Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi
Raspunsuri - Pagina 10

roxanaz spune:
buna dimineatza gagicutze si pitici scumpici.
noi suntem la faza de chitzait de dimineatza ca nu vrem de nici un fel sa stam singurei. asa ca mami si cu tati maninca pe rind si cu pauze...ca de, avem sef mare!
Miha, mi-au zis sa ii facem masaje si gimnastica la labutza aia in fiecare zi. mie mi se pare ca deja se corecteaza, ca nu mai sta cu talpa asa strimba. se corecteaza usor, eu asa zic. bafta si voua!
Lia, asa cum ziceau si fetele, nu ai de ce sa te stresezi de vomat, in afara de "pierderi" , bineinteles.
al meu vomita constanta dupa fiecare masa, in special ptr ca e haplea din haplesti. si asta se intimpla si daca dupa masa nu ii e somn si se frichineste prin pat....atunci hop si laptele pe afara.
gata, ca ne pregatim de o gustarica si apoi la plimbarica in port.
va pupam!

cristalina spune:
Buna dimineata...:)..pe la pranz asa...
Hai sa scriu acu...ca p'orma nu mai apuc...:)))
Sa va spun program de buburuza de sa vi sa ridice parul pe ceafa...
Dimineata ca dimineata...bagam tzitze si biberoane din doua in doua ore si maraim la patutz, sau radem la peretzi si tragem cate un pui de somn pe burta lu' mama personala...:)
Seara insa incepe show-ul! Pe la cinci urlam de foame...mancam alternand tzitze si biberoane pana pe la 6 juma...cand iesim la plimbare...La intoarcere, dupa nu mai mult de o ora jumate, ne apuca o urlare de zici ca nu i-am mai dat sa manance de o saptamana
Mancam, suntem fericiti pana pe la 9 imediat dupa baita, cand ne apuca foamea aia greaua care se mai termina pe la 1 cu un vomitat in jet!
Dom'le, a mancat asa: ora 21...tzitza plus 100ml din biberon, ora 22..tzitza, ora 23, 100 ml din biberon...ora 00 tzitza...ora 00.30 50 ml din biberon pe care i-a vomat in jet la ora 1...dupa care toti trei ne-am culcat fericiti...
In rest e cel mai cuminte copil!! De abia asteptam sa ajungem la diversificare, ca ma gandesc ca nu o sa manance cate doua castronele de mar cu biscuiti sau chestii d'astea...
Eu cu omu' am inceput sa exersam pentru programul artistic din timpul mesei, sa nu trebuiasca sa o alergam cu linguritza!
Monica si bebelusa (02.07.2004)

rain spune:
neata si de la noi !
Roxi, vreau si eu in port, vreau la mare ! nu vrea Ghindu sa vina Samburica la el in vizita, sa-i lasam acasa si noi sa mergem la plaja
?
Monica, "frumos" program mai aveti, dar va faceti voi mari si treceti la castronele, sa vezi acolo distractie!
noi sintem bine, eu nu mai stiu cand dorm, cand nu dorm, nu mai stiu in ce zi, ce data sintem, tati e asa obosit ca mi-e teama sa nu adoarma la semafor cu capul pe volan , dar cand ne uitam la puiul nostru ne trece orice oboseala!
aseara in parc motatica noastra a avut intilnire cu ...2 pretendenti (avem poze pe webshots cu ei) si asa mult i-a placut ca a tras un plans zdravan de i-a facut si pe ei sa planga . Te joci cu o leoaica ?
cine mai naste, cine a mai nascut? cumintele burticile din august ...nu prea aveti activitate !
pupam
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Laura _Oprescu spune:
neata!
ca si rain, nici eu nu mai stiu cand dorm sau cand sunt treaza...pb. mea e ca nu pot dormi ziua...nu reusesc sa inteleg cum ,gravida fiind, puneam capul pe perna si era de ajuns ca in secunda doi s adorm! ori acum cu program de pasare de noapte nu pot dormi ziua...Lucas al meu _Leu de_Leu_ face legea..cu toate astea, in afara de fusul lui orar pe invers decat al meu , e super ok..ziua doarme super! dr a spus ca ziua s ail culcam pe burtica si asa facem..cam la interval de o ora jumate doua ridica capul, trage un urlet scurt, il ajutam sa il intoarca daca nu o face singurel, si mai doarme inca pe atat...la noi se lumina de ziua acum si ce bine imi pare..ca d ela trei astept...l-am pus in swing si imi canta intruna asta si il leagana desi sunt antichestia asta...acus fac concesii ca mi-s varza...
va pup pe toate si pe maine in zori de zi...

mog spune:
Buna ziua, dragi mamicute
am si eu o rugaminte mare de tot...Soacra mea sustine sus si tare ca nu trebuie sa ies afara din casa 6 saptamani (initial a zis ca nici copilul...care are acum 3 sapt., dar am reusit sa-i explic ca e bine pt. el...sa iasa afar...asa ca-l scoate tata in fiecare zi...pt. ca mama cica nu e bine sa iasa)...stie cineva ceva despre asta? Eu am zis hai...ca 3 sapt. nu ies...pana ma refac si eu...dar sa-mi zica ca fac rau la copil daca ies mai devreme de 6...Am zis sa vina un preot sa sfinteasca camera lui bebe...si ca pe urma o sa fie bine!
Stie cineva ceva despre asta...?
am nascut pe 28 iulie...un baietel tare dragalasi...in fiecare zi face cate ceva de il indragesc cum nu se poate de mult!
Va pup!
Mog si pitic 35+ saptamani,DPN 3 August

