Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi
Raspunsuri - Pagina 11

mitzura spune:
Cristalina mama, si eu care credeam ca la mine e greu cu mancatul! Mai puteti?????? La noi ziua e cu cantec, seara adoarme destul de usor (mai sunt si exceptii) dupa baita si supt si dupa aia se trezeste cam la trei ore.
Noi duminica avem botezul si sunt cam stresata (bineinteles) de tot felul de chestii: ca daca trebuie sa-i dau de mancare la 12 cand trebuie sa mergem la biserica, ca daca ii intra apa in nas sau in gura, ca daca urla dupa aceea la imbracat, unde il alaptez la restaurant, daca nu va dormi acolo in sala pe galagie...si lista poate continua la nesfarsit.
Nu-i nevoie sa ma linistiti, ca stiu ca toti copiii trec cu bine prin treaba asta, dar na...sunt si eu o mama strasata. Poate imi mai revin dupa ce mai creste.
mitzura cu bebe Tudor Codrin

irrinuca spune:
Laura & mamicile care vorbeau despre "pampershi": In anglia sunt £3.50 pachetul de Pampers Newborn, dar am avut niste vouchere de £1, deci m-au costat £2.50 ptr 28 bucati. Am vazut de curand o reclama la Huggies, cu marginea facuta din material moale (carpa, nu plastic sau ce este), as fi interesata sa iau din aia, desi nu am avut probleme nici cu Pampers. In schimb nu stiu cu servetzelele ude, prefer sa folosesc unu, dupa care il sterg cu vata imbibata cu apa caldutza. Eu am incercat cand am fost in excursie sa ma sterg cu servetzele din alea la subratz ptr ca nu aveam apa la indemana, si dupa o zi de folosire (si noi aveam pielea mult mai tabacita!) ma ustura de imi venea sa urlu. Ei, micutzii, nu au cum sa spuna ce ii doare!
Rain (Nicole): frumoase pozitze, dragutza si fetitza, sa ne trimitzi scrisoare de recomandare! HI HI! Ai avut noroc cu diametrul capului 32cm, al meu bebe a avut 35cm!. Dar n-are nimik, o copca in plus!
Irinuca si bebe Andreas, 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca

Laura _Oprescu spune:
fetele care au nascut in jurul datei de 27 iulie...cat au luat puii vostri in greutate? as vrea sa stiu si daca alaptati al san sau cu formula...eu va spun dupa ce il cantaresc azi ca nu am vrut sa devin paranoia sa il cantaresc mereu...
pup

mog spune:
cristalina multumesc mult de tot...e super!
Va pupic dulce!
Mog si pitic 35+ saptamani,DPN 3 August

anapharm spune:
Pupicim mamicile si puiutii,
Eu deschid o lista cu bebei fara probleme. Pana acum nu s-a intamplat nimic, o tinem snur cum vrea mama. Lia, eu imi las mandretea sa planga un minut, atat imi ia maxim pana ajung la ea. Pana acum nu a avut nici o lacrima, nasucul nu a curs si nici nu vomam.
Eu am scos-o la aer dupa o saptamana, cu caciulita in cap si invelita in paturica, asa am lasat-o zilnic cate 15-20 minute in leagan.
Laura, Ralucuta mea a luat in 2 saptamani jumate 1 pound. O hranesc in continuare si la san si biberon(de la o vreme papa mai putin biberon, se pare ca am laptic mai mult). Voinicelul tau cat a luat?
Acum va sarutam dulce - ora mesei a venit! :-)
Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

cristalina spune:
Mog, plimbari placute!...:)
Mitzule, nu rade de mine dar eu spun la toata lumea ca am cel mai cuminte copil din lume!
Atata timp cat nu face skandal dupa 1 noaptea eu sunt supermultumita!...:)))
Distractie placuta la botez!
Monica si bebelusa (02.07.2004)

Ssarah spune:
Hello si de la noi,
Va scriu si eu intr-o pauza, ca nu mi-am mai facut aparitia de mult...nu de alta, dar oboseala e mare, singura energie pe care o mai am este sa citesc, mai greu cu scrisul
Vad ca voi ii puneti caciulitza la bebe, mie din maternitate mi-a dat doctorita pediatra interdictie la caciulita...iar pe bebelina am scos-o afara doar in body si cu sosete, altfel se incalzeste saracutza rau de tot...
Laura, puiutza mea este nascuta tot pe 27 iulie, s-a nascut cu 3050g si miercurea trecuta avea 3450g, diseara o cantaresc din nou si itzi spun cat are...ca mai des de odata pe saptamana nu vreau sa vad cat ia in greutate...

