Dragostea are frontiere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Mai eu zic ca, cu cat analizezi mai mult o situatie din toate colturile, cu atat mai mult va intarzia raspunsul corect! Eu nu sunt casatorita cu un strain si nici nu am trait in alta tara, insa am citit atatea povesti de succes aici pe forum, incat nu pot sa nu iti raspund si d.p. meu d.v.
Nu-ti mai face atatea griji, esti mare si poti sa suporti multe. Ce daca poate n-o sa mearga, asta e, vei intalni pe cineva cu care sigur va merge, insa vei putea trai gandindu-te ca din prea multa lasitate ai renuntat si poate ca ai fi fost enorm de fericita si implinita alaturi de el? Nu da cu piciorul la fericire, mai lasa-te un pic purtata si de valul vietii, fii un pic mai curajosa, asuma-ti responsabilitatea si fii o luptatoare. Daca el te face fericita, incerca sa lupti pentru o viata buna alturi de el. Ar fi pacat sa renunti din teama sa nu se termine rau! Sa fim seriosi, nici nu a inceput bine si tu deja te gandesti la sfarsit?
Sunt foarte multe femei casatorite in alta tara cu romani sau cu barbati de alta nationalitate, si sunt foarte fericite. Bine mai sunt si nemultumiri si greutati, insa de astea avem parte indiferent ca suntem in RO sau in China, spre exemplu!!!
Franta nu e cu mult mai diferita de Ro d.p.d.v. al oamenilor, ce te faci cu fetele maritate in Japonia sau in Arabia? Ele chiar ca au avut nevoie de mult curaj, insa nu cred ca sunt cu mai putin fericite ca noi din RO. Si poate ca aici iti va fi mai rau ca acolo si atunci, n-o sa-ti ierti niciodata faptul ca ai renuntat inainte de a incerca macar. Fii curajoasa sunt convinsa ca iti va fi bine indiferent de ce se va intampla!!! Peste tot in lume sunt oameni cu suflet ca si in RO.
Sanatate si noroc, ca fericirea sigur va veni!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput