Bebelusi de Aug - Sept 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Salutam mamicile si bebeii deopotriva ! Acum , ca avem 1 anishor , ne-am pozat s ane vedeti ce am crescut reclamaalbum09 . Ei , ce parere aveti ?

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI
ingerasilor care au deja un anisor:

HORIA STEFAN

STEFAN DANIEL

RALUCA MARIA

ADRIAN

PETRA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fericire, Sanatate, Bucurii, Viata frumoasa, Noroc,...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Week-end plin a fost asta la mine ...

Oana m-a stors ca pe o lamaie.
Vorba unui prieten, care ne-a vazut in parc cu ea si ne-a intrebat daca i-am schimbat bateriile dis-de-dimineata...
Este argint viu !
Aoleu, Danat, ce ti-e si cu polenul asta !

Merge foarte mult, singurica, si noi trebuie sa ne tinem dupa ea .

Problema mea cu si papa e aceeasi, stau cu ochii ca pe butelie pe Oana, masa pentru noi incepe cu o strangere de inima din partea mea, dar ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bine. Mi-e foarte greu, saptamana aceasta, vineri cred, mergem si la control la doctoritza si sper sa fie bine.
Ea mananca asa de bine si ma uimeste faptul ca nu asimileaza deloc. Ba chiar am impresia ca a slabit. O fi si din cauza ca merge mult, este super-activa, dar...
Ma rog permanent la Dumnezeu sa fie sanatoasa!
-------------------------------

Floarea-soarelui, esti minunata ! Scrii niste mesaje asa de reusite, ca descretesti fruntile !
Felicitari pentru biberoana care, uite !, da fugutza cu carucioarele de papusi . Bravos ! Pai, domnisoara in toata regula!
Succes cu musafirii..

Tigresa, neaparat sa pui poze de la petrecere. Imi imaginez ce bine a fost in curte.
Mi-ai dat o idee si mie cu funditzele la linguritze. O s-o aplic si eu .
Din obiectele pe care le-a luat Horiutza (carte, pix si cheile de la masina) intzeleg ca... va fi scriitor (carte + pix) de mare succes (cu masina , nu ?) .

Roisin, felicitari si voua pentru petrecere ! Poze ! Poze ! Poze !
Si eu ma gandeam cu groaza la faptul ca Oana va fi agitata dupa reuniunea asta a taierii motzului, iar acum dupa ce ne-ai spus de Miruna, sunt sigura ca asa se va intampla.
Pai, cum sa interpretam alegerile Mirunei (mouse, marker si aur)?
Va lucra pe calculator, va fi bogata si va utiliza si markerul (om de afaceri, publicitate ?).

Danat, stii ca si mie mi-a trecut prin cap sa organizeze petrecerea la un restaurant ?
Asta fiindca ma gandesc ca nu vom mai merge la tzara la soacra-mea. Daca va fi vremea asa urata si capricioasa, nu are nici un farmec sa nu stam in curte, la aer, si decat sa stam in casa acolo, mai bine stam in casa la noi.
In plus, ar mai fi si trambaleala cu masini, etc., etc.
Asa ca am reconsiderat ideea si ramanem acasa, .

Si noi vom fi vreo 16 persoane, redusa la minim lista invitatilor, dar uite ca se strang destui.

Am facut rost de banutz de argint, am dat 100000 lei pe el, e fain. Sper sa-i poarte noroc copilei !

Cristina, haide, ma ! Fii in continuare curajoasa ! Cum sa ai emotii cu baitza lui Iris ? Fii serioasa ! Abia astept sa ne dai vestea cea mare .

Iuliana76, ieri m-am gandit la voi. Am intalnit in parc o fetitza dulce-dulce si semana cu Andreea ta. Va trimit o multime de pupici !

Roxanica, baiatul tau este frumos foc ! O stii, ca doar ti-am spus-o de fiecare data !
Stii ce ma gandeam cand i-am vazut pozele ? I-ai trimis fotografiile la agentiile de publicitate ?
Este atat de scump ca e imposibil sa nu fie remarcat.

Mihaela, m-am delectat uitandu-ma la pozele voastre din vacanta. SUPERBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nicoleta, ati sosit acasa ?
de la Oana pentru Andrei !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

[font=Book Antiqua]La multi ani[/font=Book Antiqua] dovlecelului mic si dragutz Petra! O pupam si ii dorim toata fericirea din lume!

Roxanica: ce mamica si ce baiat! Sunteti niste frumosi amandoi! si sa inteleg ca vine un bb? asa am tras cu ochiul pe undeva...

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

La multi ani scumpilor RALUCA MARIA,PETRA, HORIA STEFAN, STEFAN DANIEL si ADRIAN!
Sa creasca mari, sa fie sanatosi si fericiti!