polux spune:
Mog, asa este. Poti iesi din casa.
Hai sa-ti spun cum am facut eu, care am cea mai superstitioasa soacra, si deci implicit sot. Ma rog norocul meu este ca sunt fff departe de ea, dar...am avut o soacra mai mica in persoana sotului.
La o zi de la nastere a fost sotul la biserica si ia citit popa ptr mine. Atunci sotul,( instruit de socrela) l-a intrebat pe preot daca eu pot sa ies afara din casa si daca i se spune copilului pe nume pana la botez. La care preotul i-a spus ca suntem mai plini de superstitii decat de credinta noi romanii.
Ia spus ca la 8 zile se citeste mamei si copilului si ca pot iesi din casa fara problema. Atunci se citeste si de numele copilului. Noi l-am dus pe preot la spital si ne-a citit, caci gaza mea a stat 8 zile in spital. Dupa asta si eu si bebelina am iesit afara fara probleme chiar de a doua zi. Ma rog e drept ca nu ieseam dupa apusul soarelui, ca se spune ca necuratul si-ar baga coada, dar asta ca sa-i facem pe plac sotului, nu ca si credeam in superstitia asta. La asta el a tinut foarte mult, caci are pe sora mamei lui care a murit cand era lauza.A lovit-o o masina, intr-o zona unde masinile sunt o raritate. Ei spun ca a fost dupa scapatatul soarelui.
Acum, sambata, in a patruzecea zi mergem la biserica ca sa ne dezlegea popa, ca sa putem intra in biserica. E molifta de 40 de zile, fara ea nu poti intra in biserica. Se face in holul bisericii. Asta e tot, si va mai fi botezul cine stie cand.
Deci pune-o pe soacra-ta sa-ti aduca preotul acasa ca sa-ti citeasca si apoi iesi in pace afara.
Liliana

anda_m spune:
Salutari mamici si burtici!
Va citesc mesajele de o luna,dar m-am hotarat abia azi sa va scriu.Sunt fericita pt ca maine ma internez si probabil ca sambata voi avea un puisor.BB meu e in prezentatie pelviana si are capusorul cam mare,sper sa-mi dea unda verde .. ca la noi(la cluj) nu poate oricine naste prin cezariana.Am uitat sa ma prezint,sunt Anda iar bb din burtica e Darius,am intrat azi in sapt 40 si abia astept MIRACOLUL.
Sper sa fie totul bine si sa ne intalnim pe net saptamana viitoare.
Tuturor mamicilor burtoase:NASTERE USOARA iar mamicilor cu bb-ei: SA VA BUCURATI DE BEBEI VOSTRII CUMINTI SAU MAI PUTINI CUMINTI,DAR SANATOSI!
Va spun asta pt ca eu am fost foarte racita ,cu febra 39 ,in primele saptamani si am luat 3 ampiciline....mi-e cam teama ...vreau sa fie bb meu sanatos ca-n rest nu ma intereseaza.Poate sa fie dracusor impielitat,DAR SANATOS!
Va pup si ne vedem saptamana viitoare,ANDA!

roxanaz spune:
hello din nou.
azi - zi de circoteca completa. de cind am venit acasa am mincat si dupa aceea nu am dormit deloc. dupa baitza am dormit 10 minute si din nou chiraiala...acum de abia a adormit in scaunul de masina, nicidecum in pat - cred ca pe acolo sunt aricii....
Anda, bine ai venit printre noi si nastere usoara!!!! pai daca piticul are prezentatie pelviana esti candidata 100% ptr cezariana, doar nu e vreun medic nebun sa te puna sa nasti natural. in orice caz, nastere usoara si bafta!!
Alex, si al meu a luat vreo 450 de grame de la nastere, dar sa stii ca se si simte...il simt greu mai ales noaptea cind sunt mai groggy...ma cam dor miinile si nu prea pot sa il tin intr-o singura mina.....ne facem grasunei.
Ana soro hai in vizita cu mireasa pe aici....sa mai invete si al mei ce e aia cumintenie exemplara! in orice caz, felicitari si sa o tineti tot asa!
aveti poze noi cu Patrick: http://community.webshots.com/user/rocksy25 in albumul lui
va pupam si va uram seara si noapte linistita!