Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua burtici si bebici!va doresc bebelusi sanatosi si nasteri usoare!
Vroiam sa va anunt ca si solstrale(Jeni -Sweden) a nascut pe 22 iulie o fetita de 3.950 gr,pe care o cheama Lavinia.Si mamica si beeb sint sanatoase si voiase!
Va pup

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Felicitari tuturor noilor mamici, si bun venit bebicilor.........burticilor,aveti rabdare, si o nastere cat mai usoara si fericita!!!!!
Multi pupici!!!
Mami Florina, beba Elise si tati Mihai

http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Felicitari noilor mamicutze si bun venit puiutzilor!

Eli,esti pe aproape, iubita.Da, sepoate si sa ai contractii fara sa se rupa apa sau sa elimini dopul si sa ai dilatatzie.Fii relaxata,ca mai ai un picutzel!

Gagici, Mariei i se exfoliaza pielea de zici ca-i nesapalata.Atzi patzit careva asa ceva?Care e remediul in afara de laptele de corp,samd...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pe listutza puteti trece numele micutei Giulia Nicole Duma,are 2600g si 47cm si a venit pe lume astazi la Deva la ora 11am.Mami a ei,anne33 e si ea bine,s-a trezit de vreo jumatate de ora,are ceva dureri dar i se vor face ceva calmante si va fi bine.Satatate la toata lumea si la multi ani celor cu numele Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Miha, si moata mea a dat un rand de piele jos, o sa se curete in cateva zile, stai linistita! eu le-am zapacit pe asistente la spital cu intrebarile despre curatarea pielii, ca eram speriata, ce are copilu' ?

am pus pozele pe webshots, o sa mai facem zilele urmatoare altele!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Vad ca azi s-au anuntat multi bebei. Bun venit! Felicitari mamicilor, sa va fie puiutii sanatosi si cuminteti si cum mai vreti voi. Refacere usoara tuturor!

Fetele, am o scurgere maronie si parca elimin si bucatele de dop. Dar sunt asa micute, micute tare, bucatele gelatinoase. Contractiile sunt mai puternice, ma si doare, dar paca ma si ustura pe dinauntru burtica si spatele.

Daca nu voi mai fi pe aici, "La Multi Ani" tuturor Mariilor. Si chiar daca nu e nici graviduta nici mamicuta, ii urez si sorei mele "La mlti ani" si cu ocazia numelui si cu ocazia zilei de nastere-15/08.
Pupicei si weekend placut!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 38 saptamani cu o scumpete de baietel
http://community.webshots.com/user/samara12112003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Bei, Nicole, da' au mandrele noastre la par....E super frumoasa!
Merci de raspuns, ca o luasem razna pe tarla.

Am pus si noi pozici noi:
http://poze.acasa.ro/album?id=3692

Pupi,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Multumim Miha!
si voi aveti cu ce sa va laudati, sinteti niste frumoase si scumpe!
asta cu parul mult e chiar culmea, eu eram convinsa ca puiuta mea o sa fie chelioasa, cand am vazut ce par mult si lung are nu mi-a venit sa cred

Eli, tinem pumnii iubita, nastere usoara!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

LA MULTI ANI! tuturor care-si serbeaza ziua onomastica si multa fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
LA MULTI ANI! si tuturor bebeilor cu nume de Maria, sa creasca mari, frumosi si destepti si sa-si bucure parintii.
O zi excelenta va urez la toate celelalte, mamici sau burticute.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi si "LA MULTI ANI" tuturor Mariilor (Maria, Maria Sabrina, Maria Alexandra, Iza Maria,Raluca Maria, Maria Denisa, Bianca Ana Maria, Anne Marie, Marina si Marina (Bunny). sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii!!!

Mergi la inceput