Roxanica-mamica - mai, mai dar ce-ati mai crescut!!!!! Sa-ti traisca puiul si sa fie norocos! Parca seamana din ce in ce mai mult cu tine!

Cristinamh - multam frumos! Saracu Andrei si saraca mami prin ce a trecut cu vaccinul asta... Deja mi s-a facut pielea gaina de frica. Noi suntem programati pe 15 septembrie.

Roisin - vrem pozeeeeeeeee!
pentru Mirunica! Saraca de ea ce s-a chinuit sa adoarma...Tot asa adoarme si Matei cu cineva langa el in pat sau sa stau langa patutul lui pana adoarme.

Danat - multa lume mai ai la petrecerea de 1 anisor a lui Raducu....Daca stau sa ma gandesc bine si la mine vor fi dar eu fac acasa. Partea proasta e ca eu nu am pe nimeni care sa ma ajute. Nici pe mama nici pe soacra-mea. O sa trebuiasca sa fac de una singura tot. Sper sa reusesc. Eu vreau sa ii fac ziua pe 11 septembrie. Asa ca toata treaba o sa o fac vineri seara, vineri noapte si sambata. Uffffff!

Floarea-soarelui - m-am distrat copios la mesajele tale!
-----------------------------------------------
Mateiutzu meu e baiat mare! A inceput sa mearga din ce in ce mai bine...de manutze....ce credeati?
Nu ii place sa-i facem baie in cada mare L-am mutat cu cadita lui in cada noastra si a plans rau de tot. Nu ii place, banuiesc, din cauza ca e prea jos. Sper sa se obsinuiasca ca deja nu se mai poate, e baiat mare si imi umple patul de apica ca ii place sa faca valuri la baita. In seara asta o sa pun cadita pe un gratar deasupra cazii. Sper sa-l pacalim.

Ieri m-a mai bagat inca o data in sperieti! L-am pus pe pat ca sa-l schimb de tricou si dumnealui zor nevoie ca nu se lasa schimbat. A protestat vehement si s-a trantit pe spate....moment in care am auzit un poc zdravan...se lovise cu capul de perete....L-am luat in bratze si ce m-a speriat f. tare a fost ca nu plangea...a cascat gura mare si dadea sa planga, se inrosise tot, dar nu scotea nici un sunet...moment in care eu m-am panicat si am strigat la el. Dupa cateva secunde (care pentru mine au fost minute) a inceput sa planga. Uffffffff, ce m-am mai speriat! Sper sa n-o mai patesc!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI scumpei Petra, sa traiasca multi, multi anisori cu sanatate si voie buna si sa-i bucure pe parintii ei deosebiti!

Mih draga de tine , cate mai tragi si tu, de sperieturi zic, cu Mateiu scump.... a devenit tare sugubatz baiatu' deh, creste, creste...nashpa intamplarea cu zidul cred ca ti-a inghetat singele in vene. Cat despre petrecere, de ce nu te ajuta soakra? Pina la urma cred c-o facem si noi acasa, ne-am cam facut socotelile si a rezultat ca nu se poate la restaurant. Punct.

Dana-ene, polenul rulz eu te-am avertizat

Bey fetelor, cred ca incep sa am fobii de genul: cineva sta cu ochii pe portofelul meu si cand e vremea sa se apropie de salariu, hop o cheltuiala inevitabila se iveste ca o floare! Sa vedeti: ne-a invitat duminica asta un var bun de-al sotului meu la botezul baietelului! Frumos pina aici! Numai ca masa de la restaurant unde credeti ca este?! La Marriott ... Inafara de faptul ca nu am cu ce sa ma imbrac/ incaltz onorabil, nici banul de dat nu-l avem, asa ca va dati voi seama ca ajungem sa ne imprumutam ca sa mergem la botez. Nu-l putem refuza, deja l-am fentat la primul baiat, si el a fost la botezul lui Raducu, asa ca e musai! Chit ca nu prea ma trage atza, ca ma astept la fetze pline de fitze, ca stiu cum a avut la nunta, el e biznizmen si se invarte numai printre astfel de creaturi...nici nu stiu ce cautam noi acolo...ma rog. Asa ca sunt plina, da' plina intelegeti, de spoome, ca nu stiu pe un'sa scot camasa, sa ajung sa nu ma simt prost, ca o tzaranca duminica. Nu stiu daca ati trecut prin faze de-astea...culmea, si nici macar nu vreau sa merg. Offf. Dileme existentiale

Ma duc sa ma uit pe poze, sa mai uit...

