Cum sa-mi conving sotul ca nu e batran???
Raspunsuri - Pagina 2
Jeff spune:
Draga mea,
Eu am 29 de ani, sotul meu a implinit deja 40, care-i problema ?
Mie intotdeauna mi-au placut barbatii mai copti, cu mai multa experienta, care sa degaje are matur, barbatie, gandire. Niciodata nu am avut vreo relatie cu unul mai mic sau de aceeasi varsta cu mine, pur si simplu nu am putut.
Asadar, sotul meu are 40 dar pare de cel mult 30, 35. SECRETUL ? sportul, foarte mult sport, factorul ereditar (tatal lui arata bine pana in anul mortii) si mai ales parerea sa despre sine.
Daca iti spun ca al meu alearga zilnic, fara exceptie, iarna, vara, pe ploaie, pe viscol, 8 Km - ma crezi ?
N-am nici un interes sa te mint. Apoi, vara merge aproape zilnic la tenis si iarna saptamanal la ski.
Fumeaza dar ia Picnogenol, bea bere, dar o elimina prin sport. Rezultatul ? - arata super, are un corp de invidiat, nu prea se vede burtica, iar de piele ce sa mai zic? - eu la 29 de ani nu ma prea compar cu el, in sensul ca a lui pare de copil.
Sotul meu se simte atragator, tanar si nici o clipa nu se gandeste ca e batran. Chiar mi-a spus ca se simte tanar.
Spune-i tu sotului tau, daca el nu e convins, ca e foarte tanar, ca nu varsta face diferenta ci credinta ta ca esti OK, ca tineretea vine din interior, si acestea nu-s vorbe in vant.
Pana la urma suntem ceea ce credem !
Melania & Anna-Luciana
photos.yahoo.com/floareal
bibi spune:
quote:
Asadar, sotul meu are 40 dar pare de cel mult 30, 35. SECRETUL ? sportul, foarte mult sport, factorul ereditar (tatal lui arata bine pana in anul mortii) si mai ales parerea sa despre sine.
Daca iti spun ca al meu alearga zilnic, fara exceptie, iarna, vara, pe ploaie, pe viscol, 8 Km - ma crezi ?
N-am nici un interes sa te mint. Apoi, vara merge aproape zilnic la tenis si iarna saptamanal la ski.
Fumeaza dar ia Picnogenol, bea bere, dar o elimina prin sport. Rezultatul ? - arata super, are un corp de invidiat, nu prea se vede burtica, iar de piele ce sa mai zic? - eu la 29 de ani nu ma prea compar cu el, in sensul ca a lui pare
Zau ca m-ai facut curioasa. Ia de sari cu o poza sa vedem si noi!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
vivian spune:
jeje, io am 25 si sotul 36.
deocamdata nu se simte batran, ...si cred ca nici nu se va simti...sunt gravida in 29 sapt asa ca in curand va fi tatic...cine "mai e ca el¿?.
stii ce , cred ca sotul tau e un pic ...afectat de sindromul barbatului de 40 de ani, dar nu e iremediabil.
incearca sa iesiti, sa aveti activitati relaxante si noi, sa ..traiti...din plin fiecare moment al vietii..
cu respect vivi.
Dena spune:
Dintre toate aniversarile mele cea de la 16 ani a fost cea mai trista pt ca ma simteam teribil de....batrana! Hm... Chiar asa si scrie in jurnalul pe care il tineam atunci... iar acum (in curand voi face 36 si ma simt ca de 18 si chiar ca nu ma intereseaza numerele... sunt seci si nu au nici o semnificatie)
Pe de alta parte nu cred ca diferenta de varsta dintre voi sa fie o oglinda care sa distorsioneze imaginea sotului tau in proprii sai ochi. Am multi prieteni , cupluri in care ei sunt cu 10-16 ani mai mari decat ele si nimeni nu se vaita de batranete ci de altele... bani in general (si nu cum ca ar fi prea multi :)) )
De unde trag eu concluzia ca nu varsta e problema ci starea de spirit... cum spunea si floarea soarelui ca Ioana biberoana ei a fost o terapie de succes pt simtamintele sotului ei cu privire la varsta... si eu ma simt bine acum ca sunt cu bebe si tati lui bebe si catelusul nostru intr-o capsula de fericire... nu vreau decat sanatate pt toti si sa ne bucuram cat mai mult unii de altii... pe cand in adolescenta ma simteam singura, neinteleasa... ma rog cred ca undeva ceva imi lipsea...
