Mamici de ianuarie-februarie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 10

crinuta spune:
Draga Shobo, eu zic sa il fierbi. Pentru ce sa risti?
Abia astept sa ne povestesti cum a fost acolo. Cum de nu ti-a placut mancarea lor???????
Crinuta si bb din burtica 20+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

ingerasu spune:
Shobo, daca-l fierbi nu are de ce sa-ti faca rau.
Irina chiar acum m-am intors de la Loris si de la HappyBaby si iti scriu un PM cu ce am gasit acolo.
"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Shobo spune:
pai sigur l-as fi fiert, nu-l beam asa nefiert. intrebarea mea era daca prin fierbere nu mai conteaza ca nu e pasteurizat? ca nu prea mi-e mie clar ce este pasteurizarea asta, stiam ca inseamna o tratare la temp. f mare si atit.
ok, atunci il fierb diseara si ma bucur de el.
multumesc mult.

oana cretu spune:
Va multumesc la toate fetele pentru urarile voastre pentru bebitza meu.
Crinuta, da, tot la fel este burta mea, mare si in forma de B. Si exact in acest moment cred ca danseaza "Macarena" bebe...Ca mi le trage, nu gluma.
Mai devreme, cand am venit acasa mi-a fost rau in masina de la serpentine si caldura si am vomitat cand am coborat din masina. Of, sa treaca odata caldurile astea.
Dar m-am bucurat ca i-a dat surorii mele d-na la care lucreaza 3 sacose de hainute noi(maieuri, chilotei, bodyuri, rochite....) pentru bebei, mai multe pentru fete, dar le-am impartit cumnatei, prietenei care asteapta fetita, altcuiva...si am oprit cateva care sunt pentru baiat. Dar mi-au placut tare doua seturi de baiat pentru nastere cu body, babetica, caciulita, totosei...Astea le iau la spital. Si trebuie sa trimit banii pentru o licitatie de pe eBay pentru o paturica pufoasa care se face si pe post de ceva de infasat cu fermoar. Eu sunt in febra cumparaturilor acum.
Ingerasu, trece-l si pe fi-miu pe lista, sa ma mandresc si eu!
Va pup!
oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

ixxi spune:
Shobo laptele pe care avem noi voie sa-l consumam trebuie sa fie pasteurizat sau fiert bine. Si eu beau laptic de la tara, fiert bine bine.
ixxi si piersicuta 14+
dr Calaras

Shobo spune:
crinuta,
pai mincarea lor e fff gretoasa, multa (portii uriase) si probabil si pe fondul greturilor mele nu am apreciat-o deloc. dar nici sotul meu nu era prea incintat de ea si nu el nu avea greturi
au prea multe sosuri si habar n-ai ce-ti pun intr-un sandvis cind il comanzi, te trezesti ca-ti pica greu...
in rest mi-a placut, e o super civilizatie, peste tot esti intrebat cum te simti azi? "hoe are you today?", or "hey guys, how's everything?" si din astea... te simti bagat in seama pina si la supermarket la coada la casa. sint multe de povestit, dar cind ne-om intilni si pot aduce si poze daca e.

kita spune:
Bonjour pe ziua de astazi. Am aparut si eu dupa doua saptamani de concediu de odihna si una de concediu medical. Medicalul mi l-am luat in urma unei puternice migrene care m-a tinut cam TREI saptamani (din 24 iulie cam pana de 13 august), timp in care nu am luat nici macar un paracetamol. Am vorbit cu dr. ginecolog si mi-a spus ca o sa ma treaca pe tromboass sau aspenter de saptamana viitoare.
La mine greturile au inceput sa se diminueze, am slabit cam 4, 5 kg de la inceputul sarcinii, si abia am recuperat doua, asa ca azi dimineata aveam 49 Kg, ultima data cand ama fost sambata seara, asa ca pot considera cele doua zile pline numai cu nod in gat un eveniment
Azi dimineata am fost la Iosup, si mi-a spus ca e BAIETEL, ca e bine dezvoltat, are varsta de dezvoltare cam cat varsta mea de sarcina.
Va pup si abia astept sa-mi fac timp sa pot citi cat ati postat in ultimul timp.
Kita(Alina) si samburas de 14S si 1zi

Viktoria spune:
Buna fetelor,
Sper sa ne primiti si pe noi in mijlocul vostru. Am o fetita , Doris de 6 ani si acum sint insarcinata in saptamina 12. Terminul il am pe 24 Februarie. Am aflat doar saptamina trecuta ca sint insarcinata, deoarece avusem in Aprilie o pierdere de sarcina in luna 2 iar ginecologul a spus sa am rabdare caci sint hormoni. Bineinteles am mers pe urma la alt medic si cind l-am vazut pe bebe mi-au dat lacrimile.
Pe curind, o zi placuta tuturor

Anuc spune:
Bun venit Viktoria, tie si bebeilor tai! Sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos, vesel si exact asa cum va doriti voi.
Fetelor, eu simt cateodata ca ma doare buricul, dar in interior, parca ma tine ceva si daca ma ridic trebuie sa merg un pic aplecata. Nu foarte rau, suportabil. Ati patit si voi asa ceva?
Anuc si BBL mic

corneliaa spune:
Bine ai venit Viktoria! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe super sanatos, voios si care sa va semene!
Anucsi eu am chestia aia cu buricul. Am intrebat si mi s-a spus ca e normal pentru ca pielea se intinde si deci normal si buricul.
(16 sapt+)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100