Mamici de ianuarie-februarie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Da, Cornelia, si eu m-am gandit ca asta trebuie sa fie. Ma mananca si pielea pe burtica si e bine, inseamna ca creste!!!

Va pupic, vorbim maine!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna seara, fetele!

Bine ai venit, Viktoria printre noi, sa ai parte de un bebe sanatos si de o sarcina fara probleme.

Pe mine nu ma doare buricul, dar simt ca ma tine, se intinde burtica.

Bine ai revenit, kita, sper sa iti treaca odata nesuferita aia de raceala.

Va pup pe toate!

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara,
Fetelor nu va vad bine de oboseala si nu-mi place deloc.
Bine ai venit printre noi Victoria , sa fi sanatoasa si sa dea donul sa fie bb. tau bine.
Kita bine ai revenit printre noi si felicitari pt. baietel , sper ca odata cu timpul o sa ai mai putine greturi ,si la mine au disparut in jur de sap. 13 - 14.
Am inpresia ca eu muncesc prea mult caci seara ma doare burtica . Daca nu lucrez nu ma doare asa ca... nu pot sa ma opresc cu lucrul caci avem nevoie de bani.
Pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Fetelor...am avut o seara de cosmar...Aseara am ajuns la camera de garda ptr ca am facut cistita hemoragica.. Dar singeram atit de tare incit m-am speriat.. Acolo si s-a spus ca singerarea nu provine de la sarcina si prin urmare mi s-a dat un antibiotic ptr astfel de cazuri si bineinteles permis in sarcina..
Ati mai avut vreuna cistita pina acum? Cum ati tratat-o?

Coca 17 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca imi pare sincer rau sa aud de tine ca nu esti bine. Sper sa fiti bine si tu si bb cat mai curand si bine ca nu este de la sarcina. Te rog eu sa ai mare grija de tine si de cel mic.

Viktoria bine ai venit printre noi, sper sa te simti bine alaturi de noi. Si sa-ti traiasca bb sa fie sanatos si norocos.

Kita si pt tine ma bucur ca ai un baietel, vad ca balanta este egala pana acum (cred ca sunt vreo 9 fetite si 9 baietei pana acum). Sa va traiasca si sa creasca mare si viteaz.

"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Coca, imi pare rau pentru tine, sper ca bb e bine sanatos, iar tie o sa-ti treaca repede.

Daca tot vorbesti de seara de cosmar si daca tot va spuneam ieri ca ma durea buricul, ei bine, aseara am avut niste crize de am simtit ca mor. M-a durut ingrozitor buricul inauntru, parca tragea cineva cu dintii de el, il simteam rana vie si nu-mi gaseam pozitia in care sa nu ma doara. M-a indoit de durere. Acum mi-a trecut, dar ce-o fi fost, ca ma ingrijorasem rau. Am sunat-o pe fina mea care e in 8 luni si care se mai pricepe ca a citit mai multe si zicea ca poate sa fie hernie de ombilic, des intalnit in sarcina. Eu n-am auzit si nici nu vreau sa aud.

Sa avem o zi mai buna toate!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Viktoria, bine ai venit printre noi!

Shobo, asa cum ti-au spus si Ixxi si Crinuta poti sa-l bei fiert fara nici o grija. Laptele nepasteurizat poate fi baut daca este bine fiert. Si eu am baut de multe ori in sarcina si analiza de listeria este buna. Singura grija este sa nu se branzeasca la fiert dupa 2 zile in care l-ai pastrat.

Kita, felicitari pt. baietel.Spune-mi si mie te rog la ce este bun thromboass. Nu de alta dar si pe mine ma cam doare capul (nu rau dar obositor) de cateva zile.

Anuc pe mine buricul nu ma supara cu nimic dar am mancarimi de burtica si de sani. Plus ca-mi simt uterul marit cand fac anumite miscari si uneori ma mai doare prin parti.

Coca, iti doresc multa multa sanatate si sa te faci bine repede. Eu am o cunostinta care a avut asa ceva in sarcina si s-a tratat cu antibiotic. Nu a fost nici o problema, totul a trecut repede cu tratament iar fetita ei e super sanatoasa.
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello fetelor!

Coca Imi pare sincer rau ca ai avut probleme. Dar, o sa vezi ca se vor rezolva si tu si bebe veti fi bine.
Ai grija de tine!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

BUna fetele, si bine v-am regasit!
vad ca sint multe persoane noi pe aici, le salut pe toate, si multe noutati! multe voi ati aflat deja ce veti avea.
M-am intors si eu din vacanta, in care m-am odihnit si m-am relaxat, dar mi-a fost si rau. Am stat cel mai mult timp la mama la tzara, unde a fost foarte bine.
Eu acum la 15 saptamini inca nu stiu ce am (la echo 13 s nu s-a vazut), am slabit vreo 3-4 kg din cauza varsaturilor, inca le mai am zilnic dimineata, iar in cursul zilei la 2-3 zile.
Nu mi se cunoaste deloc burta inca, iar miscari, nu stiu ce sa zic, mi se zbat muschii de la burta citeodata si nu stiu daca are vreo legatura.
Crinuta, cum ti-a iesit analiza urina?

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Tomasa (Irina): Eu am un sindrom in care sangele meu se coaguleaza foarte repede, motiv pentru care il mai diluez prin niste injectii.Azi dimineata am fost la hematologie Fundeni, si dr. mi-a spus sa nu iau inca tromboass.
Tromboass-ul este un aticoagulant,de fapt o aspirina foarte mica de 50mg, fata de 400 cat are una obisnuita, insa nu este recomandata in sarcina decat in situatii exceptionale.
Durerile de cap eu le suspectez de la aerul conditionat de la servici, si de la lipsa de aerisire (la noi sunt geamuri termopan care nu se deschid), si toata aerisirea se face prin tuburile de ventilatie si cele de aer conditionat. Insa am mai citit prin unele carti ca migrenele sunt frecvent aparute in sarcina.
Kita (Alina)

Mergi la inceput