Mamici de ianuarie-februarie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata fetele si o saptamana minunata!

Amaya, sa-ti traiasca baietelul! Eu tot ziceam ca nu ma intereseaza ce o sa fie, ca nici nu vreau sa stiu, dar acum sunt din ce in ce mai curioasa ce e, numai asa pentru stiinta mea, nu pentru ca as avea vreo preferintza. Peste vreo 2 saptamani o sa fac si eu eco si daca e cuminte si nu sta picior peste picior, o sa aflu si eu. Apropos, o sa fiu in 16 saptamani atunci.

Ingerasu, si eu ma gandesc la al doilea copil, mai ales ca vreau sa fie diferenta mica intre ei, de un an, maximum 2.

Ca a venit vorba despre dormit noaptea. Eu nu prea pot, ma intorc de pe o parte pe alta la fiecare 5 minute si pana sa adorm, ma duc la toaleta. Pe burta nici nu incape vorba sa mai stau, o simt tare si n-as sta deloc confortabil. Si mai am o chestie, ma trezesc ca ma intind din toate unghiurile, o chestie anormala ptr ca ma tine burta si ma gandesc ca-i fac rau lui bebe daca-l tot intind asa.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alina Gabriela cred ca dorinta noastra pt. se datoreaza faptului ca nici eu nici Ingerasu nu am avut greturi sau alte neplaceri! Dar nu-i nimic ca peste o luna-doua uiti si tu!
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu dorm aproape numai pe o parte, cu picioarele putin stranse si f. rar intinsa pe spate.
Si, la fel ca tine Anuc, imi vine sa ma intind (mai mult dimineata) si pe urma imi pare rau si ma simt vinovata ca ma gandesc ca lui BB nu-i place sa fie intins asa.
La 16 sapt. de sarcina iti spune sigur sexul copilasului la o eco mai performanta.
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipla

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Alina, daca ai fi avut o sarcina ca a mea - si doresc la tote fetele sa fie asa ca este o placere - atunci ai intelege de ce imi doresc si pe al doilea. Vezi, si Irina este de aceasi parere. Eu nix greturi, nix voma, nix dureri, fara ingrasat (cred ca nu am pus de cat max 1 kg), nu m-am patat, nu mi-a cazut parul - nici mai mult nu mi-a crescut, nici dintii nu mi-au cazut, ba in schimb radiez din toate punctele de vedere. Deci, asa doresc la toate fetele.
Alina, copilul trebuie oricum scos indiferent de vreme, la inceput cate 5 min si mai apoi cresti timpul cu cate 5 min in fiecare zi, sa oxigenezi puiutul. De aceea vreau eu si un carut gen landou pt ca il protejeaza de frig si oricum trebuie sa stea intins, lucru pe care nu il poti obtine de la carucioarele sport.

Oana, eu pot sa ma aplec cat de cat, adica de imbracat ma imbrac singura dar lucruri mai "complicate" nu pot. Iar de dormit nu pot dormi pe spate ca ma iau durerile de dimineata nu ma mai pot trezi asa ca imi ramane varianta "pe o parte".
Stai sa vezi mai incolo cand o sa ne rostogolim din pat

"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, se pare ca amandoua asteptam analiza de urina. Eu una nu cred sa am infectie, deoarece am cautat pe internet, si am vazut ca la sumar am valori normale, si daca eras infectie aparea ceva.
Cu exceptia acelor " rari urati amorfi" totul a iesit ok.

Oana, astept sa ne spui cum a fost la eco, dar mai ales ce e. Iti va face cu siguranta eco abdominala, deoarece dupa 13, 14 sapt nu se mai face vaginala.

Ingerasu, eu sunt ceva mai linistita, insa, pana nu nasc si il vad eu cu ochii mei, nu o sa pot sta calma 100%. Sper sa nu mai gasesc si alte motive de ingrijorare, ca se pare ca suntr experta in asa ceva.

In privinta dormitului, eu tot asa dorm, semi pe burta. Nu pot altfel.
Mi se mai intampla in pat, daca ma intind brusc sa ma doara prin parti, sus, asa ca va trebui sa ma misc mai lin.

