Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sper sa fi reusit sa ma descurc cu pozele astea ... adresa este http://community.webshots.com/user/alice20041
Spuneti-mi daca nu merge ...

35 de ani/pesti
LMA 12.08.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Roxi, e un grasan Ghindu, are gusulita , si motata mea are dar e mai mica, doar sintem fetite!

Alice, e un frumos puiul tau! sa va traiasca si sa fiti sanatosi!

Maria, daca te apuci de nascut nu stiu cine se mai ocupa de lista ...asa ca eu zic sa gasesti inlocuitor si pe urma sa mergi la nascut

vad ca si puii vostri au ore preferate cand adorm, si a mea are ...ora 11, daca facem baita la ora 9 sau 10 ea tot la 11 adoarme, parca e programata! aseara a dormit destul de bine, adica de la 11 la 2 (am reusit si eu sa gatesc in "pauza" asta, ca altfel murim de foame), de la 2 la 4, de la 4 la 6 si de la 6 am facut ochii mari pana la 8 cand am plecat in parc ...imediat cum iesim pe usa adoarme! astazi am stat in parc pana la 12 , adica 4 ore, si a dormit neintoarsa !

va pupacesc

ma duc sa calc, cat e liniste si pace prin casa (motata doarme)!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si pe mine ma dor salele si umerii de la dusul in brate. Cu greu il mai tin si la ragait... Ma gandesc oare ce m-oi face mai incolo cand mai creste, ca eu sunt o pispirica...

Nicole, am inteles eu bine, ai gatit azi noapte???? Pai si cand te mai odihnesti? Si la 8 ati plecat in parc? Mai si eu nu-s in stare nici pe la zece sa ma desprind de pat, asta cand doarme bebe, ca sunt dese zilele in care imi da trezirea la 6-7.

Cristalina, cum ti s-au stricat biberoanele de la Chicco? Ce-au patit? Ca si eu am tot din alea.

Cum a fost la voi la botez, cele care l-ati avut deja? Noi il avem duminica.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

rain, eu imi pusesem sperantele in tine...da' de data asta te iert. mai poti? ca nu stai prea bine cu somnul bag seama. esti o vrednicuta!

alice super pozele, sa-ti traiasca!

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Alice, sa-ti traiasca flacaul! Super pozici!

Nicole, mama, io nu fac asa ceva! Daca nu dorm ziua de grija lui bb si as sta noaptea sa gatesc... Asa ca mancam ce avem la indemana sau putem gasi... Da' de gatit in adevaratul sens al cuvantului nici nu stiu da cand n-am mai gatit! NOTA 10! Si jos palaria!

Maria, lasa mama ca maine, cel tarziu sambata nasti... S-o indura cineva si de listuta!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cate burtici mai suntem? ca mi se pare ca vreo 3-4...
abia astept controlul de maine, sper sa vin cu vesti bune sau chiar direct cu bebe.

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput