Viata In Germania (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Mona_B spune:
Pt LIVIUJURISTU'
Stii ceva tataie ? Tu mirosi de la mare distanta a dezinformator profesionist de la Securitate care are ca misiune de servici sa strice buna comunicare a romanilor de dincolo de zona voastra de control care s-ar putea la un moment dat sa reuseasca sa va azvarle de la conducerea tarii aleia nenorocite unde va faceti cheful de ani de zile ... Acolo la tine unde esti platit asa de grozav dezinformarea se aplica tocmai ca sa-ti iei in continuare salariul multi ani de zile, aici oameni au sansa sa acceada la informatie intr-un mod mult mai deschis si pragmatic, ceea ce voua va creeaza cosmare, de aceea ti-ai gasit de lucru sa te bagi ca musca unde nu te doare sper :-) ... ca acolo e tare nasol cind te doare, nu ti-o doresc nici tie desi esti de la Secu' ... hai salut si mergi la raportu de seara la tov' "Sa traiti" ...
slakje spune:
De la Subiect: mesaj
liviujuristul
Nou venit
Romania
35 Subiecte
Trimis - 27/08/2004 : 20:49:38
--------------------------------------------------------------------------------
daca vrei iti trimit gratis
am vazut cum va umpleti gentile cu lucruri ieftine cand veniti in Romania!!!
daca vrei iti trimit cateva pachete gratis
apropo regreti ca ai plecat din Romania???
stii ce frumos este la mare,pe plaja
Poftim ce mesaje trimite Liviu Juristu'
Pot sa zic doar Doamne feri....
Ti-ai luat medicamentele azi?
peca spune:
quote:
Originally posted by osolitaquote:
Originally posted by peca
de ex. pt. ZMP este un curs de 15 intalniri(cel putin la noi la VHS) din care daca ai lipsit de 3 ori nu mai ai voie sa te prezinti la examen....primesti o hartie pe care iti scrie de cate ori ai fost si cu hartia in mana te duci la examen.
Eu n-am facut nici un curs pregatitor pentru ZMP, nu mi-a zis nimeni de asa ceva, m-am inscris la examen si l-am dat fara sa-mi ceara nimeni nici o dovada ca as fi facut vreodata cursuri de germana.
Cate bordeie atatea "obicee"!
bai bine zici cate bordeie atatea obiceiuri...si eu am dat pe pregatirorul asta pt. examenul de ZMP 110€. Si la sfarsit profa ne explica cum ca nu ar fi rau sa facem si partea a 2-a...si apoi sa dam examenul....
Si ca atunci cand se fac inscrierile pt. pregatitorul de DSH(sau cum io zice)....au prioritate cei care deja am facut un pregatitor de ZPM....lucru care nu mi se pare tocmai normal....dar tinand cont ca la un oras de 66.000/loc se fac doar 2 pregatitoare(ZMP/DSH....) de maxim 15 oamnei pe an.....nu ma mai mira nimic.
liviujuristul spune:
Mona B
LA VARSTA PE CARE O AVEAM INAINTE DE 1989,NU CRED CA FACEAM OBIECTUL LOR.
APROPO...TU DE UNDE STII CHESTII DE GENUL ASTA.DIN EXPERIENTA TA???
DE ACEEA TE-AI REFUGIAT IN GERMANIA???SA NU TE GASEASCA CINEVA SAU DE FRICA DOSARELOR.INTERESANT,COLEGII MEI MAI IN VARSTA SPUN CA MULTI AU FUGIT "DINCOLO" SA NU FIE DESCOPERITI...
AM FOST VERIFICAT LA ANGAJARE.TU TE-AI LASA VERIFICATA???
INTERESANT,LA ROMANI ESTE O VORBA"HOTUL,STRIGA UITE HOTUL"
LA REVEDERE,FATA DRAGA A FOST UN SIMPLU SUBIECT,DE CE ATATA DERANJ,FARA SA VRETI VA DESCOPERITI CARACTERUL MURDAR SI ALTELE.