Carut am decis sa aduca sotul din AS,deoarece au modele foarte frumoase, de buna calitate si mult mai ieftine decat aici. De asemenea haine va aduce tot el. Nici nu va pot povesti ce hainute superbe de bb au acolo. Ce am vazut eu pe aici e foarte slabut, si culmea - foarte scump.
Am primit o punga plina de hainute de la nasi, de asemnenea am cumparat eu azi un costumas de nou nascut, pt iarna (are si manusi), in rest il las pe sot sa aduca de acolo.

pupici
Crinuta si bb 20+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu tot pe semi-burta dorm, dar cand vreau sa ma intorc cu burta in sus, trebuie perna sub picioare.
Crinuta, mai am putin si plec. Pe la ora 14 aici plec la ecografie. De-abia astept!
Tocmai acum am primit trei bodyuri pentru care am licitat pe eBay pentru o luna, sunt scumpe foc!
Va pup!

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crinuta mama, se vede ca esti mama de baiat Lasa mai baiatul in pace ca il "scoti" stresat de atatea griji cate ai avut tu in sarcina pana acum.
Vad ca si pe tine te-a apucat euforia cumparaturilor, eu mai stau un pic - pana in septembrie- si apoi paziti-va ca daca vin golesc totul. Pana la urma vad ca tot pe aici ramai asa ca avem sanse sa te tinem aproape.

"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, voi ati inceput sa cumparati hainute deja? Eu nu sunt superstitioasa, dar parca nu le-as lua inainte, desi am inceput sa ma uit dupa ele mai abitir de cum ma uitam inainte dupa smacuri si prostii pentru mine. Eu o sa iau inainte cred doar strictul necesar ptr "dupa spital" si evident carut, patut. Cam tot aia e, ce mi-e un patut, ce mi-e un costumas... Sunt nebuna!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Salutari fetele dragele!

M-am intors la lucru si gata, am terminat cu concediul.
Am multe sa va povestesc de pe tarimul fagaduintei... dar cel mai important e ca m-am simtit bine si bebe sper sa fie ok. joi avem programare la 14:30 la Iosup ca sint in 14-15 sapt. (14 dupa calculul meu, 15 dupa ultimul echo de acum 1 luna)...

imediat ce-mi mai asez pe aici pe la birou (deh, dupa concediu de o luna e de aranjat... ) si va citesc cit pot de mult din mesajele vechi ca sa ma pun la curent... va mai scriu.

deci inca o data VA PUP SI DE ABIA ASTEPT SA VA VAD! CIND NE INTILNIM?

pupici tuturor!

SHOBO si bebe (de abia astept joi echo).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Bine-ai venit Shobo! Cum a fost cu avionul? N-ai avut nici o problema, nu-i asa? Se pare ca la bb-i le place tare mult sa zboare.
Fetelor e cineva de pe la Brancoveanu, Tineretului sau alte zone adiacente? Nu de alta, dar as vrea sa stiu cine o sa mai fie in Parcul Tineretului la primavara, la plimbat de bebelus.
Nici noi n-am cumparat nimic deocamdata, insa am decis sa ne limitam la strictul necesar. Prietenele mele care au cumparat multe lucrusoare mi-au spus ca sint citeva hainute cu care nu i-au imbracat niciodata pe bebelusi pentru ca ramineau mici de la o saptamina la alta.
In ceea ce priveste dormitul, adorm imediat, dorm profund, visez mult si rareori imi aduc aminte ce am visat, si nu pot dormi dupa-amiaza. Pozitia este laterala cu picioarele un pic strinse, insa jinduiesc sa dorm pe burta.
Ingerasu, bineinteles ca bebelusul trebuie scos afara, chiar daca este mai frig, insa eu cred ca voi prefera varianta balconului. Nu cred ca o sa iesim cu caruciorul in ianuarie sau februarie.
Irina si Ingerasu nici nu va imaginati ce fericite sinteti ca nu v-a fost rau in primele luni de sarcina, pentru ca ati putut sa va bucurati de ea din primul moment, pe cind altii de abia de vreo saptamina au inceput sa uite de greturi si rau.
Oricum, daca va doriti al doilea bb, sper sa vina exact cind o sa vreti voi.
Alina si OUsorul 19s

Mergi la inceput