie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 9

Anuc spune:
Fetelor, cat costa o eco simpla? Pe trimitere scrie ecografie pelv (peliana) si cred ca e vorba de una simpla. Eu trebuie s-o fac la Medlife si nu stiu la cat sa ma astept. Macar asa cu aproximatie, daca stie cineva.
Anuc si BBL mic

ingerasu spune:
Irina si eu am citit acel articol si intr-adevar am inteles ca saltelele de la Domus Flex ar fi cele mai bune, dar pana la saltea pat sa-mi cumpar. Eu chiar azi o sa dau o fuga de la birou la Loris Company de pe Decebal ca am inteles ca ei sunt unici importatori ai produselor Cam. Mie astea mi-au placut cel mai mult (www.loriscompany.ro) dar vreau sa vad si preturile.
Cum adica din cocos? Da ce se apuca bebica sa-mi manance salteaua?
Cele din iarba am inteles ca miros tare de tot, asa ca cumpara-le din timp ca sa iasa mirosul.
Cu placere Ixxi. Ai reusit sa te programezi?
"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

ixxi spune:
Ingerasu - am reusit sa ma programez, caci eu vroiam pt 5-10 oct. si la data aceea nu mai era nimeni programata, asa ca am putut sa-mi aleg si ora.
ixxi si piersicuta 14+
dr Calaras

NataliaS spune:
Gabiu - nu mi-au trecut de tot, dar sunt oricum mult mult mai rare. Mi-a dat sa iau NoSpa 3x1 cat imi dureaza contractiile astea dese si apoi la nevoie.
Mai fetelor ce dragi imi sunteti cand va aud cum vb despre patuturi - eu am zis ca prin preajma sarbatorilor am sa ma apuc de cumparaturi ca oricum atunci ma apuca "febra" mai mult decat oricand. Si cum termenul cel nou e prin 23.01 am timp berechet...
Natalia si gagalicea (16 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Shobo spune:
crinuta,
si eu am burtica in forma de B.
si am mai obs. ca buricul mi s-a afundat in burta, daca pot spune asa.
joi am si eu echo la Iosup sa vedem ce si cum.
tigabita ce mai face? stie careva de ea? ca n-a mai intrat pe aici. am vazut lista ca are baietel, sa-i traiasca! ea e la Tutunaru cu mine si eram curioasa ce i-a mai zis si dat sa ia, ca si pe mine ma asteapta cu rez. echo-ului de joi.
cam atit
va pup

tomasa spune:
Ingeras la fel m-am gandit si eu cu cocosul , dar o fi ceva, mai stii? Din iarba sigur nu ii iau. Probabil ca va fi Domus Flex sau ceva genul asta.
Cand te interesezi, te rog sa-mi spui si mie preturile de la Loris.
Gabbiu nu te ingrijora ca deja nici eu nu mai sunt sigura ca-l simt. Cand aud de lovituri mi se pare ca eu nu simt nimic. Dar sper sa vina si timpul nostru si atunci va rog sa nu-mi dati voie sa ma plang
Anuc pe mine o eco abdominala simpla m-a costat 1.500.000 lei la CMU. La Medlife chiar nu am idee cat poate fi...
Iti tin pumnii Natalia sa scapi de contractiile alea!
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

ingerasu spune:
Shobo, bafta joi si poate ne dai marea veste. Tigabita a avut probleme si sta la pat, de aceea nu mai intra atat de des. Cred ca a intrat de vreo doua ori si ne-a spus ca este mai bine acum dar ca trebuie sa stea sa se odiheasca.
Irina uite chiar acum plec, mai bine zis fug de la birou, si cand ma intorc iti scriu si preturile. Cred ca si eu ma voi axa pe saltea de la Domus.
Anuc, stiu ca cineva dadea pretul la eco de la Medlife si o morfo era 1.300.000 lei.
"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Shobo spune:
aaa, si inca ceva, va multumesc din suflet pt. uraraile de bun venit! e asa de bine sa stiu ca m-am intors acasa si imi revad rudele si prietenii din viata de zi cu zi si ma regasesc printre cei de pe net...
acolo v-am dus lipsa tare mult... nu am avut din pacate access la net decit in ultimele zile de la prietenul nostru din Seattle. oricum aveam starile acelea de greata sau slabiciune destul de des si nu aveam chef de mare lucru... daca mi-ati vedea pozele se poate vedea ca zimbesc in f putine, in rest aveam o fata de se citeste sila...
mincarea lor mi-a accentuat greata... daca nu erau prietenii nostrii care sa stie de magazinul polonezului si bulgarului de unde luam lapte battut, brinza telemea ca la noi si cirnatii afumati mortali de buni, nu stiu cum supravietuiam ...
mi se facuse un dor de casa... de nu va mai zic... asa a fost SUPER, SUA si chiar Canada e alta lume clar. civilizatie ca la ei n-o sa avem in RO nici in 100 de ani, insa ii spuneam si prietenului nostru ca asa cum e tara asta de cacao, mie mi-e dor de ea de nu mai pot!
va mai scriu.

Anuc spune:
Sunt fericita! Am descoperit ca pot sa mananc gogosar, e chiar bun-bun. Va zic asta ptr ca toata vara n-am putut sa mananc nici un ardei gras. Imi facea rau.Singurele lucruri pe care nu le-am mai suportat de cand cu bb au fost ceapa, usturoiul si ardeiul gras crude. Mentionez ca inainte mancam orice, sunt o gurmanda si nu faceam nazuri la nimic.
Apropos, voi aveti ciudatenii d'astea?
Anuc si BBL mic

Shobo spune:
Anuc, si eu am ceva de care apropae nu ma mai pot atinge fara sa mi se faca rau (greata nasoala) dupa: dulciurile, si inainte mincam destule slava domnului. nu stiu de ce dar nu le mai suport deloc, am ajuns sa-mi fie frica de ele cind le vad, chiar de mirosurile lor. de exp. m-am ambitionat intr-o dim. cind mie mi-e mai bine de obicei sa maninc (mi-a fost pofta) ciocolata facuta in casa, deci f buna. mi-a placut tare mult dar cine crapa de greata dupa vreo 45 min max? eu... si de atunci mi-am pus in gind gata cu dulciurile, daca bebe nu vrea ok. asta e! chiar sint curioasa daca are vreo leg. asta cu bebe, adica daca chiar n-o sa-i placa dulciurile. nu cred dar e placut sa ma intreb :)
ingerasu, crinuta sau fetele care stiu, am si eu o intrebare la voi: am primit de la tara niste lapte de vaca si ma uit la el de duminica daca sa-l fierb sa-l beau. stiu ca tre sa fie pasteurizat dar daca-l fierb oare nu mor eventualele bacterii care mor prin pasteurizare? va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti si mie ca tare mi-e pofta de laptele ala de tara si ma uit la el daca sa beau sau nu. si daca da, as vrea sa-l fierb diseara ca deja sint 2 zile.
m-am gindit sa nu sun d-rul doar pt. atita lucru si sa va intreb pe voi.
multumesc tare mult.