SALUTARI CELOR CARE AU RASPUNS CIVILIZAT.
liviujuristul spune:
SLACJE
dupa raspunsul care l-ai dat asta ai primit,fara suparare.
tu arunci cuvinte grele si vrei sa primesti"miere"???
STITI CEVA FETELOR:TOTI CARE PLEACA DINCOLO O DUC BINE SAU RAU ,FIECARE DUPA CUM O NIMERESTE.DE CE M-AM AMESTECAT IN SUBIECTUL"GERMANIA"?AM VRUT NISTE PARERI DE LA VOI .CIVILIZAT.
UITATI-VA CE ATI RASPUNS.DOAR NU VROIATI SA INTREB UNUL DIN BAHAMAS.
PACAT CA SUNTETI ASA "DERANJATE"DE ADEVAR???
ADEVARUL NU TREBUIE SA DERANJEZE PE NIMENI,VIATA ESTE GREA ORIUNDE IN LUME.AZI AI O BUCURIE MAINE DOUA SUPARARI,POATE, SAU...
referitor la hirtie,este frumus ce ai scris catre mine?ti-am raspuns la fel.te deranjeaza/???
liviujuristul spune:
fetelor, in seara asta este un spectacol in oras,cu trupe de renume,cu artificii deci trebuie sa plec cu sotia. voi iesiti in oras in seara asta cu sotii vostrii,acolo la voi,bineinteles?
ne mai auzim.chiar imi pare rau ca se termina concediul.dar o sa-mi fac timp sa va mai dau un "semnal".
va doresc o seara placuta!
liviujuristul spune:
MONA
MONA DRAGA,UITE MAI FACUT CURIOS.AVND LA DISPOZITIE CATEVA MINUTE (NU TREBUIE SA-TI GRABESTI SOTIA CAND SE IMBRACA)L-AM SUNAT PE UN REPUTAT AVOCAT DIN BRASOV,CARE PE VREMEA COMUNISMULUI A AVUT INTERDICTIE DE A MAI PLEDA ,LA ORDIN,DOMICILIU FORTAT DIN 1981 PANA IN 1990 DUPA REVOLUTIE,CAND S-A APUCAT DIN NOU IN LIBERTATESA PRACTICE,SI L-AM INTREBAT CE ERA CU INFORMATORII.
STII CE A RASPUNS:"CE-I CARE ERAU INFORMATORI INTOTDEAUNA ARATAU CU DEGETUL PE ALTII ,CA AR FI,CA SA DISTRAGA ATENTIA DE LA PERSOANA LOR SI TREBURILE LOR".
MAI TREBUIE SA COMENTEZ DESPRE TINE,LAS' PE ALTII.
SI A MAI SPUS CEVA:"DUPA REVOLUTIE MULTI AU FUGIT IN OCCIDENT DANDU-SE BUNI CETATENI,CA SA LI SE PIARDA URMA,MAI ALES IN GERMANIA."
BINE AU ZIS CEI DE LA REVISTA"ACADEMIA CATAVENCU":CAND SE VOR PUBLICA NUMELE CELOR CARE AU COLABORAT,ATUNCI SE VA FACE DREPTATE"DAR SI MULTI SE VOR ASCUNDE DE TOT .UNII AU PLECAT DE PE ACUM SI FAC GALAGIE "DINCOLO'DE BUNI CETATENI.
SABIN BALASA,UN MARE OM DE CULTURA A SPUS"NUMAI MEDIOCRII NU SE POT AFIRMA IN TARA LOR ,CAUTAND VINA IN GUVERNE ,ORANDUIRI SI ALTELE,UN OM BUN SE POATE AFRIMA ORIUNDE MAI ALES IN TARA LUI".ESTE SI CAZUL TAU???
