Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi
Raspunsuri - Pagina 9

Dorsilia spune:
fetelor, mi-a scos tot ce-a mancat (120 ml supti cu sarg din sticla) tot-tot a regurgitat, vomat, nu mai stiu, m-a umplut pe mine si paturica si sunt disperata. De ce face asa ceva? Doar l-am tinut pe umar a ragait, cat sa stau cu el in brate ca il transpir????? De ce varsa asa?

Dorsilia spune:
eu una-s terminata psihic cand il vad cum scoate tot ce mananca in 15 minute fara sa stiu de ce. La ULTIMA MASA A MANCAT NUMA 40, acum 120 si a vomat tot. De azi dimineata n-a mai mancat de la 10 cand a mancat iar 120 dar aia au scapat

kim222 spune:
Am intrat sa va salut si sa va citesc...
Noi tot asa fara contractii,fara dureri ,nici vorba de alte semne de nastere...
Azi mergem la controlul saptaminal.
Laura, m-am convins cu diaperele , diferenta de pret este asa de mica ca nu merita luat decit Huggies,macar asa stiu ca-i iau teoretic pe cei mai buni. La Costco au cu 29.99, 228 de buc. Si daca mai ai si cupon....
Intre timp continui sa va citesc......

roxanaz spune:
hello gagicutze cu burtici si pitici.
Lia, eu am scos piticul la 10 zile din casa, si de atunci....vorba Marinei, direct in circiuma. ieri am fost cu el si la terasa, unde mami si tati au sarbatorit si el a dormit non stop. azi am stat 2 ore in parc si apoi la masa....acum doarme rupt de 3 ore. in leg cu atele, da un telefon la medic si fa-ti o programare si gata. tu nu ai programare la control? da un telefon si linisteste-te.
iar cu regurgitatul....stai linistita, ni se intimpla tuturor. o sa manince acum mai curind...daca cumva iti era dor..... probabil ca a mincat prea lacom.
Gabi, suna medicul in legatura cu ochisorul, da, dar nu pune nimic fara sa iti spuna! cu crescutul...linisteste-te, ca creste copilul!!!
eu tin cupilu' in in scaunul de masina cam 3 ore pe zi, mai ales seara cind avem musafiri si el vrea sa socializeze.
va pupam!

azumi spune:
IO chiauna is de somn....De la zece pana la doua jumate n-o vrut fata sa doarma neam si mi-e-mi picau okii-n gura
hai cu tzatza, papa tzatza se termina, hai cu biberonu....nu mai vreau ca nu-mi mai place...da parca ar mai intra neste tzatza...si tot asa... ca avuseram masa festiva azi!Intr-un final adormi...da tare-s curioasa cat doarme ca la cat a bagat in el io as zice ca doarme fro 3-4 ore...da parca vaz ca nu dureaza mult si baga un Leeee...sau mai nou Laleaaaaaaaaa ( hihihihi) de ti se scoala paru.Ata e!
Care intreba de lacrimi la bebeu ca acu nu mai prea vaz... Pity plange cu lacrimi de crocodil, se innoada in barba fara nici o exagerare...Odata ii mai era putin si avea inundatie in urechiusa lui un pic blegutza ( hihihi)...Ii pusei laptik si dadu rezultate bey; nu mai avu aproape deloc urdurele d-alea, si nici nu i se mai lipi ochisoru..
Ma duc sa bag un somn mik...pana vrea piciu iar ceva
noapte faina
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi

vrabiuta spune:
blue - hehee, si eu tot cu caruciorul prin casa... o zi intreaga am mesterit la el sa vad ce stie si cum se monteaza, demonteaza, cum se face landou...
noi vineri mergem din nou la control, daca nu se intampla evenimente pana atunci - ar fi super sa ne vedem la cfr 2, sa ne incurajam reciproc cand o fi mai greu. tu cu cine nasti?
marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

BLUE ANGEL spune:
Marcela, eu sper sa ma internez sambata dimineata si tot pe atunci sa se produca evenimentul .. ca nu mai am rabdare ...
eu voi naste cu dr. Florina Mihalache ...
vorbim ...
simona

polux spune:
Fetele stiti ceva despre alergii? Ca buburuzei mele ii aparura pe fata niste punctisoare, asa ca alergia. Nu vorbesc de cele albe, acelea sunt datorate grasimii laptelui, si trec. Sunt la fel de mari ca acelea, dar sunt de culoarea pielii. Acum vad ca are cateva si pe gat si cateva (mai putine ) pe burtica. Ca o urticare, dar nu sunt rosii. Ce sa fac? POt sta inca doua zile pana ma duc la doctor, caci atunci avem appoiment.
Va pup.
Liliana

iren spune:
Fetele cu bebei, nu va speriati cind vomita, s-ar putea sa faca asta mult timp d-aci inainte, io am avut " norocul" ca Bogdanelu sa-mi vomite pina la un an, im medie o data la trei zile- erau zile cind o facea si de doua ori- fara nici un motiv medical...a fost un cosmar, daca si acum o sa faca bebele asta la fel, sint chiar norocoasa...
PS: Nu-i asa ca v-am dat curaj si sperante?
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

mihaella spune:
Neatza,
Irinuca, merci mult de "pont".Ieri am fost la control si se pare ca pitica e ok,dar avem o talpitza usor in interior din cauza pozitiei intrauterine si bagam masaj la greu.Roxi, parca tu ziceai de Ghindu tau ca are aceeasi chestie.Tie ce tzi-au zis?
Ne-am pus si cercei si vreau sa va zic ca nu a marait deloc cand i-au facut gaurile.E frumusica tare!