Prietenii omului

Prietenii omului | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

Cineva de pe forum a sugerat ideea (excelenta) ca iubitorii, posesorii de animale sa se-adune si ei intr-un grup la fel ca taurii, capricornii, leii si alte zodii, astfel incit sa poata schimba pareri, opinii, sa ceara sfaturi, sa faca schimb de experienta si, mai ales, sa se mindreasca ccc cu prietenii lor fideli.
Eu, de exemplu, sint mindra tare de Ilie, un collie superb de 2 ani, destept si cu educatie romaneasca (adica primii 7 ani de-acasa ii are din Romania). Acum invata daneza cot la cot cu stapina, dar uneori, pricepe mai bine ca ea!!!
Va astept cu drag!!!

PS. iren

pozulici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Frumos

Eu sunt o mare iubitoare de animale, am avut caini pisici si hamsteri.

Acum am un hamster tare jucaus, Puck dar noi ii zicem mai mult Sori.

Sori e cel mai comunicativ hamster din cati am avut, 4 la nr, te pupa ii place la nebunie afara, daca-i deschid usa imediat e afara, uite ca o sa-l si scot acum ...gata e pe tastatura. E un dulce.

daca nu ar fi asa de scump veterinarul aici mi-as lua un caine, dar deocamdata mai stau.

Am lucrat in schimb aici in cnada cu caini de Show, Yorky si i-am si ii indragesc la nebunie.

O sa va pun pozici cu ei cand am timp.

Pupicei.

Ar fi multe de povesti despre animalutetele avute dar alta data.

Corina si Stephanie- 18.04.04

Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna, cred ca numai iubitorii de animale pot intelege dragostea si afectiunea pentru un ciine asa mai "fioros". Zic fioros ca asa e perceput de lume, dar e un am staff de 4 ani(acum realizez ce repede a trecut timpul!!) tare destept si educat. Parintii sunt campioni la diferite concursuri nationale si internationale, si puiul meu e un exemplar extrem de frumos(ca doar e al meu)a luat si el premiul citeva premii pina acum. Si mai ales a fost primul am staff din tara care a luat premiul intii in concursul de dresaj! Minca-l-ar mama de desteptMor de nervi si suparare pt ca nu am reusit sa-l aduc cu mine aici.... El acum e la mama acasa, e iubit si fericit dar..nu e cu mine! Am visat nopti la rind cum il pierdeam si nu-l mai gaseam, ce mai cosmaruri! Si acum il visez tot asa, si asta din cauza sentimentului de vinovatie pe care il am pt ca simt ca l-am abandonatLegile in Germania cu privire la ciini de aceasta rasa sunt tare dificile, de citeva luni sunt si in schimbare si chiar m-au zapacit complet. De fapt nu vreau sa-i blamez, noua lege e tocmai in favoarea acestor rase dar introducerea in tara a unui astfel de catel e imposibila...exista doar o sansa, sa fac un demers la judecatoria de land, dar nu ni s-au dat multe sanse.in sept merg acasa, il voi revedea dupa un an si 3 luni, abia astept!!!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Initial creeata de lilanda

Cineva de pe forum a sugerat ideea (excelenta) ca iubitorii, posesorii de animale sa se-adune si ei intr-un grup la fel ca taurii, capricornii, leii si alte zodii, astfel incit sa poata schimba pareri, opinii, sa ceara sfaturi, sa faca schimb de experienta si, mai ales, sa se mindreasca ccc cu prietenii lor fideli.
Eu, de exemplu, sint mindra tare de Ilie, un collie superb de 2 ani, destept si cu educatie romaneasca (adica primii 7 ani de-acasa ii are din Romania). Acum invata daneza cot la cot cu stapina, dar uneori, pricepe mai bine ca ea!!!
Va astept cu drag!!!

PS. iren

pozulici

Am vazut pozele cu Ilie, super dulce catel si pare foarte afectuos, se pare ca numai dupa voi se tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip
Am vazut pozele cu Ilie, super dulce catel si pare foarte afectuos, se pare ca numai dupa voi se tine.

Asa e, sa vezi ce fericit e cind plecam de-acasa si e luat si el!!! :-)
laura, niste prieteni de-ai mei din Romania au un AmStaff si l-am vazut puiut. Era super haios, cu un ochi patat si jucaus de nu statea o clipa locului!!! Am inteles ca sint cinii cu cea mai mare forta intre maxilare :-) Ilie, desi mai mare cu 6 luni decit Amstaff-ul, inca pui, cind l-a intilnit a si rupt-o la fuga desi e bagacios de felul lui!!! Bine macar ca-si stie lungul nasului!!! :-)
Ah, si era sa uit...sotul meu are o chinchilla, mascul, pe numele sau Balder. E cuuuminte de nici nu-l simti; noaptea, in schimb, se trezeste si incepe sa-si faca exercitiile la bara!!! Atunci cind e mutat "la baie" (asta e o alta cusca decit cea in care sta, umpluta cu nisip), are ocazia sa stea bot in bot cu Ilie...se plac :-)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Si eu sunt o iubitoare de animale .De mica tot imi placea sa aduc catelusi sau pisicute in casa la mama si sa le dau sa manance.Tin minte ca odata tatal meu a cumparat o gasca vie ca sa o taie mama mea.Dar eu avand 6-7 ani am luat gasca am pus-o in cada ,am spalat-o si cu sapun si cu sampon de sa fie fresh dupa care am iesit la plimbare cu ea(o legasem de un picior ca nu cumva sa raman fara ea).Pot spune ca toata lumea radea de mine dar eu eram tare mandra de gasculita mea.
Si acum imi doresc un catel sau o pisicuta dar nu stiu daca este bine ,acum avand un baietel in varsta doar de 8 luni si imi este sa nu cumva sa pateasca ceva.Voi ce ziceti? E bine sa ai catel in casa cand ai copil mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lilanada eu iti vazsem pozele de mult si tare m-am bucurat pentru tine ca il ai pe Ilie linga tine! Mai e groaznic sa te desparti de ciinele tau, ti se rupe inima nu alta..!Cind merg acum in tara am sa-i fac poze sa va arat si voua!Da e adevarat am staff-ii au cea mai mare forta in maxilar, vazusem si pe discovery un documentar despre asta, am fost si eu uimita! Cooper al meu e baiat ascultator, cind ne jucam cu un arici sau cu o minge de cauciuc tine numa asa in coltul buzei, si trage numai asa in joaca, lasa cind ii zici numai odata. E baiat bun, pe bune!Uite de ex, catelul sotzului meu care sta acum numai pe linga mine e un boschetar de 8 kg mai da rau de gura, latra si musca, ooo! Bine ca nu face el mare lucru dar oricum agata si el acolo. noi in spunem soricar de luptaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Buna!
Si eu am o pisicuta birmaneza, pe nume Mitzy, care are aproape 5 ani. O am de la un an si e tare jucausa si afectuoasa. Am si o fetita de 1 an si 8 luni care se 'joaca' cu ea tot timpul, dar ea suporta nu zice nimic.
Aici poze cu ea:
http://community.webshots.com/album/89893783UbWJGt
Pupici,
Crisia

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Hop si eu, cu menajeria mea! Avem asa, in ordinea virstei: un ciine de rasa Shih-Tzu, pe nume Topaze, un hamster care se cheama Skrat (si care se ingrasa pe zi ce trece) si, mai nou, un pui de pisica, Vicki (se indreapta spre 4 luni), caruia ii place la nebunie sa doarma pe tastaura si sa vineze "zimbaretii" DC!
Lilanda, am vazut si eu pozele cu Ilie, e superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Elena spune-mi si mie cum se impaca pisica cu hamsterul ca si eu as vrea o pisi dar mi-e frica sa nu mi-l atace pe saracul Sori ca el nu are nici o vina.

Pupicei

Corina si Stephanie- 18.04.04

Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Multumim, multumim emoison ...n-ai poze cu Topaz, ca tare curioasa sint sa vaz si eu un shih-tzu!!!
Si Mitzy e simpatica, mai ales cind isi arata ea coltii!!! :-)
tanja, din ce am auzit, eu un animal de casa in preajma copilului, nu-i face decit bine intelectual si afectiv. Problema e doar de igiena, ca daca e puiut, ai de curatat dupa el cam pina pe la 6 luni si trebuie sa ai grija si de parul sau blana lui. Da' un ciine cu par scurt ar rezolva problema asta. Eu pe Ilie il smotocesc cu peria in fiecare zi si cam la doua zile bag si aspiratorul in toata casa!!! Dar, uite crisia are pisica si copil si+ai vazut unde doarme pisica!!!
pozulici

Mergi la inceput