Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

samila,
posibil sa depinda de la stat la stat, insa la noi intr-adevar ni s-a cerut o factura de oricare ar fi ea(gaz, curent,) ....

Bafta!
SI DISTRACTIE PLACUTA!

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb ceva:
mamicile americance, spuneti-mi si mie cum se numesc medicamentele homeopate pentru "drogat" copiii de-a lungul calatoriei cu avionul.Plec in tara si am de schimbat trei avioane ..baietii vor fi cu mine si cred ca ar fi bine sa am acele medicamente in caz ca e nevoie.Nu o sa le dau din start , insa prefer sa stiu ca am un refugiu in caz de isterie in masa...cine stie? poate chiar o sa apuc sa mai povestesc si eu cu sotul meu ca, de cand am nascut, numai ne salutam ...
e ceva , altceva,ce ar trebui sa stiu? ca bilete la locuri ptr bebe am luat...altceva?sfaturide la mamici cu experienta? sa mai iau ceva cu mine?
pupic si multamesc tare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Cu medicament de "drogat" copiii zau nu am cum sa te ajut ca nu stiu nici unul. Alexandra mea a dormit aproape tot drumul, cu mici pauze in care mai "ciupea" din biberon sau se juca (in legea ei, asa ca la 8 luni), dar ai sa vezi ca mai ales bebelusul va dormi bine, il ajuta probabil zgomotul continuu.
Ar fi bine tot pentru cel mic sa ai la indemina o paturica si eventual o caciulita de bumbac, aerul conditionat e tare pacatos si nu stii cum il "prinde". La decolare si la aterizare sa ii dai putin lapte, din cauza presiunii li se infunda urechiusele si "inghititul" ii ajuta la desfundarea lor.
Pentru cel mai maricel sa ai la indemina citeva jucarii noi, nu neaparat sofisticate, ceva care sa ii capteze atentia o parte din drum (banuiesc ca nu va rezista tot timpul pe scaun, probabil o sa ai ceva de furca cu el).
Sa fii atenta in caz ca ai nevoie sa-ti incalzeasca stewardesa laptele, eu am patit o faza destul de urita (am rugat sa-mi incalzeasca laptele. l-a incalzit prea tare, am rugat-o din nou sa mi-l raceasca si a pus apa rece peste formula!!!!). Iarasi atentie cu mincarea pentru Rares, poate vrei ceva anume si atunci e bine sa le spui din timp de preferinte. Cam asta e ce-mi amintesc, sper sa-ti fie de folos.

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

multumesc ,Alina! mai ales ca habar nu aveam de treaba cu presiunea la bebe...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

samila,

noi, cind stateam in Atlanta, am dus bank statements, ca locuiam la o ruda, la inceput, si evident ca acolo primeam si statement-urile. atita vreme cit cei de la drivers licence au vazut numele noastre alaturate adresei cu pricina, le-a fost suficient. dar nu stiu cum e la voi...

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au fost in Hawaii...de unde ati cumparat package-uri (flight+accomodation) ieftinele?

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Samila, in IL, este o brosura la Secretary of State, sau acolo unde tre' sa dai examenul de Driver, si in ea sunt scrise toate cerintele. Noua ne-a fost de ajuns SSN-ul, desi am dus si pasapoarte, si ca dovada de adresa, pt ca nu aveam bill-uri, o scrisoare trimisa pe numele nostru, la adresa respectiva, de catre cei la care locuiam. In instructiuni scrie asa:
-nume, data nasterii, dovada resedintei, SSN, smnatura pt. comparatie
Si toate astea se gasesc in cele de mai sus.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Pilula de drogat copiii se numeste dramamina, chewable si se foloseste pentru raul de miscare da-i si pleosteste. Nu este pentru bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpic spune:

Hello la fete!
Acum doua zile am gasit acest forum si mi-am luat inima in dinti si am zis sa va scriu si eu cate-va cuvinte.
Eu sunt venita de doua luni in State si locuiesc in Tenneesse . In afara de "sotul' meu nu mai cunosc pe nimeni aici.Plictisitor...sper cu timpul sa ma obijnuiesc.Stiiti si voi cum este in tara( prieteni , vecini....mai o barfa....)In prima luna a fost frumos pt. mine (totul nou , plimbari...) dar acum imi este foarte greu.Cu toate ca stiu engleza imi este foarte greu sa imi gasesc ceva de munca, mai ales ca eu am venit ca o simpla turista si nu am niciun fel de acte.
Sper sa ma primiti si pe mine " la o barfa" si din cand in cand poate ma mai ajutati si pe mine cu un sfat cand am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna fetele,
Laura, Aida, Ina va multumesc mult pentru raspunsuri, imi sunt de mare ajutor.
Din cele cerute singura problema era cu dovada resedintei ca restul avem. Daca o scrisoare trimisa pe numele nostru este suficient atunci e rezolvata treaba.Ce bine ar fi! Mie nu mi-a trecut prin cap ca asa ceva ar fi dovada de resedinta.
Sotul meu inainte de a veni cu viza L aici, a facut o delegatie de 2 luni si asa a reusit sa aplice pentru SSn din timp si pe cand ne-am intors a iesit si SSN.
Acum ne gandim cum facem cu permisul, ca numai pentru asta sa ne mutam de unde stam... .
Pupicuri si multumuri la toate

Mergi la inceput