Ce bucurii are sotul tau??? Ce hobbyuri?? Ce il face fericit??? Cu ce poti sa starnesti copilul din el??? Munca e istovitoare si de cele mai multe ori nu o facem din pasiune ci doar pt afurisitul ala de paycheck... si asta este un mare inamic pt self-image-ul nostru. Sigur ca o poti face fara probleme daca te acrosezi de altceva...daca stii ca dupa munca aia vii acasa si...si... e ceva minunat...ceva pt care dai totul...nu stiu...orice....unii iubesc sportul, altii gradinaritul, colectioneaza te miri ce... altora le e de ajuns caminul cu printesa si bebeii , e universul lor ... ma rog...orice. Ceva care sa te faca extrem de fericit...sa simti ca e musai sa ajungi acolo si maine... Traiul plat...oricat de bun ar fi... tot fara sare si piper este... si primul simptom este acela ca te simti batran si inutil... la unii se manifesta toata viata... la altii niciodata...la altii doar pe bucati... Ideea e ca numarul anilor nu are nici o legatura cu :) varsta... varsta este spirituala...nr anilor sunt o statistica a corpului fizic... E adevarat ca nu e comfortabil sa te confrunti cu osteoporoza, reumatismul sau mai stiu eu ce alte semne ale batranetii, dar nu e cazul majoritatii care se vaita de batranete...Batranii in general au o demnitate demna de invidiat...nu se vaita , mai mentioneaza bietii de ei cate o durere ici , colo... dar au seninatatea aceea de care invatam in scoala cand studiam comuniunea omului cu natura...
Mai bine ii faci un bebe sotului tau ... cred ca e cea mai buna terapie...
Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
adi_edi spune:
M-ati facut sa rid! Daca nu as fi vorbit cu soacra-mea zilele trecute nu as fi raspuns la subiectul asta. Pai voi vorbiti de batrinete la 40 de ani sau chiar mai putin? Stiti ce-mi spunea soacra-mea? Nu stiu cum a venit vorba de "bunici" si ea a tinut sa-mi spuna ca nu-i place cuvintul asta, sa nu-i spunem "bunica", pentru ca ii aduce aminte ca imbatrineste si nu poate accepta asa ceva! Si are vreo 70 de ani... Sa va spun ca nu sta o clipa locului? Ca de cite ori e vreme buna merge pe jos la gradina? (au o gradina in afara orasului) Ca merge tot mereu la biblioteca? Ca in fiecare zi isi face lectiile de engleza, pentru ca atunci cind vine la noi in vizita sa se poata descurca singura? Ca este membru FOARTE activ al unei organizatii de ocrotire a mamelor singure? Si lista ar putea continua, insa nu vreau sa va plictisesc cu programul unei babute care se ia la trinta cu timpul...(Sper sa nu afle vreodata ca i-am zis "babuta"!!!)
adivio spune:
Asta incerc sa-i spun si eu sotului meu, draga Nadia. El tocmai a implinit 37 de ani, si in ziua aceea m-a inebunit de cap inca de dimineata ca a intrat in 38 de ani. Eu tot ii spuneam ca de abia a facut 37 , el nu si nu, gata, a intrat in 38 acum. Asa ca, plec eu frumos la supermarket, ca uitasem sa iau luminarele cu cifrele 3 si respectiv 7, le iau, platesc la casa si ies. Cind ies ma uit ele si constat ca in loc de 7 luasem 8, atita ma batuse la cap toata ziua de ajunsesem inconstient sa gindesc si eu 38. M-am intors la magazin si-i spun casierei cu scuzele de rigoare ca trebuie sa schimb 8 cu 7... daca ar fi stiut saraca ce zapacita fusesem. Si asta numai din cauza lui. A ris de s-a prapadit cind i-am povestit. Sper sa-i fi fost o mica lectie.
Adivio&Ioana-nazdravana
Dena spune:
Adi Edi soacra ta este minunata... trebuie neaparat sa o cunosc... babutele astea energice sunt pasiunea mea... intotdeauna le-am admirat si m-am intrebat care este secretul lor... Tare norocoasa esti mai ales daca o fi si draguta, lipicioasa... unele asa sunt ft ft simpatice...
Sa-ti traiasca !!!
Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Jeff spune:
BIBI, nu-ti trimit o poza ci mai multe, convinge-te pe - photos.yahoo.com/floareal
Melania + Anna Luciana
Dee-Dee spune:
Nadia, ti-am mai citit postarile si de la alte subiecte.
Eu cred ca sotul tau trece printr-o perioada de depresie in urma problemelor tale de sanatate si a decesului tatalui sau, la ca re spuneai ca tinea f.mult. Ca sa-l ajuti sa iasa din starea asta cred ca trebuie sa aplici sfaturile pe care ti le-au mai dat si alte fete inaintea mea:
1. Sport
2. Copil-explica-i cat de mult iti doresti tu un copil, nu discuta nici de varsta ta nici de a lui. Vei vedea cum va intineri sufleteste cand se va juca cu cel mic cu masinutele sau cand veti impodobi impreuna bradutul de craciun.
3. Incearca sa va petreceti mai mult timp plimbandu-va impreuna, mergand la spectacole de muzica, discoteci.
La noi in familie e invers, eu am 37 si sotul e mai mic cu 9 ani, dar sufleteste sunt mai tanara decat el.
Bafta!