papadie spune:
quote:
Originally posted by mog
Buna ziua, dragi mamicute
am si eu o rugaminte mare de tot...Soacra mea sustine sus si tare ca nu trebuie sa ies afara din casa 6 saptamani (initial a zis ca nici copilul...care are acum 3 sapt., dar am reusit sa-i explic ca e bine pt. el...sa iasa afar...asa ca-l scoate tata in fiecare zi...pt. ca mama cica nu e bine sa iasa)...stie cineva ceva despre asta? Eu am zis hai...ca 3 sapt. nu ies...pana ma refac si eu...dar sa-mi zica ca fac rau la copil daca ies mai devreme de 6...Am zis sa vina un preot sa sfinteasca camera lui bebe...si ca pe urma o sa fie bine!
Stie cineva ceva despre asta...?
am nascut pe 28 iulie...un baietel tare dragalasi...in fiecare zi face cate ceva de il indragesc cum nu se poate de mult!
Va pup!
Mog si pitic 35+ saptamani,DPN 3 August
Auz da o explicatie la aberatia asta ti-a dat????
Eu am iesit afara la 2 zile dupa cezariana :-) Si bebe la o saptamina :-) Cred ca daca le-as fi spus doctorilor chestii d-astea cu stat eu in casa sau copilul mi-ar fi trimis pe aia de la autoritatea tutelara pe cap :-)))) Iesi afara cu bebe ca doar esti mamika lui si profita de vremea, inca, frumoasa:-))))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

rain spune:
Mog, nu e nici o problema daca iesi afara, poate e doar o superstitie, dar nu ai cum sa-i faci rau lui bebe!
eu am stat o saptamana in spital (nu am iesit afara deloc) si simteam ca o iau razna, dar dupa ce am venit acasa am iesit la cumparaturi, in parc ....mi se mai spala si mie creierul cand ies din casa, simt si eu ca respir si imi revin, ca sint obosita rau
Laura, da norocoasa mai esti daca doarme ziua asa mult, incearca si tu sa dormi, cunosc senzatia de "nu pot sa dorm", eu nu pot pentru ca sint intr-o permanenta stare de veghe (doarme, nu doarme, respira, sta bine, si-a tras patura pe ochi etc.), dar si cand dorm 10 minute ...le dorm zdravan, nu aud nimic !
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Dorsilia spune:
Buna!
Cheauna de nesomn sunt!
nU MAI VREA SA ADOARMA DECAT IN BRATE, URLA DE NUMAI POATE CAND IL LAS JOS, MAI URLA SI IN BRATE

roxanaz spune:
hello hello.
mama Monicule ce program de auschwitz aveti....wow!!! pai inseamna ca nici nu trebuie sa mai deschid gura, ca pitik fix la vreo 3 ore se trezeste noaptea, si doar dimineatza dupa masa de 4-5 nu mai are chef de somn dar lejer, cam jumatate de ora, dupa care adoarme la loc. e clar, ma inclin in fata voastra ca rezistati si nu mai zic nimik!
noi dupa cum va ziceam am fost la plimbarica....prelungita bine de tot, vreo 3 ore, dupa care am tras o mincare....ca vorba ceea, nu mincase de dimineatza. acu in schimb e super viezure, nu doarme deloc, cu toate ca il vad ca-i cam groggy. il am eu in grija ca tati saracu' a fost de garda azi dimineatza si acu era cam varza.
Nicole mama hai incoa' ca poate se mai contamineaza pitika ta de la cumintzenia Ghindocului meu. ca si daca veniti....ii dam la internat si noi plecam la plaja
Mog iesi draga noastra afara cu copilul....noi am iesit de la 9 zile afara si e super!
a, sa va zic de circoteca noastra cu caciulitzele. e , nu le suportam deloc. nu-l chinui eu deloc cu ele, nici macar cind iesim si nu bate vintul sta copilu' la adapost (mai putin mama pe care o boscorodesc toate babele da' putin imi pasa) sub copertine si prelate..n-are nimik dar seara dupa ce il spal pe cap mai zic si eu ca oi fi mama denaturata dar totusi sa acopar cupilu cu ceva - si dupa ce i-am pus o caciulitza din aia strmta de facea ca aurolacii pina si-a scos-o singur de pe cap am gasit una din aia de bucatar (ta-su zice pictor....) mai largutza. da; ce te faci ca individus adoarme, da' pina si in somn trage de aia si fiind larga, se trezeste urlind ca o are trasa pina peste ochi si peste nas, doar gura i se mai vede. alt stress, ca se sufoca copilu! si uite asa ne distram noi cu caciulitzele.
o dupa-amiaza linistita!
pupicei!

cristalina spune:
Mog, fii atenta!
Vezi ca daca se duce la biserica poate sa il cheme pe preot acasa sa iti citeasca...un fel de dezlegare de iesit din casa...si puteti sa iesiti si tu si copilul!
Zi-i la soacra ta ca se face la o saptamana molifta, iti citeste si de numele copilului, si pe urma puteti sa iesiti din casa si ca oricum molifta de 6 saptamani e de preferat sa se faca in usa bisericii...
Zi-i ca ti-a zis asta cineva cunoscator...
Oricum la noi aici la tzara...hehehe...asa se face...:)))
Roxana, circoteca avem si noi cu caciulitele...Se trage de ele de numa...Afara cand iesim trebuie sa ii pun caciulita numai fix cu 2 secunde inainte sa iesim pe usa!
Si in general avem o problema cu hainele!...De ce sa nu o lase lumea dezbracata?! Asta nu intelege buburza mea!...hehehe
E simpatica foc!
Monica si bebelusa (02.07.2004)