TE INTREBI CE A
FACUT STATUL PENTRU TINE,CA NU AI REUSIT AICI,IN TARA,DAR AI PLECAT SI TU DE LA PRINCIPIUL AMERICAN"NU TE INTREBA CE A FACUT TARA PENTRU TINE,INTREABATE CE AI FACUT TU PTR.TARA TA".
DACA AM PLECA TOTI DIN TARA PE MOTIV CA NU MAI SUNTEM INTELESI CE S-AR MAI ALEGE?
UITE CA ESTE GATA,AM PLECAT,SPECTACOLUL INCEPE LA 23,00.
PA LA TOATA LUMEA.
tinatache spune:
hellooo, n-aveti de gand sa terminati cu juristu asta capatuit?? dati-i ignore nu vedeti ca n-are treaba??? Sau fa-ti subiect separat si balacareste-te pana nu mai poti
Cristina
AdynaB spune:
Aoleu gagici....ce faceti?....ce-i aici,de unde pina unde atita jurist???gata.Am un of,cineva din Augsburg,sau inprejurimi??
Adyna si Selina bambina
roxanak spune:
quote:
Originally posted by liviujuristul
fetelor, in seara asta este un spectacol in oras,cu trupe de renume,cu artificii deci trebuie sa plec cu sotia. voi iesiti in oras in seara asta cu sotii vostrii,acolo la voi,bineinteles?
ne mai auzim.chiar imi pare rau ca se termina concediul.dar o sa-mi fac timp sa va mai dau un "semnal".
va doresc o seara placuta!
Ei, draga Liviu, vineri seara sciai ca vrei sa pleci in oras cu nevestica la un super concert, dar o ora mai tarziu erai iarasi pe net. Ori a fost concertul cam scurt, ori cand a auzit nevestica ta ce bazaconii indrugi, a plecat singura sau cu o prietena si tu ai ramas cu buzele in vant. Glumesc, bine-inteles (asa sunt eu mai glumeata).
Ce doream sa-ti spun de fapt este ca te aprinzi cam repede. Tu propui sa terminam discutia, ti se raspunde si esti rugat sa lasi lumea in pace cu atatea laude ce ti le aduci si la scurt timp raspunzi iarasi si o iei de la capat. Pai asa ne invartim numai in cerc si nu ajungem nicaieri - tu nu aflii ce vrei, sau nu iti confirmi parerile, iar pe noi ne scoti din sarite. Scopul subiectului "Viata in Germania" este altul si am pretentia sa revenim la oile noastre. Hai sa o lasam balta cu securitatea si cu citate celebre, sa nu mai vorbim de avocaii celebrii din Brasov (care au si ei pete negre).
Fetelor, va rog eu, hai sa ignoram provocarile si revenim la ale noastre.
Daca vrei, draga Liviu poti deschide un subiect separat (tot la "calatoriile sufletului") si poti afla parerea tuturor celor din comunitate, nu numai a celor din Germania (cu mici exceptii). Asa vei reusi ca totul sa se invarta in jurul tau si sa ti se acorde numai tie atentie (asa cum esti obisnuit). La subiectul "Viata in Germania" vrem sa ne impartasim parerile si experientele de pe acest teritoriu, fara sa ne intereseze de ce am venit aici, cati bani avem, daca suntem avute sau nu. Toate (toti) suntem oameni si am impresia sa fim tratate ca atare. Ai acaparat deja cateva pagini bune cu bazaconiile tale (mai ales cu laudarosenii - care pentru mine personal imi creaza o imagine bine definita de-a ta), asa ca e cazul sa te retragi si sa-ti vezi de super viata pe care o duci. Sper ca esti multumit cu "noua ta casa", "noul net" (netul e de fapt tot ala, legatura e alta daca te-ai mutat in casa noua) si te rog din suflet lasa-ne in pace.
Iti doresc o viata frumoasa si prospera si la cei 31 de ani ai tai, iti doresc multi copii, asa poate revii cu intrebari legate de bebelusi, la care tii vom raspunde cu placere.
La revedere dragha Liviu