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI PETRA, RALUCA MARIA, ADRIAN, le dorim cu ocazia implinirii primului anisor, sa creasca mari si sanatosi si sa aiba parte de viata lunga si frumoasa, plina de realizari!
Petrecere frumoasa!

roxanica-mamica: bine ati revenit, asteptam povestiri din vacanta;

floarea-soarelui: e haios si original stilul tau de scris;

roisin: daca spuneai un cuvintel, uram si noi petrecere frumoasa la papusa ta;

In afara faptului ca ne chinuie dintisorii, David a reusit sa se ridice si sa se lase in genunchi din picioare si merge din ce in ce mai mult singurel. Referitor la jocuri, jucarii, in afara de bicunoscutele chei, telecomenzi, mobile..., lui David nu am reusit sa-i captez atentia decit cu un cub, care are opt imagini de animale domestice si cu care se mai joaca din cind in cind. Puiutii vostri cu ce se joaca?

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Inca o data "La multi ani! " Petra.
Dana_ene : o sa punem si poze...sper ca mai repede decat le-am pus pe cele de la munte..care le-am promis si nici pana in ziua de azi nu le-am pus..
Poti cumpara multa panglica roz si sa faci o multime de ornamente..eu am gasit si organza bleu tot banglica... da foarte bine, poti face funde din 2 panglici suprapuse, 1 simpla 1 organza, ies f. dragute..si am avut si hartie creponata bleu...; am avut si baloane, servetele colorate, fata de masa cu desene, iar daca vin mai multi copii poti lua si coifuri..eu le-am luat pe toate din Cora. Cam asta e ceea ce am pus eu in practica. Mult succes!! Am avut si timp ptr. asa ceva, ca nu am stat la bucatarie; eu am facut doar cafe frappeul si vreo 2 chestii, in rest s-au ocupat mama si cu soacra.

\Cristina : Please, mai trimite-mi o data arhiva..nu stiu ce s-a intamplat, am primit un mail de la tine "Mamici 7" ,pe care nu l-am deschis, eram la curs si nu am putut, si a disparut in mod miraculos...culmea ca la fel si altele, nu am dat nici un delete..mai sa fie, inca incerc sa mai elucidez misterul. \\Roxanica-mamica: Tare frumoase poze...sa va traiasca puiul si sa fie sanatos!

Multi pupici!!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

URAAAAAAA! Am fost la mare singuri! A fost tare bine, am avut o vreme superba, apa calda…totul a fost perfect! Sergiu s-a impacat foarte bine cu tanti Erica (o tanti de-a noastra care a stat cu el) iar noi am avut parte de un weekend nemaipomenit.
Recomand tutror celor care au posibilitatea sa lase bebeii cu mama/soacra/ bona sau alte « tanti » de incredere sa mai faca cate o astfel de escapada asa cum am facut noi. Zau, iti odihnesti creierul, te relaxezi, nu ai stresul unui program in functie de bebe……
Sper sa nu aruncati cu roshii in mine (cele care nu sunteti de acord sa stati fara copil), dar pentru noi chiar a fost excelent.
Acuma sa vedem ce rezoilvam cu bona. Am fost la o agentie de baby-sitting si am ales o doamna care pare serioasa, blanda si care sta si aproape de noi (in acelasi cartier). Mai am de vazut pe cineva, dar in principu cred ca o sa ramana femeia asta.
Ce bine e acasa! As mai sta si sapt. Viitoare, dar din pacąte nu mai am cum (decat daca doamne fereste nu ne place femeia asta si vom fi nevoiti sa gasim pe altcineva). Concediul de odihna mi s-a terminat si ar insemna sa im i iau fara plata ceea ce nu ar fi deloc placut.

http://community.webshots.com/user/sergiu_m03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Fetelor, haideti sa va spun ce i-am facut eu de mancare lui Matei ieri si i-a placut la nebunie
Am facut mancarica cu cartofei, ardei gras (vreo 2), ceapa, telina, radacina de patrunjel, putzina sfecla rosie, rosii. Totul la cuptor.
Le-am mixat bine si sa vedeti ce mai manca rasfatatul mamii

Mai vreau si eu retete. Eu ii mai fac si pilafior cu ardei gras, ceapa, morcovi, telina, dar ma cam feresc acu' ca suntem constipati I-am taiat branzica si am introdus Danonino cu capsuni si caise pe care le rade de-a dreptul, nectarine, portocale, mere si tot degeaba. Ieri a avut scaun spontan (pana ieri, timp de o sapt. a iesit numai cu supozitor) si f.F. greu si ce ma inspaimanta e marimea lui. E f. mare in diametru. Aproape ca al unui om mare.
Sper sa-si revina cu burtika.

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput